zoranb Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Θα μπορέσει κανείς να δεί τους αγώνες της Ελλάδας στο μουντιάλ από το internet, live? Και με Ελληνικούς δημοσιογράφους, ή στη χειρότερη Άγγλόφωνους;
fearwhatnow Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Εννοεις με αγγλοφωνους δημοσιογραφους και στη χειροτερη με Ελληνες.... Μονο απο internet θα δω τους αγωνες με ισπανικο ή αγγλικο σχολιασμο.Πραγματικα απορω που υπαρχει κοσμος που αντεχει τους Ελληνες σχολιαστες αγωνων.
SPANK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Εδώ είσαι http://www.myp2p.eu/competition.php?competitionid=∂=sports&discipline=worldcup2010
zoranb Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 από καθαρότητα και ποιότητα εικόνας όμως τί λένε;
nzeppos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Αν δεν κάνω λάθος η ΕΡΤ έχει υπογράψει σύμβαση με την Akamai για μετάδοση του Μουντιάλ μέσω Internet σε όλη την Ευρώπη (όχι HD όμως). Τώρα το αν αντέχονται ή όχι οι Έλληνες σπίκερ είναι άλλη ιστορία. Προσωπικά έχω συνδυάσει το Μουντιάλ με τη φωνή του Αλέκου (Θεοφιλόπουλος) και των υπόλοιπων της γενιάς του. Το να δω ένα αγώνα με Άγγλο σχολιαστή δεν μου λέει απολύτως τίποτα.
Deponakias Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ενω οι αγγλοι ειναι καλυτεροι... Μονο lovely kai lovely ξερουν να λενε...
zoranb Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 μην ξεφεύγουμε παρακαλώ παιδιά, ontopic please
SPANK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Εντάξει μην περιμένεις και την τέλεια ποιότητα μην ξεχνάς οτι ειναι και streaming αλλα απο το τίποτα πάντως η ποιότητα ειναι πολύ καλή,ρίξε του μια ματιά.
ravage19 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ενταξει καλα ειναι και με χαμηλη αναλυση! Με τη συνδεση μου θα μπορω να το δω!
rodez Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Αυτό λέει η ΕΡΤ επισήμως... http://news.ert.gr/sports/pagkosmio-kypello-podosfairoy-2010/diorganosi/17412-synergasia-ert-kai-ebu-gia-to-p-k
eorptol Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Αν δεν κάνω λάθος η ΕΡΤ έχει υπογράψει σύμβαση με την Akamai για μετάδοση του Μουντιάλ μέσω Internet σε όλη την Ευρώπη (όχι HD όμως). Τώρα το αν αντέχονται ή όχι οι Έλληνες σπίκερ είναι άλλη ιστορία. Προσωπικά έχω συνδυάσει το Μουντιάλ με τη φωνή του Αλέκου (Θεοφιλόπουλος) και των υπόλοιπων της γενιάς του. Το να δω ένα αγώνα με Άγγλο σχολιαστή δεν μου λέει απολύτως τίποτα. ο θεοφιλοπουλος είναι μακραν ο χειρότερος εκφωνητής εκτός από την φωνή του που δεν είναι καθαρή σαν μπουκομενος μιλάει δεν θα ξεχάσω ότι σε ένα Μουντιάλ πολλά χρόνια πριν άλλες ομάδες παιζανε και τα ονόματα άλλων εθνικών έλεγε .....σεφτελης θεοφιλοπουλος τίποτε χειρότερο ....καλλιτεροι μετά τον πρώτο Διακογιαννη οι σωτηρακοπουλος Σπυροπουλος πολύ πίσω βεβαια απο τον Διακογιαννη και μετά το χάος ...... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
nzeppos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Γούστα είναι αυτά. Προσωπικά δεν αντέχω με τίποτα τους Σωτηρακοσπυρόπουλους.
patrickdrd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 αλλα χρονια παιδες εκεινα, πλεον δεν μου κανει καμια αισθηση, περα απο κανα δυο παικτρονια, τι να δω;
skiabox Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Το καλυτερο streaming που εχω δει ποτε παντως ειναι αυτο που κανει το woop.gr
zoranb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 παιδιά επειδή είμαι άσχετος, πού μπορώ να δώ τον αγώνα της Ελλάδας με την Αργεντινή σε όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.