Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με τηλέφωνο από ξένη χωρα

Nikolas717

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω το forum (μιας και είμαι καινούριος χρηστης)

Έχω μετακομίσει Βουλγαρία για λίγο καιρό και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το καινούριο τηλέφωνο (Blackberry Pearl 8110) που μου έκαναν δώρο. Το τηλέφωνο είναι από την Bουλγαρία αγορασμένο. Όταν προσπάθησα να βάλω την ελληνική sim (vodafone cu) με το που το άνοιξα είδα πάνω πάνω να λέει "invalid sim card". Προσπάθησα μήπως και κάνω κάτι από τις ρυθμίσεις, έψαξα και στο google αλλα τελικά δεν μπόρεσα να κάνω κάτι...

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ας μου πει τι πρέπει να κάνω και αν γίνεται...

Ευχαριστώ εκ των προτερων :)

Δημοσ.

δεν ξέρω αν παίζει τέτοιο θέμα...

Βασικά πήρα την συσκευή με έναν φορτιστή αυτά τίποτα άλλο...

(ήταν το παλιό του πατέρα μου)

Δημοσ.

εαν η sim σου σίγουρα λειτουργεί σε άλλα κινητά (κ άρα δεν είναι θέμα sim) τότε 2 περιπτώσεις υπάρχουν..

1) δεν έχει μπει καλά στο blackberry.. δοκίμασε άλλες sim να δείς αν τις διαβάζει κανονικά..

2) είναι κλειδωμένο.. ψάξε να δεις μήπως η vodafone μπορεί να σου δώσει κωδικό να το ξεκλειδώσεις, στείλε κάνα email στη βουλγάρικη vodafone, γιατί με την ελληνική χλωμό να βγάλεις άκρη

Δημοσ.

Aν πάω σε ένα κατάστημα vodafone εδώ στην Βουλγαρία παίζει να μου το ξεκλειδώσουν ?

μιας και βρίσκομαι εδώ δηλαδή...

Δημοσ.
Aν πάω σε ένα κατάστημα vodafone εδώ στην Βουλγαρία παίζει να μου το ξεκλειδώσουν ?

μιας και βρίσκομαι εδώ δηλαδή...

δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις

Δημοσ.

το θέμα είναι πως γίνεται να το κάνω από εδώ αν πάω σε κατάστημα της vodafone? εσύ τι λες ?

---------- Προσθήκη στις 01:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:19 ----------

το θέμα είναι πως γίνεται να το κάνω από εδώ αν πάω σε κατάστημα της vodafone? εσύ τι λες ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...