Nikolas717 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Καλησπερίζω το forum (μιας και είμαι καινούριος χρηστης) Έχω μετακομίσει Βουλγαρία για λίγο καιρό και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το καινούριο τηλέφωνο (Blackberry Pearl 8110) που μου έκαναν δώρο. Το τηλέφωνο είναι από την Bουλγαρία αγορασμένο. Όταν προσπάθησα να βάλω την ελληνική sim (vodafone cu) με το που το άνοιξα είδα πάνω πάνω να λέει "invalid sim card". Προσπάθησα μήπως και κάνω κάτι από τις ρυθμίσεις, έψαξα και στο google αλλα τελικά δεν μπόρεσα να κάνω κάτι... Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ας μου πει τι πρέπει να κάνω και αν γίνεται... Ευχαριστώ εκ των προτερων
paylidis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 μηπως είναι κλειδωμένο στην εταιρεία απο όπου αγοράστηκε; εχει logo εταιρείας πάνω;
Nikolas717 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 δεν ξέρω αν παίζει τέτοιο θέμα... Βασικά πήρα την συσκευή με έναν φορτιστή αυτά τίποτα άλλο... (ήταν το παλιό του πατέρα μου)
Nikolas717 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 κάτω κάτω λέει vodafone (αν αυτό εννοείς)
gs20309 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 εαν η sim σου σίγουρα λειτουργεί σε άλλα κινητά (κ άρα δεν είναι θέμα sim) τότε 2 περιπτώσεις υπάρχουν.. 1) δεν έχει μπει καλά στο blackberry.. δοκίμασε άλλες sim να δείς αν τις διαβάζει κανονικά.. 2) είναι κλειδωμένο.. ψάξε να δεις μήπως η vodafone μπορεί να σου δώσει κωδικό να το ξεκλειδώσεις, στείλε κάνα email στη βουλγάρικη vodafone, γιατί με την ελληνική χλωμό να βγάλεις άκρη
Nikolas717 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Aν πάω σε ένα κατάστημα vodafone εδώ στην Βουλγαρία παίζει να μου το ξεκλειδώσουν ? μιας και βρίσκομαι εδώ δηλαδή...
gs20309 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Aν πάω σε ένα κατάστημα vodafone εδώ στην Βουλγαρία παίζει να μου το ξεκλειδώσουν ?μιας και βρίσκομαι εδώ δηλαδή... δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις
Nikolas717 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ok θα το κοιτάξω μήπως κάνω τίποτα από εδώ σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις
paylidis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 δεν αποκλείεται να χρειαστεί διαδικασία για να ξεκλειδώσει. δε νομίζω να είναι απλά ενας κωδικός...
Nikolas717 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 το θέμα είναι πως γίνεται να το κάνω από εδώ αν πάω σε κατάστημα της vodafone? εσύ τι λες ? ---------- Προσθήκη στις 01:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:19 ---------- το θέμα είναι πως γίνεται να το κάνω από εδώ αν πάω σε κατάστημα της vodafone? εσύ τι λες ?
paylidis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 εχει διάφορα κόλπα. αναλογα με το τηλέφωνο, στο google εψαξες;
Nikolas717 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ναι δεν βρήκα κάτι... γιαυτο και μπήκα εδώ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.