Προς το περιεχόμενο

Καταντια ? Crysis, Crisis η και τα δυο ? :)

Nik.K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πήγα το πρωί να πάρω λάδι μηχανής (όχι το σπέσιαλ τζουτζουμπρούτζου ρέησινγκ, ούτε τηγανόλαδο, απλά καλό). Πριν 1 χρόνο ακριβώς είχε 11€/l τώρα μου λέει 15€/l ο μάγκας!

Δημοσ.

Για να λεμε την αληθεια, υπαρχει διαφορα μεταξυ 100αρας και 95αρας. Αλλα πιστεψε με, διαφορα μεταξυ 100αρας σε ενα πρατηριο και σε αλλο δεν υπαρχει. Καμια. Τιποτα. Και καθαριστικα προσθετα εχει αυτη της Aegean, και 100 οκτανια στρογγυλα, και τα σουπερ ουαου βελτιωτικα καυσης και ολα τα καλα. Οποτε αμα θες κατοσταρα, τραβα καπου και βαλε.

Αλλα εγω στη θεση σου θα εβαζα 95αρα. Μην σε παραμυθιαζουν οι εταιριες, ολα τα αυτοκινητα παιρνουν 95αρα με εξαιρεση τιποτα ferrari και τετοια. Θα μου πεις χανω 4-6% υποδυναμη, αλλα εδω με το ΔΝΤ χανομαστε, αυτο θα σκεφτομαστε..

Μονο ανοιξε το manual (ναι, ανοιξε το, δεν δαγκωνει) να σιγουρεψεις 1000% τι βενζινη παιρνει (το γραφει μεσα σιγουρα) και μετα τραβα να βαλεις βενζινη απο κανα πρατηριο που δε στο πουλαει λες και ειναι Γαλλικη Σαμπανια. 95αρα ή 100 δικη σου επιλογη.

Δημοσ.
Πήγα το πρωί να πάρω λάδι μηχανής (όχι το σπέσιαλ τζουτζουμπρούτζου ρέησινγκ, ούτε τηγανόλαδο, απλά καλό). Πριν 1 χρόνο ακριβώς είχε 11€/l τώρα μου λέει 15€/l ο μάγκας!

O χρυσός κανόνας λέει να βάζεις το φθηνότερο (εγώ 6€ το είδα τελευταία φορά) και να το αλλάζεις στα μισά χλμ. από αυτά που ορίζει ο κατασκευαστής.

Νουμπά.

:P

Δημοσ.
Ρε εξυπνίδη ποιά η διαφορά του 6€/εξάμηνο με το 12€/χρόνο; Κάθε χρόνο τα αλλάζω.

Ε, είσαι τελείως νιούφης δηλαδής.

Αν σε ένα χρόνο κάνεις 20.000km, δε θα έχει μείνει λάδι μέσα να αλλάξεις. :P

H διαφορά αν αλλάζεις (π.χ) κάθε 1000km φθηνό λάδι αντί κάθε 2000km καλό, έχει να κάνει κυρίως με τον καλύτερο καθαρισμό και όχι την λίπανση, που θα είναι ίδια αν δε τα αφήσεις περισσότερο απ'όσο πρέπει.

Και το ακριβότερο σούπερτούρμποσυνθετικόπάουρέιντζερ λάδι να βάλεις, στα τελευταία του που θα καίγεται εύκολα, θα αφήσει μπίχλα μέσα.

Επίσης τα καλά ακριβά λάδια είναι φτιαγμένα για να δουλεύουν σε υψηλές θερμοκρασίες, αν τα βάζεις στο παπί ξέρω γω, παίζει να έχεις και τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που πίστευες όταν τα πλήρωνες.

Εμπειρικός είναι ο κανόνας, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά 49 κάγκουρες αυτό ξέρουν - αυτό εμπιστεύονται, μέχρι την τελευταία του σταγόνα, γιατί έτσι τους αρέσει.

Δημοσ.

Εννοείται οτι σιγά μη κάνει 20.000km το χρόνο. Βαριά 6-7000km κάνει και ο κατασκευαστής λέει αλλαγή λαδιών κάθε 7000km. 'Αρπα την.

Δημοσ.
Εννοείται οτι σιγά μη κάνει 20.000km το χρόνο. Βαριά 6-7000km κάνει και ο κατασκευαστής λέει αλλαγή λαδιών κάθε 7000km. 'Αρπα την.

35000km μέσο όρο το χρόνο κάνω εδώ και 3 χρόνια :-(

Δημοσ.

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω το κομπλεξ μερικων, δεν ξερω καν αν θελω να καταλαβω.

Με ρωτησε καποιος τι αμαξι εχω, επειδη ΔΕΝ θελω να δειχτω ΔΕΝ ειπα το μοντελο, ειπα απλα πως εχει μεγαλη ιπποδυναμη και ΑΡΑ ειναι Λογικο να θελω να βαζω καλο καυσιμο. Μπορει να ειναι ακομα και ενα Uno με 300 αλογα, η ενα PuntoGT, αμαξια που ο καθενας μπορει να εχει. Ξαφνικα ολοι πεσατε να με φατε γιατι δεν σας αρεσει η απαντηση που εδωσα σε αυτο το παιδι ( -13 ψηφοι, χαζο αυτο το συστημα ειδικα οταν παιζουν κομπλεξ ), αν αυτο δεν ειναι κομπλεξ δεν ξερω τι ειναι. Grow up ειναι το μονο που μπορω να πω, ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο ολους και απο ολα και σιγουρα δεν ανοιξα αυτο το θεμα για να δειχτω αλλα για να δω αν καποιος αλλος αντιμετωπισε κατι αναλογο λογο της κρισης που βρισκομαστε.

Δημοσ.

και εγω 100αρα βαζω στο δικο μου ΜΟΝΟ. Με 95αρα βαραει πειρακια. :(

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

Tελικα δεν φερει πολυ το συγκεκριμενο πρατηριο η ειναι γενικο το θεμα ? :-)

Αλλα, αν δεν θελουν να φερνουν λογω τιμης οπως ειπες, που ειναι το παραξενο, γιατι δεν μπορεις να το δεχθεις ? Δηλαδη θελεις να φουλαρει ο αλλος τις δεξαμενες του , του μενει δεν του μενει , προκειμενου να βρεις εσυ ? :-)

Δημοσ.

Δεν ειπα να φουλαρει δεξαμενες, αλλα απο το φουλαρισμα μεχρι το αδειες υπαρχουν απειρα σταδια....

Απο το να ερχεται πελατης και να λες δεν εχω χιλιες φορες να εχεις και να σου παρει καιρο να την πουλησεις.

isim και εγω φοβαμαι τα πυρακια γιαυτο δεν βαζω 95αρα, εξαλλου ουτε ο κατασκευαστης το συνιστα.

Δημοσ.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω το κομπλεξ μερικων, δεν ξερω καν αν θελω να καταλαβω.

Με ρωτησε καποιος τι αμαξι εχω, επειδη ΔΕΝ θελω να δειχτω ΔΕΝ ειπα το μοντελο, ειπα απλα πως εχει μεγαλη ιπποδυναμη και ΑΡΑ ειναι Λογικο να θελω να βαζω καλο καυσιμο. Μπορει να ειναι ακομα και ενα Uno με 300 αλογα, η ενα PuntoGT, αμαξια που ο καθενας μπορει να εχει. Ξαφνικα ολοι πεσατε να με φατε γιατι δεν σας αρεσει η απαντηση που εδωσα σε αυτο το παιδι ( -13 ψηφοι, χαζο αυτο το συστημα ειδικα οταν παιζουν κομπλεξ ), αν αυτο δεν ειναι κομπλεξ δεν ξερω τι ειναι. Grow up ειναι το μονο που μπορω να πω, ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο ολους και απο ολα και σιγουρα δεν ανοιξα αυτο το θεμα για να δειχτω αλλα για να δω αν καποιος αλλος αντιμετωπισε κατι αναλογο λογο της κρισης που βρισκομαστε.

Επειδή εχεις πολλούς ίππους το αυτοκίνητο δεν σημαίνει ότι μπορεί να κάψει και κατοσταρα βενζίνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...