NT1G Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 3 λεπτά το λίτρο είναι περίπου το κέρδος του βενζινά.
moldovan20 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 To φουλάρισμα στο ντεπόζιτο έχει καταργηθεί προ πολλού... Προσωπικά έχω να δω γεμάτες τις 12 γραμμές από πέρυσι (τη δώδεκα δηλαδή από τη ρεζέρβα στη μέση και πάει λέγοντας )
karabouzouk... Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 3 λεπτά το λίτρο είναι περίπου το κέρδος του βενζινά. Ε καλά και συ το ξεφτίλισες.. To νόμιμο κέρδος είναι 7% στα καύσιμα...
Evgenios1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 To φουλάρισμα στο ντεπόζιτο έχει καταργηθεί προ πολλού... Εγω παντα φουλαρω το παπι. Μη λες ψεματα.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Λοιπον μετα απο τον χιουμοριστικο τιτλο ας μπω στο κυριως θεμα...Σημερα πηγα να βαλω βενζινη.....Καλως η κακως βαζω παντα Shell Vpower Racing καθως το καρο μου οντως αρκετα αλογα απαιτει το καλυτερο και εγω του το δινω. Μήπως μπορείς να μας πεις ποιο αμάξι έχεις ;
cyber_katsarida Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 δεν περίμενα οτι θα δω τέτοιο θέμα. η απάντηση του πωλητή μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογική. η κατανάλωση καυσίμων εξάλλου έχει πέσει. υπάρχουν άτομα που βάζουν τέτοια βενζίνη πλέον; βέβαια αν ο άλλος τα έχει μαγκιά του.
javavall Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Επιπλέον η BP και η Shell(τα πρατήρια της Ελλάδας) εδώ και ένα χρόνο έχουν εξαγοραστεί από ΕΛΠΕ και Motor Oil οπότε δεν νομίζω να έχουν την ίδια πολιτική με παλαιότερα. Ίσα ίσα εδώ στην Πάτρα, πλέον, ένα πρατήριο της Shell είναι από τα πιο φθηνά της περιοχής.
random Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Καταντια ? Crysis, Crisis η και τα δυο ? Καταντια σκέτο
NT1G Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ε καλά και συ το ξεφτίλισες.. To νόμιμο κέρδος είναι 7% στα καύσιμα... Ντάξει βασίστηκα σε αυτό και το θυμόμουν 0,03: Αυτη την στιγμη 67 λεπτα του ευρω ειναι ο Ειδικος Φορος Καταναλωσης (ΕΦΚ) στα καυσιμα...Παμε να δουμε λοιπον τα κοστη της βενζινης: Κοστος καυσιμου: 0,45€ Κερδος εταιριας:0,06€ Κερδος πρατηριου:0,06€ ΕΦΚ Αμολυβδης:0,67 --------------------------------- Συνολο:1,24€ ΦΠΑ (21%): 0,26€ --------------------------------- Τελικη τιμη πρατηριου: 1,50€ (που ειναι και η μεση τιμη που επικρατει στα πρατηρια!) Αρα συνολικα οι φοροι που εχει 1 λιτρο βενζινης που κοστιζει αυτη την στιγμη 1,50€ φτανουν τα 0,93€!!!! Για καθε λιτρο που καιμε αυτη την στιγμη το κρατος εισπρατει σχεδον 1€! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3174454#post3174454
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Επιπλέον η BP και η Shell(τα πρατήρια της Ελλάδας) εδώ και ένα χρόνο έχουν εξαγοραστεί από ΕΛΠΕ και Motor Oil οπότε δεν νομίζω να έχουν την ίδια πολιτική με παλαιότερα. Ίσα ίσα εδώ στην Πάτρα, πλέον, ένα πρατήριο της Shell είναι από τα πιο φθηνά της περιοχής. Αυτό είναι αλήθεια. Την έχει δει με φθηνές τιμές η shell εδώ και χρόνια. Θεσσαλονίκη έχει από τα πιο φθηνά επώνυμα πρατήρια, μερικές φορές είναι πιο φθηνή και από τα ΑΠ. Η BP από την άλλη είναι η πιο ακριβή. Βάζει αλήθεια κανείς BP?
Evgenios1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Αυτό είναι αλήθεια. Την έχει δει με φθηνές τιμές η shell εδώ και χρόνια.Θεσσαλονίκη έχει από τα πιο φθηνά επώνυμα πρατήρια, μερικές φορές είναι πιο φθηνή και από τα ΑΠ. Η BP από την άλλη είναι η πιο ακριβή. Βάζει αλήθεια κανείς BP? Οι φαλαινες στο κολπο του μεξικου.
Nik.K Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μήπως μπορείς να μας πεις ποιο αμάξι έχεις ; Δεν μαρεσει να μιλαω για μενα η για το τι εχω, απλα θα πω πως το αμαξακι ειναι αισιως καποιες εκατονταδες αλογα οποτε λογικο "πιστευω" να βαζω οτι καλυτερο υπαρχει, εστω και αν η 100αρα στην Ελλαδα δεν ειναι καν 95 οκτανιων. Οσο για τα κερδη των βενζιναδικων, ριξτε μια ματια στις περιουσιες που εχουν οι ιδιοκτητες....Μην ξεχνατε τα "μαυρα" καυσιμα, τα νοθευμενα κτλ κτλ κτλ.... Σχετικα για καποιον που ειπε πως ενιωσα την οικονομικη κριση λογο του οτι μου εκοψαν την καλη βενζινη, ε μερικοι αγοραζουν κατι και το προσεχουν ενω μερικοι το εχουν σαν κοτετσι, λογικο να εχουμε διαφορες.
moldovan20 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 WoW ένα δάκρυ κύλησε . Nik.K αν νομίζεις ότι η βενζίνη που βάζεις έχει διαφορά με την απλή είσαι βαθιά νυχτωμένος . Δεν μαρεσει να μιλαω για μενα η για το τι εχω, απλα θα πω πως το αμαξακι ειναι αισιως καποιες εκατονταδες αλογα Δε μ'αρέσει να μιλάω αλλά έχω 100άδες άλογα...Χαλάρωσε ...Ησύχασε ...Ηρέμησε ....Και άραξε στα κυβικά σου , ψωροπερήφανε .....
Str Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 κάθε άντρας, διαλέγει μία ή περισσότερες κατηγορίες ενδιαφερόντων ή κοινωνικών ομάδων για να ενταχτεί, και προσπαθεί ΑΣΥΝΕΊΔΗΤΑ μέσω αυτών να αναδεικτεί και να υπερισχίσει έναντι άλλων αρσενικών. λιανά: το παλικάρι τη βρίσκει με τα "άλογα" εγώ τη βρίσκω με κάτι άλλο... εσύ που τον κρίνεις (ο όποιος εσυ, δεν είναι δεικτικό) δεν το κάνεις αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.