Nik.K Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Λοιπον μετα απο τον χιουμοριστικο τιτλο ας μπω στο κυριως θεμα... Σημερα πηγα να βαλω βενζινη.....Καλως η κακως βαζω παντα Shell Vpower Racing καθως το καρο μου οντως αρκετα αλογα απαιτει το καλυτερο και εγω του το δινω. Λοιπον παω στο 1ο βενζιναδικο μετα το μπουρναζι και βλεπω στο αντιθετο ρευμα, στο οποιο σκοπευω να κανω αναστροφη αφου εκει ειναι το βενζιναδικο, 2 λαμακες τρακαρισμενους, ο ενας εκ των 2 καθετα στο διαζωμα, τωρα πως το καταφερε αυτο δεν γνωριζω... Λεω οκ γαμω τα καντιλια μου θα παω στην αλλη Shell και ας ειναι στου διαολου τον πατο...Φτανω, βγαινω εξω, λεω 30ε Vpower Racing.....Μου απανταει η κοπελα, Δεν εχω....Λεω οκ τωρα μην φυγω αφου αλλα Shell δεν υπαρχει κοντα....Βαλε απλη Vpower αλλα περα απο αυτο γιατι δεν εχεις Racing ? ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΛΟΓΟ ΤΙΜΗΣ ! Ελεος δλδ ! Αν εκεινοι δεν φερνουν που την παιρνουν 1ε/λιτρο και αυτο ΖΗΤΗΜΑ αν το δινουν τοτε πως περιμενουν να την αγορασει ο κοσμος ? Θα φτασουμε σε σημειο να μην βρισκουμε βενζινη ?????? Με λιγα λογια τπτ παρομοιο σαν περιστατικο ειχε κανεις τον τελευταιο καιρο ? Δεν μιλαω μονο για βενζιναδικα εννοειται
hal9001 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ο απλός κόσμος αγοράζει Vracing ? υπάρχει κατανάλωση?
moldovan20 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Αν εσύ είχε ένα βενζινάδικο και έπαιρνε π.χ 3000λίτρα απλή (από 80 λεπτά το λίτρο) και 1000λίτρα vpower (1€ το λίτρο) και σου φεύγει η απλή και σου μένει η vpower για πολύ καιρό (μια και κανείς όπως σου λένε δε βάζει) και ξαναγεμίζεις το βενζινάδικο σε 1 βδομάδα π.χ με (70λεπτά το λίτρο) και η vpower κάνει τώρα (90λεπτά το λίτρο αλλά εσύ είσαι ήδη γεμάτος με 1€ το λίτρο το οποίο πρέπει να πουλήσεις πιο φθηνά τώρα ) δε βγαίνεις χαμένος ? Δεν έχω ιδέα από τιμές και πως δουλεύουν τα βενζινάδικα ,ένα σκεπτικό έκανα ,δεν ξέρω αν είναι σωστό ,αλλά υποθέτω πως και εγώ δεν θα έπαιρνα vpower τέτοια εποχή αν είχα βενζινάδικο .Βέβαια δε στέκει μία τέτοια εταιρία να μη μπορεί να σε εξυπηρετήσει ,από τα κεντρικά δε τους υποχρεώνουν να έχουν ?
Apoll Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Γι αυτό στην Ελλάδα θα πρέπει να γίνει απελευθέρωση της πώλησης καυσίμων.....
Nik.K Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Καταρχην τα καυσιμα παιρνουν την ανιουσα οποτε οτι παρει το βενζιναδικο τωρα με 80λ/λ θα κανει 90λ/λ σε ενα μηνα οποτε θα το πουλαει πιο ακριβα αυτο που θα του μεινει, κερδισμενος θα βγει. Δεν πιστευω πως υπαρχει περιπτωση να γεμισει καποιος με Racing και να μην την πουλησει, εστω σε 2 μηνες...Καλυτερο απο το να μην εχει και να διωχνει πελατες, αλλοι θα εφευγαν δεν θα εβαζαν απλη.
moldovan20 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Βασικά οι περισσότεροι θα έψαχναν για φθηνότερο βενζινάδικο , μια και εδώ προς τα πάνω η shell/bp έχουν τρομακτικές διαφορές με τα υπόλοιπα με μερικές εξαιρέσεις που έχω δει Θεσσαλονίκη . Εκεί στην Αθήνα δεν ξέρω τη γίνεται
kage Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 γιατι ακομη και εσυ που υποτιθετε βαζεις racing βαζεις μολις 30ε δηλ 22-23 λιτρα!
moldovan20 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 γιατι ακομη και εσυ που υποτιθετε βαζεις racing βαζεις μολις 30ε δηλ 22-23 λιτρα! Σιγά μην είναι τόσο με 30€ βάζεις 20λίτρα απλή με τιμή 1.45
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 To φουλάρισμα στο ντεπόζιτο έχει καταργηθεί προ πολλού...
kage Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ακομη χειροτερα...30/1.60=18,75 δηλ.απο την μια λες ,στο καρο που σκασες ενα σωρο λεφτα βαζεις το καλυτερο κτλ,αλλα απο την αλλη βαζεις τα αναγκαια και τους κραζεις κιολας. τεσπα καλο το καρο?ποιο ειναι κτλ..
timekeeper Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Στην Ελλάδα υπάρχουν 2 διυλιστήρια τα οποία προμηθεύουν όλες τις μάρκες πρατηρίων. Οι ενισχυμένες βενζίνες έχουν απλώς κάποια εξτρά πρόσθετα, τα οποία ρίχνουν οι εταιρίες (αν ρίχνουν δηλαδή). Μην τσιμπάς το τυράκι... Και που πας ρε κακομοίρη να βάλεις 30 ευρώ racing βενζίνη;;; 17 λίτρα;;; Racing παπί έχεις;;;
beatshooter Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Φιλος....Εδω καραβια χανονται και συ δεν αρμενιζεις με vpower....
karabouzouk... Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Στην Ελλάδα υπάρχουν 2 διυλιστήρια τα οποία προμηθεύουν όλες τις μάρκες πρατηρίων. Οι ενισχυμένες βενζίνες έχουν απλώς κάποια εξτρά πρόσθετα, τα οποία ρίχνουν οι εταιρίες (αν ρίχνουν δηλαδή). Μην τσιμπάς το τυράκι... Και που πας ρε κακομοίρη να βάλεις 30 ευρώ racing βενζίνη;;; 17 λίτρα;;; Racing παπί έχεις;;; Α ρε timekeeper να αγιάσει το στόμα σου...!! Από την ίδια κάνουλα βάζουν όλα τα βυτία απλά η μια εταιρία τη βενζίνη τη λέει unleaded και η άλλη VTR POWER NASA TURBO και βάζει και 10 λεπτά πάνω κερατιάτικα... Διαφημιστικά κόλπα είναι μην ψαρώνεται..! Όσο γι αυτό που είπε ο topic starter ότι την παίρνει 1 ευρώ και την πουλάει 1,5 δηλαδή αν πουλήσει 3000 λίτρα βgάζει 1500 ευρώ κέρδος...??? Άρα και μόνο αυτά να πουλήσει σε ένα μήνα δεν χρειάζεται να πουλάει τίποτα άλλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.