Προς το περιεχόμενο

Kαμια μειωση τιμων στις 5850-5870?

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε αν εχεις σκοπο να πρωχωρησεις σε αναβαθμιση παρε τωρα οποια βρεις φτηνοτερη.Εγω αυτη την καραμελα την θυμαμαι απο φεβρουαριο,μη σου πω και ποιο μπροστα, και μειωση δεν ειδα.Αντιθετως ολο την ανηφορα παιρνουν( οχι μονο οι καρτες).

Δημοσ.

Και ετσι οπως παμε θα ανυφορισουν και αλλο τα προιοντα, ειδικα αν βαρεσουμε μια ωραια πτωχευση σαν χωρα....

Δημοσ.

Πάρτη τώρα που μπορείς και μάλιστα skroutzαρισέ την. Στα 250 ευρώ είναι η 5850. Not bad.

Να πέσουν πάντως όπως είπαν και τα παιδιά δεν παίζει σύντομα, το αντίθετο θα γίνει. :-)

Δημοσ.
Και ετσι οπως παμε θα ανυφορισουν και αλλο τα προιοντα, ειδικα αν βαρεσουμε μια ωραια πτωχευση σαν χωρα....

Με αυτους τους μαμακες που περασαν απ το τιμονι της χωρας τι αλλο να περιμενεις.

Πανω απο 150 ευρω δε δινω για vga.... ειναι εκμεταλευση του ιδρώτα μου παραπανω ευρω

Δημοσ.

Μέχρι τις 15 Αυγούστου που τελειώνει η προθεσμία για επιδοτήσεις μηχανικών/γιατρών/δικηγόρων/κτλ από το ΕΣΠΑ μην περιμένεις μειώσεις τιμών.

Δημοσ.

Έλα Αλέκο, έχουμε ήδη πτωχεύσει, δεν βλέπεις πόσα χρωστάμε;

Πώς θα ξεπληρώσουν χωρίς παραγωγή; παίρνοντας δάνειο για να ξεχρεώσουν το δάνειο;

Εγώ σου λέω να μην πάρεις κάρτα αλλά καμιά κονσέρβα για τις δύσκολες μέρες που έρχονται :P

Δημοσ.
Έλα Αλέκο, έχουμε ήδη πτωχεύσει, δεν βλέπεις πόσα χρωστάμε;

Πώς θα ξεπληρώσουν χωρίς παραγωγή; παίρνοντας δάνειο για να ξεχρεώσουν το δάνειο;

Εγώ σου λέω να μην πάρεις κάρτα αλλά καμιά κονσέρβα για τις δύσκολες μέρες που έρχονται :P

Αλλο το τι ειμαστε και αλλο το τι υπαρχει στα χαρτια...

Αν κυρησουμε πτωχευση θα σταματησουν να ερχονται πραγματα στην χωρα μας, οι τραπεζες θα σταματησουν τα παντα ( εκτος απο το να παιρνουν τα χρηματα που τους χρωστανε ) και ολα θα εκτιναχθουν στα υψη....Βεβαια μετα απο χρονια θα ειμαστε σαν το Mad Max :)

Δημοσ.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και εμείς σκεφτόμαστε αν θα μπορέσουμε να αγοράσουμε κάρτα γραφικών (βάζω και τον εαυτό μου μέσα δυστυχώς ) . Μετά γκρινιάζουμε και μας φταίνε όλα :mad:

Δημοσ.

Οι ΑΤΙ κάρτες γραφικών έχουν πάρει την ανιούσα ακόμα και στο εξωτερικό. Το πρόβλημα έγκειτε στην τεράστια ζήτηση που έχουν οι ΑΤΙ μιας και η ΝVIDIA δεν παράγει κάτι ισάξιο στις αντίστοιχες τιμές.

Το πρόβλημα για τις τιμές βέβαια δεν είναι η AMD/ATI ούτε οι κατασκευαστές, αλλά τα μαγαζιά που βλέπωντας την ζήτηση ανεβάσουν τις τιμές.

Δημοσ.

Καλα μην βαζεις το χερι σου στην φωτια για αυτο που λες.......

Οι τιμες ανεβαινουν απο ολους, θα προσπαθησω να σου βρω κατι πιο επισημο αυριο.

Δημοσ.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και εμείς σκεφτόμαστε αν θα μπορέσουμε να αγοράσουμε κάρτα γραφικών (βάζω και τον εαυτό μου μέσα δυστυχώς ) . Μετά γκρινιάζουμε και μας φταίνε όλα :mad:

τι να κάνουμε φιλαρακι κοιτάμε μπροστα, ο ανθρωπος πάντα οταν εχει ωστε και μια πιθανότητα να προχωρησει μπροστα, κοιτα μπροστα.Τωρα πιστευω οτι θα πεσουν οι τιμες για 2 λογους.

1)διοτι ερχονται νεες τεχνολογιες απο πισω.

2)γιατι ακόμη δεν εχουν πιασει τα μέτρα καλα το κοσμο, πχ εχω που ειμαι δημ.υπαλληλος αυτο το μηνα ειδα την πρωτη καλη μειωση στο μισθο, και επονται και άλλες...

Υπολογιζω λοιπον οτι μεχρι το σεπτεμβριο θα μειωσουν κατα 2/3 οι δημ.υπαληλοι τις αγορες τους.Και αν σκεφτεις οτι μπορει να αποτελουν το 1/4 με 1/5 του εργατικου δυναμικου της χωρας αλλα σε αγοραστικη δυναμη πιστευω οτι αποτελουν το 50% της χωρας λόγο καλων και σταθερων μισθων που είχαν.Και ένας οταν ξερει οτι θα παιρνει το μισθό του καθε μηνα βλεπε δημ.υπαλ δλδ σχεση με καποιον που παιρνει τα ιδια λεφτα με αυτον αλλα δεν ξέρει αν θα δουλευει τον αλλο μηνα βλέπε ιδιωτ.υπαλ, με βάση λοιπον μελετες περι ψυχολογιας του αγοραστη που εχουν γινει στο εξωτερικο, ο δημ.υπαλ αγοραζε τα 3πλα και ας επερνε τα ιδια λεφτα με κάποιον που ειχε το ανχος και την ανασφαλεια του ιδιωτ.υπαλ.

Οπότε φαντάσου να μειωθει η αγοραστικη δυναμη της χωρας μαζι με τους ιδιωτικους υπαλληλους κατα 40% περιπου,(30% λογο των δημ.υπαλ και 10% λόγο των ιδιωτ.υπαλ.. -- και λέω 10% για αυτους επειδη οπως ειπα και ποιο πάνω αυτοι και απ τα προηγουμενα χρονια ειχαν μικρο ποσοστο αγοραστικης δυνατοτητας σε αυτα τα ειδη.Εν τελη τι θα κάνουν λοιπον τα κορακια..δε θα ριξουν τις τιμες δε θα κανουν προσφορες?? !!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...