moldovan20 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Σκέψου ότι με +20€ από την toxic πας εδώ ,ε δε λέει ..
lionheart75 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Πάρα πολύ καλές οι θερμοκρασίες σου. Σε εμένα η μία παίζει 38-39 idle και η δεύτερη 44 βαθμούς. Γενικά πάντως δεν θα έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες και θόρυβο του cooler αν το κουτί σου έχει καλό airflow. Θεωρώ και εγώ πώς τα +65 ευρώ για την toxic είναι υπερβολικά και τσάμπα. Η 5850 με το reference cooler δεν ανεβάζει πάνω απο 40% στροφές στο auto, εκτός και αν τις ρυθμίσεις τις στροφές που επιθυμείς εσύ μέσω προφίλ στο msi afterburner. Εννοείται σε idle στο 21% δεν θα την ακούς αλλά τους ανεμιστήρες του κουτιού και την ψύκτρα του cpu.
Nik.K Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ενταξει, εμενα που ανεβαζει 55% ειναι εξωγηινο μοντελο καρτας..... Τεσπα, δεν το συνεχιζω αλλο παιδες, εγω προτεινω να πας η στην Toxic η να κανεις το αλλο με την ψυκτρα.
EvilEyes Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Είσαι ψείρας και είσαι με τη stock στον 965; (υποθέτω πάντα) Ο 965 φοράει αυτήν, που είναι αρκετά ήσυχη. Moldovan20, ομολογώ πως η συγκεκριμένη 5870 μου είχε ξεφύγει. Πιστεύω ότι αξίζει να παρατείνω λίγο την αγορά για καμιά βδομάδα και να πάρω την σαππηιρε 5870 που μου έδειξες. Τελικά η Toxic τη συγκεκριμένη στιγμή όντως φαίνεται αρκετά επιπόλαιη αγορά και σπατάλη χρημάτων.
moldovan20 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ο 965 φοράει αυτήν, που είναι αρκετά ήσυχη. Moldovan20, ομολογώ πως η συγκεκριμένη 5870 μου είχε ξεφύγει. Πιστεύω ότι αξίζει να παρατείνω λίγο την αγορά για καμιά βδομάδα και να πάρω την σαππηιρε 5870 που μου έδειξες. Τελικά η Toxic τη συγκεκριμένη στιγμή όντως φαίνεται αρκετά επιπόλαιη αγορά και σπατάλη χρημάτων. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα σε 1 βδομάδα να κάνει +50€ ,έτσι όπως είναι τα πράγματα έχουμε γίνει -όποιος προλάβει-
lionheart75 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ρε Νίκο το έχουμε ξαναπεί. Έχεις άλλη υλοποίηση cooler στην 5870 σου. Δεν έχεις το Reference cooler man. Τοχιc fail για μένα, + 20 --> 5870 όπως αναφέρθηκε παραπάνω. TS ποιό κουτί έχεις? έτσι απο περιέργεια.
EvilEyes Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ρε Νίκο το έχουμε ξαναπεί. Έχεις άλλη υλοποίηση cooler στην 5870 σου. Δεν έχεις το Reference cooler man. Τοχιc fail για μένα, + 20 --> 5870 όπως αναφέρθηκε παραπάνω. TS ποιό κουτί έχεις? έτσι απο περιέργεια. Έχω το Tt Kandalf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.