Προς το περιεχόμενο

Μία γρήγορη ερώτηση για GPU και τροφοδοτικό

EvilEyes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλές οι θερμοκρασίες σου.

Σε εμένα η μία παίζει 38-39 idle και η δεύτερη 44 βαθμούς.

Γενικά πάντως δεν θα έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες και θόρυβο του cooler αν το κουτί σου έχει καλό airflow. Θεωρώ και εγώ πώς τα +65 ευρώ για την toxic είναι υπερβολικά και τσάμπα.

Η 5850 με το reference cooler δεν ανεβάζει πάνω απο 40% στροφές στο auto, εκτός και αν τις ρυθμίσεις τις στροφές που επιθυμείς εσύ μέσω προφίλ στο msi afterburner.

Εννοείται σε idle στο 21% δεν θα την ακούς αλλά τους ανεμιστήρες του κουτιού και την ψύκτρα του cpu.

Δημοσ.

Ενταξει, εμενα που ανεβαζει 55% ειναι εξωγηινο μοντελο καρτας.....

Τεσπα, δεν το συνεχιζω αλλο παιδες, εγω προτεινω να πας η στην Toxic η να κανεις το αλλο με την ψυκτρα.

Δημοσ.
Είσαι ψείρας και είσαι με τη stock στον 965; (υποθέτω πάντα)

Ο 965 φοράει αυτήν, που είναι αρκετά ήσυχη.

Moldovan20, ομολογώ πως η συγκεκριμένη 5870 μου είχε ξεφύγει. Πιστεύω ότι αξίζει να παρατείνω λίγο την αγορά για καμιά βδομάδα και να πάρω την σαππηιρε 5870 που μου έδειξες.

Τελικά η Toxic τη συγκεκριμένη στιγμή όντως φαίνεται αρκετά επιπόλαιη αγορά και σπατάλη χρημάτων.

Δημοσ.
Ο 965 φοράει αυτήν, που είναι αρκετά ήσυχη.

Moldovan20, ομολογώ πως η συγκεκριμένη 5870 μου είχε ξεφύγει. Πιστεύω ότι αξίζει να παρατείνω λίγο την αγορά για καμιά βδομάδα και να πάρω την σαππηιρε 5870 που μου έδειξες.

Τελικά η Toxic τη συγκεκριμένη στιγμή όντως φαίνεται αρκετά επιπόλαιη αγορά και σπατάλη χρημάτων.

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα σε 1 βδομάδα να κάνει +50€ ,έτσι όπως είναι τα πράγματα έχουμε γίνει -όποιος προλάβει-

Δημοσ.

Ρε Νίκο το έχουμε ξαναπεί. Έχεις άλλη υλοποίηση cooler στην 5870 σου.

Δεν έχεις το Reference cooler man. :-)

Τοχιc fail για μένα, + 20 --> 5870 όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

TS ποιό κουτί έχεις? έτσι απο περιέργεια.

Δημοσ.
Ρε Νίκο το έχουμε ξαναπεί. Έχεις άλλη υλοποίηση cooler στην 5870 σου.

Δεν έχεις το Reference cooler man. :-)

Τοχιc fail για μένα, + 20 --> 5870 όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

TS ποιό κουτί έχεις? έτσι απο περιέργεια.

Έχω το Tt Kandalf

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...