EvilEyes Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα. Το πρωί παρήγγειλα την Sapphire HD5850 Toxic. Από αμέλεια όμως δε σκέφτηκα εάν τη σηκώνει το τροφοδοτικό μου, που είναι το Corsair HX520W Modular. Το σύστημα αποτελείται από τα εξής: CPU: AMD Phenom II X4 [email protected] RAM: Mushkin Blackline Stiletto 4GB DDR3-2000 M/B: Asus M4A89GTD PRO HDD: WD 640GB AAKS Ευχαριστώ προκαταβολικά.
phanispal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ανετότατα. Το θέμα είναι ότι έδωσες πολλά για την 5850. Μήπως να το ξανασκεφτόσουν;
EvilEyes Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ανετότατα. Το θέμα είναι ότι έδωσες πολλά για την 5850. Μήπως να το ξανασκεφτόσουν; Η αλήθεια είναι ότι ακόμα το σκέφτομαι αν η επιλογή είναι σωστή. Το γνωρίζω ότι υπάρχουν αρκετά φθηνότερες αλλά ήθελα να ξεφύγω από το reference cooler. Είχα κακές εμπειρίες σε θέμα θορύβου και θερμοκρασιών από την 4870 που είχα πριν. Έχεις καμία εναλλακτική πρόταση; Δε θέλω να ξεφύγω πολύ οικονομικά, ήδη έδωσα αρκετά για cpu,mobo,ram. Πάντως δε μπορώ να πω, ο συγχρονισμός για τις απαντήσεις άπαιχτος:-D.
phanispal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μια χαρά κρύα είναι η σειρά 5**0 της ATi. Η σειρά 4**0 ήταν όντως ζεστή. Ρίξε μια ματιά στο forum για εντυπώσεις κατόχων της σειράς 5**0.
moldovan20 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Εγώ θα έπαιρνα αυτή ,αν ήταν να ανέβω στα 300++ θα κοιτούσα για 5870
LouCi4er Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Η αλήθεια είναι ότι ακόμα το σκέφτομαι αν η επιλογή είναι σωστή. Το γνωρίζω ότι υπάρχουν αρκετά φθηνότερες αλλά ήθελα να ξεφύγω από το reference cooler. Είχα κακές εμπειρίες σε θέμα θορύβου και θερμοκρασιών από την 4870 που είχα πριν. Έχεις καμία εναλλακτική πρόταση; Δε θέλω να ξεφύγω πολύ οικονομικά, ήδη έδωσα αρκετά για cpu,mobo,ram. Πάντως δε μπορώ να πω, ο συγχρονισμός για τις απαντήσεις άπαιχτος:-D. Κια οι reference υλοποιησεις μια χαρα αθορυβες ειναι( και εχουν και voltera chip).Τσαμπα λεφτα ειναι οι custom υλοποιησεις ειδικα για την 5χχ0 σειρα.Ξανασκεψου το γιατι την 5850 την παιρνεις με 250 ευρω. ---------- Προσθήκη στις 00:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:20 ---------- Εγώ θα έπαιρνα αυτή ,αν ήταν να ανέβω στα 300++ θα κοιτούσα για 5870 Αυτη ακριβως.με προλαβες
Nik.K Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Βεβαια εξαρταται τι θεωρει ο καθενας θορυβο, πολλοι και την σειρα 4χχχ την ειχαν και ελεγαν πως ειναι οκ... Εγω λεω να κατσεις στην λυση που εχεις ΑΝ θελεις οντως κατι αθορυβο σχετικα.
phanispal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Κοίτα, αν είναι με stock ψύκτρα στον 965, τώρα το καλοκαίρι η 5850 θα του φανεί fanless.
moldovan20 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Εγώ ας πούμε έχω αυτήν η θερμοκρασία σε idle παρακάτω και δεν την έχω ακούσει ποτέ
Nik.K Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ναι καλα εγω κρινω με βαση εμενα και οχι καποιον αλλο. Και ουτε συμφωνω με οσους λενε οκ μωρε οταν παιζεις δεν ακουγεται. Εκτος αν μπορειτε να εγγυηθειτε του παιδιου πως δεν θα κανει θορυβο στα αυτια του και πως αν κανει θα του την αλλαξετε με μια Toxic ?
EvilEyes Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Η αλήθεια είναι ότι με τον θόρυβο είμαι λίγο ψείρας. Ο λόγος που είναι ότι το pc θα είναι σχεδόν κάθε βράδυ ανοιχτό. Είναι και πανέμορφη η ρημάδα η Toxic, αλλά ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι και τη λύση της Gigabyte που μου προτείνατε παραπάνω.
Nik.K Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Φυσικα μπορεις να παρεις οτι πιο φτηνο βρεις σε 5850 και να ριξεις μια Arctic Cooling aftermarket ψυκτρα και να εισαι κυριος.
phanispal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Είσαι ψείρας και είσαι με τη stock στον 965; (υποθέτω πάντα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.