cnagr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Λογικό ρε συ να σου βγάζει πρόβλημα. Αφού αλλάζει η σύνθεση του υπολογιστή πώς θέλεις να τρέξουν τα λειτουργικά;! Format και επανεγκατάσταση των λειτουργικών. Εννοείται ότι πριν θα έχεις πάρει backup τα αρχεία σου. Πάντως αυτό (με την αλλαγή δίσκου) ούτε το linux δεν μπορεί να το κάνει πλέον χωρίς να πετάξει 500 σφάλματα...
kolofagos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Νταξ..ηταν λιγο κουφο..αλλα ειμαι πρωταρης Σκεφτηκα πως αφου τον βγαζω και τον βαζω (τον σκληρο) στο παλιο το πισι,τοτε μπορω και στο καινουργιο Παντως,εχω καποια αρχεια μεσα,οχι οτι ειναι αναγκαια και δεν πρεπει να τα χασω..και σκεφτομαι,αφου τελειωσω με τον Η/Υ να τον συνδεσω και αυτον και να τα κανω μεταφορα στον μεγαλο τον σκληρο..Γινεται κατι τετοιο?
Aragorn Elessar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Έχεις βάλει τις βάσεις του κουτιού για την μητρική στο κουτί ή την βίδωσες απευθείας πάνω του ; Το πρόβλημα που λες έχει να κάνει με βραχύκλωμα και πρόβλημα γείωσης. Θα σου καταστρέψει το hardware αν δεν το διορθώσεις.
kolofagos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Έχεις βάλει τις βάσεις του κουτιού για την μητρική στο κουτί ή την βίδωσες απευθείας πάνω του ; Το πρόβλημα που λες έχει να κάνει με βραχύκλωμα και πρόβλημα γείωσης. Θα σου καταστρέψει το hardware αν δεν το διορθώσεις. Ναι,τα εχω βαλει,αλλα ετσι κι αλλιως τωρα ειναι μια χαρα..Βρηκα τι εγινε. Εβαλα το καλωδιο των fans σε μια θυρα με περισσοτερα volts... Τωρα το εβαλα σε μια διπλανη και ειναι μια χαρα..απλα,δεν τα εχω κουμποσει πανω στην μητρικη..γιατι αμα τα κουμποσω,τοτε δεν ξεκιναει ο Η/Υ.
Aragorn Elessar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Θύρα ; Πολύ περίεργο μου ακούγεται αυτό. Τι fans έχεις που μπαίνουν σε θύρα ; Μπορείς να δώσεις καποιο link ;
kolofagos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ειναι οι στοκ φαν που εχει το CM690 πανω του..Αλλα ετσι κ αλλιως το ελυσα το προβλημα αυτο. Εμφανηστικε ομως καινουργιο..Το bios αναγνωριζει 2γιγα ραμ και οχι 4,οταν βαζω το ενα στικακι δεν ανοιγει το πισι,οταν βαζω το δευτερο ολα καλα..Αλλα μολις εβγαλα τις ραμ και τις ξαναεβαλα,αρχισε ο σκληρος να κανει εναν θορυβο λες και χτυπαει κατι μεσα τους...Ελεος δλδ..θ'αυτοκτονησω,, *Οταν λεω θυρα,εννοω,τα βυζματα που εχει η μητρικη πανω της για τα συνδεσω τα fan,αμα τα συνδεσω και πανω στην μητρικη και πανω στο τροφοδοτικο,ο Η/Υ δεν ξεκιναει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.