kolofagos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Γεια σας και καλως σας βρηκα! Εχω το εξης προβλημα..αφου τοποθετησα τα κομματια μεσα στο κουτι και τα συνδεσα, βαζω το καλωδιο στην πριζα,παταω το power button,κανουν πως ξεκιναν οι fan,αλλα μετα σταματανε..Μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να φταιει?? Σκεφτομαι και ελπιζω να φταιει το οτι δεν εχω τοποθετησει την καρτα γραφικων,λογο το οτι δεν μου την εστειλαν ακομα.. το συστημα ειναι αυτο: ASUS CROSSHAIR IV FORMULA AMD PHENOM II 955 BE SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB CHIEFTEC A-135 750W και η καρτα που περιμενω ειναι η 5870vapor-x.. Eχω απελπιστει παιδια,σας παρακαλω βοηθηστε με.
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Κλείνει το σύστημα χωρίς να ακουστούν τίποτα beeps;
kolofagos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δεν ανοιγει καν..απλα αναβουν τα λαμπακια της μητρικης,και τα ανεμιστηρακια ξεκιναν για μισο δευτερολεπτο..μετα τιποτα...
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Έχω την εντύπωση πως τουλάχιστον κάποια beeps έπρεπε να ακούγονται.
kolofagos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Τιποτα απολυτος...σαν να μην εχει αρκετο ρευμα να ανοιξει.
The_Judas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Έλεγξε αν έχεις βάλει όλα τα καλώδια σωστά. Έλεγξε αν εφαρμόζει σωστά η ψύκτρα. Μπορεί να σβήνει από υπερθέρμανση. Δοκίμασε ένα άλλο τροφοδοτικό αν έχεις. Τα beep codes μπορεί να μην ακούγονται αν δεν έχει συνδέσει το ανάλογο καλωδιάκι στην μητρική.
kolofagos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 ξηλωσα τα παντα τωρα,και τον συναρμολογω εξω απο το κουτι.. Για τροφοδοτικο,εχω ενα 440w..αρκετα παλιο,λες να κανει??
kolofagos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Λοιπον,τον εβγαλα και τον εστησα εκτος κουτιου..δουλεψε. Τον εβαλα μεσα στο κουτι και δουλευει.. Το θεμα ειναι,εβαλα τον παλιο τον σκληρο να φορτοσω τα win xp και μου εβγαζε μπλε οθονη με ενα ερρορ καπως ετσι 000000χ7 Να ανυσηχω? αυριο θα παρω το optical drive και θα κανω εγκατασταση τα win 7 στον spinpoint f3..μεχρι τοτε προσευχομαι Το μονο προβλημα ειναι,πως πριν εβαλα το καλωδιο των fan στο τροφοδοτικο,και μολις το ανοιξα,επεσε η ασφαλια του σπιτιου και μυρισε καμενο..Ελεος δλδ..
kolofagos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Πιο απο τα δυο? το ερρορ? η το οτι πεφτει η ασφαλεια? Οσο για το ερρορ ελπιζω να μην ευθηνονται οι RAM. Τωρα για την ασφαλεια..τι να πω. Δεν βρισκω ακρη. Ουτε στο manual του τροφοδοτικου,ουτε πουθενα..
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Για το δεύτερο. Με memtest τσεκάρεις τις μνήμες και με το διαγνωστικό της κατασκευάστριας του δίσκου σου, το δίσκο σου
cnagr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Αν πέφτει η ασφάλεια σημαίνει πως βραχυκυκλώνει το τροφοδοτικό. Καλύτερα να το αλλάξεις.
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Αν πέφτει η ασφάλεια σημαίνει πως βραχυκυκλώνει το τροφοδοτικό. Καλύτερα να το αλλάξεις. Ενδέχεται να είναι αυτό, αλλά μπορώ να ρωτήσω πώς προσπάθησες να συνδέσεις τους ανεμιστήρες στο τροφοδοτικό;
kolofagos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Για το δεύτερο. Με memtest τσεκάρεις τις μνήμες και με το διαγνωστικό της κατασκευάστριας του δίσκου σου, το δίσκο σου Απ οσο γνωριζω,το memtest γινεται με boot cd..και αυτη τη στιγμη δεν εχω στην κατοχη μου optical drive.. Ενδέχεται να είναι αυτό, αλλά μπορώ να ρωτήσω πώς προσπάθησες να συνδέσεις τους ανεμιστήρες στο τροφοδοτικό; Εχει ενα καλωδιο μεσα,που λεγεται peripherial..σ'αυτο συνδεσα τα καλωδια των fan και στην συνεχια το εβαλα στο τροφοδοτικο... Το κακο ειναι πως στο manual δεν εχει ξεκαθαρη απαντηση στο πως να τα συνδεσω και...το εβαλα στην τυχη. Τωρα σκεφτομαι,να το δοκιμασω παλι,χωρις να εχω συνδεδεμενο τιποτα αλλο,μονο το psu και τα fan. ---------- Προσθήκη στις 23:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:33 ---------- Ενταξει,το ελυσα το προβλημα με τα fan,ρισκαρα και δικαιωθηκα... Μενει το προβλημα με τον σκληρο. Να αναφερω,οτι ο σκληρος που δοκιμασα ειναι αυτος που χρησιμοποιω στο παλιο το πισι μου,αυτο που χρησιμοποιω τωρα. Απλα τον εβγαλα και τον εβαλα στο καινουργιο. Μολις επελεγα λειτουργικο μου εβγαζε ερρορ. Στα XP εκανε restart και στα windows 7 εβγαζε ενα ερρορ που ελεγε να ελενξω τον σκληρο για τυχον virus,να αφαιρεσω τους τελευταιους driver και κατω κατω ειχε κατι τετοιο: 000000χ7 Εσεις που ξερεται καλυτερα,τι λετε? παιζει να ειναι οι RAM?η απλα επειδη ειχε ηδη το λειτουργικο εγκατεστημενο δεν το αναγνωριζε? Οπως και να εχει,εκανα πριν παραγγελεια απο plaisio ενα optical drive και περιμενω να μου ερθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.