Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με USB buffer σε εξωτερική κάρτα ήχου

thanos2010

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειμαι dj και χρησιμοποιω το traktor οταν παιζω μουσικη στο μαγαζι με μια εξωτερικη καρτα ηχου την audio 4 dj,εχω acer laptop και windows 7 ultimate και εχω το εξης προβλημα.

στις ιδιοτητες της καρτας ηχου εχει latency και usb buffer τι ακριβώς είναι αυτο?

το εχω στο 4 αλλα θα ηθελα να το βαλω στο 1 στο καλυτερο δηλαδη γιατι ετσι εχω και καλυτερα αποτελεσματα ηχου αφου το audio buffer μετα παει στο 2 αλλα αν βαλω το usb buffer στο 1 μετα εχω προβληματα κανει χρατσ χρουτσ κτλ

γιατι?τι πρεπει να κανω για να μπορει να δουλεψει στο 1 το usb buffer?παιζει ρολο η ταχυτητα του σκληρου μηπως?ο επεξεργαστης?

εσεις τι λετε?

ααα τα τραγουδια τα παιρνω απο εξωτερικο σκληρο δεν ξερω αν αυτο παιζει ρολο

Δημοσ.

Το πολύ χαμηλό Latency θα σου δημιουργήσει προβλήματα.

Όπως και το μικρό Buffer.

Δοκίμασε με φυσιολογικό Latency – και ένα buffer > 0.5sec

(πολύ μικρό latency θα χρησιμοποιούσα μόνο όταν δεν θα έκανα τίποτα άλλο στο pc λ.χ. να ψάχνεις στο σκληρό σου δίσκο. Το πολύ χαμηλό Latency είναι για όταν παίζεις κάποιο φίλτρο λ.χ. για μια κιθάρα ή όταν κάνεις εγγραφή αλλά και πάλι δε πειράζουμε ούτε το mouse όταν απαιτούμε χαμηλότατο latency).

Πέραν αυτών, μην έχεις και άλλα περιφερικά να μοιράζονται το Usb bus. Λ.χ. μην βάζεις usb hdd και usb audio card ταυτόχρονα. (δες το manual εάν όλα τα Usb είναι στο ιδιο bus ¨η εάν κάποιο είναι μόνο του).

Στα settings του προγράμματος αναπαραγωγής χρησιμοποιείς wasapi / asio ή όχι? (εάν όχι δοκίμασε)

Δημοσ.
Το πολύ χαμηλό Latency θα σου δημιουργήσει προβλήματα.

Όπως και το μικρό Buffer.

Δοκίμασε με φυσιολογικό Latency – και ένα buffer > 0.5sec

(πολύ μικρό latency θα χρησιμοποιούσα μόνο όταν δεν θα έκανα τίποτα άλλο στο pc λ.χ. να ψάχνεις στο σκληρό σου δίσκο. Το πολύ χαμηλό Latency είναι για όταν παίζεις κάποιο φίλτρο λ.χ. για μια κιθάρα ή όταν κάνεις εγγραφή αλλά και πάλι δε πειράζουμε ούτε το mouse όταν απαιτούμε χαμηλότατο latency).

Πέραν αυτών, μην έχεις και άλλα περιφερικά να μοιράζονται το Usb bus. Λ.χ. μην βάζεις usb hdd και usb audio card ταυτόχρονα. (δες το manual εάν όλα τα Usb είναι στο ιδιο bus ¨η εάν κάποιο είναι μόνο του).

Στα settings του προγράμματος αναπαραγωγής χρησιμοποιείς wasapi / asio ή όχι? (εάν όχι δοκίμασε)

σευχαριστω για τις σιμβουλές,τελικά το ανακάλυψα εχθές...έφταιγε το wi-fi του laptop,μολις το έσβησα όλα καλά κανένα πόβλημα θορύβου

Δημοσ.
σευχαριστω για τις σιμβουλές,τελικά το ανακάλυψα εχθές...έφταιγε το wi-fi του laptop,μολις το έσβησα όλα καλά κανένα πόβλημα θορύβου

Χαίρομαι που το έλυσες!

Καλή Συνέχεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...