derasto Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Πως σας φαινεται? Για γραφιστικη δουλεια. Ισως προστεθει αλλη μια καρτα μνημης.
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Fail επιλογές βασικά.. 180€ για επεξεργαστή που δε θα σου δώσει το κάτι παραπάνω συγκριτικά μ' έναν της AMD, άρα να πώς γρήγορα-γρήγορα μπαίνουν τουλάχιστον άλλα 2GB μνήμης από τη στιγμή που προορίζεται για γραφιστικά. Αργός δίσκος τη στιγμή που με τα ίδια περίπου χρήματα τσιμπάς έναν απ' τους γρηγορότερους HDDs στις 7.2Κ rpm, τον F3 της Samsung. Θα παίζεις παιχνίδια; Αν όχι, overkill μου φαίνεται η 5770. Γενικότερα με τις κατάλληλες αλλαγές τσιμπας την Dell και είσαι άρχοντας.
derasto Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δεκτα οτι λες. Τι να αλλαξω, τι να κρατησω?
trilos021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 για γραφιστική δουλεία είναι μια χαρά!αλλάθα συμφωνίσω και εγώ...πήγαινε σε amd!
derasto Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Αδιαπραγμάτευτο; Nαι phani,το παιδι που θα τον παρει τον εξυπηρετει πολυ να ειναι απο εκει.
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Κακώς, έτσι θα χάσει την ευκαιρία να αποκτήσει μια πολύ καλή οθόνη για τη δουλειά που τη θέλει και θα πληρώσει περισσότερα χρήματα για τα ίδια parts απ' ότι αν τα πάρει από διαφορετικά. Θα έλεγα να το ξανασκεφτεί για να προχωρήσουμε σε συνθέσεις.
derasto Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μισο να μιλησω μαζι του. Απο που θα κανεις την συνθεση?
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Από διάφορα μαγαζιά και βλέπουμε τι τον συμφέρει και τι όχι.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ειναι φαιλ κατα τη γνωμη μου διότι Το PSU ειναι πολυ φαιλ ενα απλο corsair 550 θα κανει καλυτερη δουλεια και με ασφάλεια Ο σκληρος αργός άρα fail πηγαινε σε εναν samsung f3 500 gb ή 1τερα Οθόνη την εχω δει και ειναι καρα fail. Mνημη πολύ λιγη ειδικα για γραφιστικη δουλειά. Αρα παρε καποιο αλλο CPU και οι διαφορες πλεον δεν ειναι τοσο σημαντικες στα CPU... βεβαια ουτε η τιμη αλλα στα χρηματα αυτα εχει σημασία.(που 200 ευρω εχουν σημασια)
nikos21aek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10596 + Για επαγγελματική no gaming χρήση ότι καλύτερο μπορεί να πάρει στα λεφτά.855€ βγαίνει και πέφτει αρκετά αν τα πάρεις από άλλα μαγαζιά.Πχ τον SSD αν πάρει από αλλού κερδίζει 12€ and so go on..
lionheart75 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Πολύ αξιόλογη η παραπάνω σύνθεση του Νίκου. Θα σε υπερκαλύψει για όσα θέλεις να κάνεις με το pc στο γραφείο. Με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της μητρικής μπορείς να δείς HD / blueray videos και να παίξεις παλιότερα παιχνίδια με μικρές απαιτήσεις. Επιπλέον κάρτα δεν χρειάζεσαι σε καμμιά περίπτωση. +1000 λοιπόν στον Αεκτζή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.