Προς το περιεχόμενο

Αντικατάσταση 9600 GT 512

nifa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να κάνω αναβάθμιση στην κάρτα μου!Θέλω κάτι αντίστοιχο σε επίδοσεις και ακόμη καλύτερο. Διαθέτω μέχρι 180ε. Μητρική έχω της ASUS P5P43TD PRO και τον E8400. Την χρειάζονται εκτός απο gaming και για προγράμματα 3D δημιουργιών.Ευχαριστώ εκ των προταίρων.

Δημοσ.

GTX 260 δε θα προτεινα λογο DirectX 10... +1 στην 5770 με DirectX 11 και πυρηνα στα 40nm. Αμα μπορεις και ακομα καλυτερα δες και την 5850... Τι τροφοδοτικο εχεις και για τι αναλυσεις μιλαμε?

Δημοσ.
Σκεφτομαι να κάνω αναβάθμιση στην κάρτα μου!Θέλω κάτι αντίστοιχο σε επίδοσεις και ακόμη καλύτερο. Διαθέτω μέχρι 180ε. Μητρική έχω της ASUS P5P43TD PRO και τον E8400. Την χρειάζονται εκτός απο gaming και για προγράμματα 3D δημιουργιών.Ευχαριστώ εκ των προταίρων.

Φίλε επειδή ενδιαφέρομαι για την 9600, ήθελα να σε ρωτήσω εάν την πουλάς και σε τί τιμή....

Δημοσ.
GTX 260 δε θα προτεινα λογο DirectX 10... +1 στην 5770 με DirectX 11 και πυρηνα στα 40nm. Αμα μπορεις και ακομα καλυτερα δες και την 5850... Τι τροφοδοτικο εχεις και για τι αναλυσεις μιλαμε?

nick εσυ που εχεις 5770 για περνα κανενα dx11 παιχνιδι και τρεχα benchmark να γελασει το χειλακι σου με αυτο που εγραψες :P

κατα τα αλλα συμφονω στα υπολειπα ;)

Δημοσ.

το dχ11 η 5770 το έχει μόνο για μόστρα στο κουτί, εδώ ζορίζεται η 5970 με τα νέα εφφέ, ειδικά το tesselation ;)

Δημοσ.
nick εσυ που εχεις 5770 για περνα κανενα dx11 παιχνιδι και τρεχα benchmark να γελασει το χειλακι σου με αυτο που εγραψες :P

κατα τα αλλα συμφονω στα υπολειπα ;)

το dχ11 η 5770 το έχει μόνο για μόστρα στο κουτί, εδώ ζορίζεται η 5970 με τα νέα εφφέ, ειδικά το tesselation ;)

Ευχαριστω πολυ, το ξερω και το βλεπω οτι τραβαει ζωρια... :P Απλα γιατι να ειναι "πισω" τεχνολογικα αφου μπορει να παρει κατι που να εκμεταλεβεται εστω και λιιιγο την νεα τεχνολογια?

Δημοσ.

Βασικα θέλω να κινηθώ σε nvidia.Παντα nvidia καρτα είχα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Έχω 700 Watt τροφοδοτικό και όσον αφορα τις αναλύσεις, για μια 24αρα όθονη.

Δημοσ.

προτεινω την 5770 στα 150 περιπου,οχι παραπανω..

αν θες sony και καλα nvidia,θα σου λεγα,κοιτα στις αγγελιες για καμια Gtx 270,285

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...