geo1962 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Απ’ όπου κι αν έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει τον JDownloader, ποτέ δεν κατάφερε να εκκινήσει. Επίσης, απ’ όπου κι αν τον κατέβασα, ο φίλος που τον πρότεινε (λες και ήταν πάντα ο ίδιος), σημείωνε, πως δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Σημειώστε, πως στο σύστημά μου (δεν ξέρω εάν παίζει κανένα ρόλο αυτό), υπάρχει το CryptLoad, το οποίο ως γνωστό, είναι Portable. Παρακάτω, παραθέτω, ότι έχω από Java, εγκατεστημένο στο σύστημά μου: 1) J2SE Runtime Environment 5.0 Update 6 2) Java 2 Runtime Environment, SE v1.4.2_05 3) Java 3D 1.3.1 (OpenGL) Runtime 4) Java 6 Update 20 Γνωρίζει κανείς, τι μπορεί να συμβαίνει;
jim_p Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Καταρχην εχεις 2 τουλαχιστον runtime enviroments με τα οποια μπορει να δουλεψει το jdownloader, το 5 και το 6. Δοκιμασε να βγαλεις ενα. Επισης, βγαλε και το 4 μιας και ειναι πλεον παλιο, και το 3d αν δεν το θες για καποιο λογο. Τελος, η καλυτερη λυση για downloader απο rapidshare κλπ ειναι ενας λογαριασμος premium και ενας απλος download manager που δεν κρεμεται απο java (jdownloader), .net framework (cryptload) και συναφη "αμονια".
washcloud Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 ...είχα και 'γω πρόσφατα πρόβλημα με δαύτον. Δηλαδή τον έχω κα'να χρόνο, όλα καλά, και τις προάλλες αρνιόταν να τρέξει το εγκζέ του. Απλά κατέβασα τον πιο πρόσφατο (παρ' όλο που ο άλλος έκανε αυτόματα ενημερώσεις), κι έκανε εγκατάσταση (είσαι σίγουρος ότι είναι portable; Όλες οι εκδόσεις του; ), κι όλα καλά. Ίσως να είναι η τζάμπα που σου είπε κι ο αποπάνως. Το δε Cryptload, το έχω κι αυτό σχεδόν από τον ίδιο καιρό με τον Τζέη. Κανένα πρόβλημα συνύπαρξης. Ίσως παρ' ολ' αυτά το καλύτερο που έχεις να κάνεις να είναι απεγκατάσταση όποιου απ' τα δύο φαίνεται στην απεγκατάσταση προγραμμάτων, μαζί ΚΑΙ ό,τι βλέπεις από Java εκεί, μετά καθαρισμό ΚΑΙ δίσκου, ΚΑΙ μητρώου με το CCleaner (ρύθμισέ το από τις επιλογές να ΜΗΝ καθαρίζει ΜΟΝΟ "αρχεία παλιότερα των 48 ωρών" - άρα ΚΑΙ τα πρόσφατα), restart, κι εγκατάσταση του JD πρώτα, Java μετά, και τέλος το Crypt.
ExTaCy1337 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Καταρχην εχεις 2 τουλαχιστον runtime enviroments με τα οποια μπορει να δουλεψει το jdownloader, το 5 και το 6. Δοκιμασε να βγαλεις ενα. Επισης, βγαλε και το 4 μιας και ειναι πλεον παλιο, και το 3d αν δεν το θες για καποιο λογο. Τελος, η καλυτερη λυση για downloader απο rapidshare κλπ ειναι ενας λογαριασμος premium και ενας απλος download manager που δεν κρεμεται απο java (jdownloader), .net framework (cryptload) και συναφη "αμονια". Λοιπον φιλε Premium εχω λογαριασμο και εχω το Free Download Manager αλλα δεν κανει δουλεια... ειναι πολυ ωραιο σαν προγραμμα αλλα δεν δουλευει με το rapidshare κατεβαζει αρχειο html. λογικα επειδη δεν εχω το πρεμιουμ ενσωματομενο μεσα . Δεν ξερω αν το υποστιριζει βασικα. Μηπως εχεις καποιο να προτινεις?
jim_p Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Εγω το κανω με wget+λιστα+το αναλογο cookie στο linux και με winwget+λιστα στα windows. Για να δουλεψει το rs με καποιον σοβαρο download manager ο οποιος δεχεται στοιχεια κλπ, πρεπει να ορισεις στις προτιμησεις του λογαριασμου σου εναν σερβερ του rs απο στον οποιο θα γινεται το redirection και απο τον οποιο θα κατεβαινουν ολα τα αρχεια. Η παραπανω λυση εχει ενα σημαντικο μειονεκτημα. Δεν κατεβαζει πολλα αρχεια ταυτοχρονα, κατεβαζει ενα αρχειο τη φορα. Επισης δεν διαβαζουν αρχεια ccf γιατι... οι σοβαροι download managers δεν ασχολουνται με τις φιλοδοξιες καποιου που θελει να κανει ενα πρωτοκολλο αντιστοιχο του .torrent και βγαζει μια windows-only εφαρμογη!
ExTaCy1337 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Εγω το κανω με wget+λιστα+το αναλογο cookie στο linux και με winwget+λιστα στα windows. Για να δουλεψει το rs με καποιον σοβαρο download manager ο οποιος δεχεται στοιχεια κλπ, πρεπει να ορισεις στις προτιμησεις του λογαριασμου σου εναν σερβερ του rs απο στον οποιο θα γινεται το redirection και απο τον οποιο θα κατεβαινουν ολα τα αρχεια. Η παραπανω λυση εχει ενα σημαντικο μειονεκτημα. Δεν κατεβαζει πολλα αρχεια ταυτοχρονα, κατεβαζει ενα αρχειο τη φορα. Επισης δεν διαβαζουν αρχεια ccf γιατι... οι σοβαροι download managers δεν ασχολουνται με τις φιλοδοξιες καποιου που θελει να κανει ενα πρωτοκολλο αντιστοιχο του .torrent και βγαζει μια windows-only εφαρμογη! Αυτο το σημαντικο μειονεκτημα ειναι κατι για το οποιο με εκανε να ξενερωσω μολις το ακουσα :Ρ... οποτε καλυτερα να μεινουμε στις μουφες που κατεβαζουν τα αρχεια μας ολα μαζι και χωρις να ειμαστε στο PC :P Δεν αξιζει σε λεω!:Ρ
geo1962 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Παιδιά (jim_p και washcloud), ότι κι αν έκανα, απ’ αυτά που μου είπατε, δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα… Εγκαταλείπω την προσπάθεια με τον JDownloader για πολλοστή φορά! Πάντως, σας ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Φίλε geo μήπως το λειτουργικό που τρέχεις έχει απενεργοποιημένες κάποιες λειτουργείς (services) που είναι απαραίτητες για την σωστή λειτουργία τον Java εφαρμογών;Μου έχει συμβεί ακριβώς αυτό που περιγραφής σε μια lite έκδοση τον 7.
geo1962 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Φίλε geo μήπως το λειτουργικό που τρέχεις έχει απενεργοποιημένες κάποιες λειτουργείς (services) που είναι απαραίτητες για την σωστή λειτουργία τον Java εφαρμογών;Μου έχει συμβεί ακριβώς αυτό που περιγραφής σε μια lite έκδοση τον 7. Επειδή δεν γνωρίζω πώς να το διαπιστώσω αυτό, εάν δεν σου είναι χρονοβόρο, μπορείς να μου πεις πως να το ψάξω; Είτε μπορέσεις να μου απαντήσεις, είτε όχι, σε ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.