ivdimentia Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Γεια χαρά παιδιά. Σκοπεύω να αγοράσω μια tv αυτές τις μέρες (όχι τίποτα το σπουδαίο, μιας και το διαθέσιμο badget είναι μικρό) και σύμφωνα με τα κριτήρια μου (χρήματα που διαθέτω, απόσταση θέασης, κτλ) έχω καταλήξει σε αυτές: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/SAMSUNG-LE40B530-LCD-TV-40-INCH.htm http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-42LD420-LCD-TV-42.htm Τι νομίζετε? Σκέφτομαι ότι επειδή η απόσταση θεάσης μου είναι αρκετά μεγάλη (4 και κάτι μέτρα) να πάω για τις 2 παραπάνω ίντσες της LG, αλλά από την άλλη δεν έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια. Αντιθέτως για τις samsung τις θεωρώ πιο ποιοτικές. Λοιπόν?
umaga Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 LG η samsung δεν εχει καλο service και εχει και ακριβα ανταλακτικα
ivdimentia Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 LG η samsung δεν εχει καλο service και εχει και ακριβα ανταλακτικα ποιότητα εικόνας?
bluesattack Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Παντως φιλε μου,ειδικα αν βλεπεις HD ταινες ,και οχι κυριως τηλεοπτικο προγραμμα ,ισως θα πρεπει να κοιταξεις και για καμμια πλασμα 50αρα (αφου τσεκαρεις βεβια τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα της καθε τεχνολογιας ) .Με μικρη παραχωρηση στο budget, ειδικα με τις προσφορες που υπαρχουν η θα υπαρξουν στο μελλον.4 μετρα (και κατι) ειναι πολλα...
ivdimentia Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Παντως φιλε μου,ειδικα αν βλεπεις HD ταινες ,και οχι κυριως τηλεοπτικο προγραμμα ,ισως θα πρεπει να κοιταξεις και για καμμια πλασμα 50αρα (αφου τσεκαρεις βεβια τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα της καθε τεχνολογιας ) .Με μικρη παραχωρηση στο budget, ειδικα με τις προσφορες που υπαρχουν η θα υπαρξουν στο μελλον.4 μετρα (και κατι) ειναι πολλα... Έχεις δίκιο. Αυτό σκέφτομαι και εγώ και λέω να πάω για καμία 50άρα. Άλλωστε κάτι ξέρει ο λαός που λέει η γριά η κότα το έχει το ζουμί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.