stratigos24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Εκει που εχω βαλει τα θαυμαστικα μου λεει error και δεν ξερω το γιατι.Λυνω μια ασκηση για εργαστηριο visual basic 6 γιατι το δινω και αυριο. Οποιος ξερει κατι παρακαλω αε βοηθησει. Να ειστε καλα! > Private Sub cmdcalculate_Click() Dim vasikos As Currency Dim ep As Currency Dim sinolo As Currency vasikos = CCur(txtvasikos.Text) If chkcheck(0).Value And Not chkcheck(1).Value Then ep = 500 Elself Not chkcheck(0).value And chkcheck(1).value then!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ep = 300 elself chkcheck(0).value and chkcheck(1).value then!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ep = 800 Else ep = 0 End If sinolo = vasikos + ep + oikep txtsinolo.Text = Str(sinolo) End Sub ---------- Προσθήκη στις 18:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:50 ---------- Παιδια το βρηκα το λαθος: Αντι να γραψω else if εχω γραψει else lf.
firewalker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Elself Not chkcheck(0).value And chkcheck(1).value then Έχεις βάλει l (ελ) και όχι i (αϊ). Η εντολή είναι elseif.
stratigos24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 να εισαι καλα. ευχαριστω το βρηκα και εγω ενα λεπτο πριν απο σενα τυχαια χαχχ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.