Προς το περιεχόμενο

Επείγoν πρόβλημα - vaio

Physics_Rulez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το 100αρι ειναι υπερβολη, όπως υπερβολή είναι να μην υπάρχει και το δισκάκι στο κουτί. Το κόστος του είναι μηδαμινό πλέον (κάτι σαν τους εκτυπωτές που τους πουλάνε χωρίς καλωδιο) για να μην περιλαμβάνεται στη συσκευασία, αλλά οι περισσότεροι έτσι κι αλλιώς το χάνουν... Αν βρεις δισκάκι απο κανέναν συγγενή, καλύτερα θα είναι κατα τη γνώμη μου γιατί θα κάνεις μια πολύ ωραια εγκατάσταση χωρίς καμία από τις περιττές εφαρμογές που γεμίζουν οι εταιρείες φορητών τα λειτουργικά τους που λυγίζουν οποιοδήποτε μηχάνημα. Σκέψου και τη λύση του λίνουξ

Δημοσ.

την καλυτερη λυση την εχει δωσει ο GoldenEye!

τα drivers θα τα βρει απο μονο του,εκτος νωμιζω της καρτας γραφικων.

εγω εκανα φορματ το λαπτοπ της φιλεναδας μου και εγκαταστησα τα win7 και τα υπολειπα προγραμματα και drivers απο το σαιτ της hp.

τωρα με την sonyvaio δεν ξερω τι παιζει!

τωρα εχει ακριβος οτι ειχε οταν τα'γορασε αλλα με αλλο λογισμικο κ αναβαθμησμενους μερικους απ'τους drivers και το bios.

Δημοσ.
τα 100ευρο δεν ειναι υπερβολη?

Πάντως είναι μικρότερη υπερβολή από το να μην κοιτάξεις πότε το manual, να σβήσεις το partition και να μην έχεις αφιερώσει 20 λεπτά να ψήσεις τα recovery DVDs.

Αν δεν έχεις antivirus και δεν προσέχεις, είναι υπερβολή να τα σκάσεις στον τεχνικό να σου καθαρίσει τα μικρόβια;

Αν έχεις ένα αυτοκίνητο και το χειμώνα δεν βάζεις αντιψυκτικό, είναι υπερβολή να τα σκάσεις χοντρα στο συνεργείο για αντικατάσταση ψυγείου;

(Μπορώ να γράφω μέχρι το βράδυ)

Για μένα αλητεία θα ήταν να μην έχουν καθόλου το DVD αλλά ούτε και το recovery partition. Εκεί θα έβριζα καραβίσια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...