Physics_Rulez Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Το μοντέλλο είναι το VPCEC1M1E/WI και διέγραψα, όχι κατά λάθος, το recovery partition. To θέμα είναι ότι θέλω να επαναφέρω το laptop στην αρχική του κατάσταση. Ξέρει κάποιος/α που μπορώ να το βρώ ή τι μπορώ να κάνω;
umaga Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 δεν εχεις και cd? ---------- Προσθήκη στις 16:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:22 ---------- δοκιμασε να φτιαξεις ενα recovery cd αν και δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεις....
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δεν είχε μέσα τίποτα από cd/dvd. Recovery δύσκολα, γιατί διέγραψα το recovery partition
cnagr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Εκτός από την διαγραφή του έκανες τίποτα άλλο; Ας πούμε μεγάλωσες το υπάρχον partiotion και μετά έκανες διαμόρφωση και πέρασες από πάνω άλλα αρχεία; Αν ναι τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν όχι με πολύ μεγάλη δυσκολία. Υπάρχει ένα πρόγραμμα για επαναφορά αρχείων. Google it (file/partition recovery) γιατί αυτή τη στιγμή δεν μου έρχεται στο μυαλό. Πάντως εγώ είχα καταφέρει να επαναφέρω ολόκληρο δίσκο που είχε γίνει quickformat από τα windows 7 (είχα διαλέξει λάθος δίσκο για την εγκατάσταση αλλά ευτυχώς διέκοψα την διαδικασία).
katsikoula Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 την ειχα πατησει και εγω ετσι. λοιπον εχεις δυο επιλογες: 1) πληρωνεις την Sony για να σου ξανα δημιουργησει ενα recovery partition (γυρω στα 100 ευρω) 2) προμηθευεσαι το DVD εγκαταστασης των Windows (απο τον θειο ας πουμε ) εγω φυσικα σαν κλασσικος Ελληναρας επελεξα να το ζητησω απο τον θειτσο μου
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 'Εμαθα ότι η sony στέλνει τα DVD ταχυδρομικώς. Δεν ισχύει; τι 100 ευρώ ρε παιδιά, πάμε καλά;
isay Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 1) πληρωνεις την Sony για να σου ξανα δημιουργησει ενα recovery partition (γυρω στα 100 ευρω) +10 Σε άλλη εταιρεία πληρώνεις 35 ευρώ και σου στέλνουν recovery cds 2) προμηθευεσαι το DVD εγκαταστασης των Windows (απο τον θειο ας πουμε ) εγω φυσικα σαν κλασσικος Ελληναρας επελεξα να το ζητησω απο τον θειτσο μου -10 Και μπλέκεις με τα κλειδώματα και ξεκλειδώματα.
GoldenEye Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 'Εμαθα ότι η sony στέλνει τα DVD ταχυδρομικώς. Δεν ισχύει; τι 100 ευρώ ρε παιδιά, πάμε καλά; δεν αποκλειεται να κανει τοσο γιατι η Acer ζηταει απο 50-75 ευρω αναλογα το μοντελο. βρες ενα dvd των windows 7 home edition 64 bit ξεκινα κανε φορματ και βαλε τον κωδικο που εχει το λαπτοπ στο κατω μερος. αφου το κανεις το format θα βρει drivers κατα το τελος της εγκαταστασης μονο του και οτι προγραμμα της sony το κατεβαζεις μετα απο το site της εαν σου χρειαζεται (κυριως για τις Fn συντομευσεις και τα hardware κουμπια).
umaga Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 για να κανει recovery cd πρεπει να εχει και το recovery partition? δε κανεις μια δοκιμη ετσι μηπως και...
rigo0sotirhs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 απο μονο του το sony κανει recovery partition αλλιος πηγενε στο site της sony βρες το μοντελο σου και κιταξε για dvd με το υλικο. Πείρα προσφατα laptop και αυτα που σου λεω ειναι οκ.
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 απο μονο του το sony κανει recovery partition αλλιος πηγενε στο site της sony βρες το μοντελο σου και κιταξε για dvd με το υλικο. Πείρα προσφατα laptop και αυτα που σου λεω ειναι οκ. Ναι αλλά έχω κάνει format στο recovery partition. Οπότε από που θα το βρει να το κάνει restore? Αυτό λέω. Θα τους πάρω τηλέφωνο... δεν τη γλυτώνω την κατοστάρα... Αλητεία πάντως που δεν έχουν DVD μέσα στο κουτί.
isay Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ...Αλητεία πάντως που δεν έχουν DVD μέσα στο κουτί. Λίγο υπερβολικό το "αλητεία". Physics να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. To ξεχωριστό recovery cd απλά προσθέτει κόστος στην τελική τιμή και οι περισσότεροι αδαείς χρήστες το χάνουν (κοπέλα μου είχε πει <<αχ το πέταξα, το χρειαζόμουν; >> ). To recovery partition είναι πολύ πιο πρακτικό και γρήγορο και τέλος μέσα στα windows υπάρχει το πρόγραμμα του κατασκευαστή για να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα τα recovery dvds. Αν ο Χ χρήστης δεν είναι προσεκτικός ή προνοητικός δεν νομίζω ότι είναι αλητεία, σωστά;
gs20309 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Λίγο υπερβολικό το "αλητεία". Physics να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.To ξεχωριστό recovery cd απλά προσθέτει κόστος στην τελική τιμή και οι περισσότεροι αδαείς χρήστες το χάνουν (κοπέλα μου είχε πει <<αχ το πέταξα, το χρειαζόμουν; >> ). To recovery partition είναι πολύ πιο πρακτικό και γρήγορο και τέλος μέσα στα windows υπάρχει το πρόγραμμα του κατασκευαστή για να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα τα recovery dvds. Αν ο Χ χρήστης δεν είναι προσεκτικός ή προνοητικός δεν νομίζω ότι είναι αλητεία, σωστά; ακριβώς έτσι είναι.. αφού με το που το ανοίγεις το ριμάδι για πρώτη φορά εκτός από τα welcome κτλ σου λέει δημιουργία recovery dvd,σε ένα 10λεπτο φτιάχνεις τα δισκάκια σου, αν πεις "νταξει μωρέ δεν τρέχει τπτ να μην το κάνω ας το αφήσω για αργότερα.." ε μετά όταν το χρειαστείς δεν θα το έχεις.. το να σου βάλουν το dvd σίγουρα διευκολύνει αλλά από τη στιγμή που ξέρεις ότι δεν έχει μέσα dvd γιατί έτσι γίνεται με τα περισσότερα πλέον λάπτοπ ε εαν είσαι προνοητικός το φτιάχνεις μόνος σου.
ektor7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Λίγο υπερβολικό το "αλητεία". Physics να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.To ξεχωριστό recovery cd απλά προσθέτει κόστος στην τελική τιμή και οι περισσότεροι αδαείς χρήστες το χάνουν (κοπέλα μου είχε πει <<αχ το πέταξα, το χρειαζόμουν; >> ). To recovery partition είναι πολύ πιο πρακτικό και γρήγορο και τέλος μέσα στα windows υπάρχει το πρόγραμμα του κατασκευαστή για να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα τα recovery dvds. Αν ο Χ χρήστης δεν είναι προσεκτικός ή προνοητικός δεν νομίζω ότι είναι αλητεία, σωστά; τα 100ευρο δεν ειναι υπερβολη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.