Προς το περιεχόμενο

Overclock σε E8400!

aleilo03

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Με OCCT με Medium Data Set και Priority Normal επαιζε μεταξυ 58-62...Το τεσταρα 30 λεπτα

Ερωτηση:Αν δεν την παλευε ο επεξεργαστης θα κρασαρε με μπlε οθονη οπως πριν που ειχα κατεβασει αρκετα το vcore?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που σε προειδοποιεί το pc σου ότι είσαι ασταθές. Μπορεί να πετάξει μπλε οθόνη, μπορεί να freezάρει, ή μπορεί απλά να σταματήσει το test και να σου πει ότι υπάρχει error.

Πριν που κατεβασα το vcore και ειχα αφησει τη συχνοτητα στα 400 μολις πηγα να ξεκινησω το prime95 πεταξε μπλε οθοηνε με fatal error και εκανε restart...Μετα απλα πηγα να ανοιξω explorer και παλι το ιδιο...Προς το παρον ειμαι οκ..Οπως ειπα πλεον εχω vcore 1.20v και fsb frequency 388...Παντως δεν ειδα βελτιωση στη θερμοκρασια ακομα κι οταν ειχα vcore 1.30 και fsb 400 ειτε με linpack ειτε με prime95 επαιζα στους 70-75 βαθμους..

Επισης ετρεξα 3D Vantage και ο επεξεργαστης επιασε 6500 score απο 4000 πριν το overclock...Η καρτα γραφικων (Asus 5870) επιασε 16500 ενω η προηγουμενη 3870 που ειχα εβγαζε με το ζορι 3500..

Ο δικος μου Ε8400 σε 400χ9 με 1,137V thn BigTyphoon στις 1800rpm τρεχοντας το IntelBurnTest x10 ανεβαινει μεχρι 62c...

μηπως πρεπει να τα κοιταξεις ολα απο την αρχη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...