aleilo03 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δεν ειναι αναγκη να τον ανεβασω σε μεγαλα επιπεδα απλα λιγο παραπανω απο αυτο που ειναι τωρα..Δηλαδη μεχρι 3,6 ας πουμε... Ανακεφαλαιωνοντας και απο'τι εχω καταλαβει μεχρι τωρα για να πιασω τα 3,6 θα πρεπει να βαλω 400 στο FSB Frequency και 9 στο CPU Ratio χωρις να πειραξω την ταση σωστα?Επισης να βαλω τις μνημες στο χαμηλοτερο που λογικα θα ειναι γυρω στα 650...Τελος το FSB strap to North Bridge να το παω οπως μου εγραψες στα 333Mhz ή να το αφησω στο auto? Ναι οι μνημες ειναι ολες ιδιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέχρι 1.5V μπορεί να εφαρμόσει εκεί, έτσι; Δεν ειναι αναγκη να τον ανεβασω σε μεγαλα επιπεδα απλα λιγο παραπανω απο αυτο που ειναι τωρα..Δηλαδη μεχρι 3,6 ας πουμε...Ανακεφαλαιωνοντας και απο'τι εχω καταλαβει μεχρι τωρα για να πιασω τα 3,6 θα πρεπει να βαλω 400 στο FSB Frequency και 9 στο CPU Ratio χωρις να πειραξω την ταση σωστα?Επισης να βαλω τις μνημες στο χαμηλοτερο που λογικα θα ειναι γυρω στα 650...Τελος το FSB strap to North Bridge να το παω οπως μου εγραψες στα 333Mhz ή να το αφησω στο auto? Αν σε ικανοποιεί το 400*9, αλλάζει το πράγμα και πολύ μάλιστα. Ίσως να μη χρειαστεί να πειράξεις τόσες ρυθμίσεις. Δώσε 400*9 και άσε τις μνήμες στα 800MHz για να παίζεις 1:1. Πάντως αν είσαι ΟΚ από temps, δεν είναι πολλά τα 4050MHz, εκτός κι αν απαιτεί πολύ VCore ή δεν είναι σταθερός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Το fsb strap άστο auto.. Βάλε τα settings που σου έγραψε ο phanispal και δες αν είσαι σταθερός με linpack. Αν θες να μείνεις στα 3,6 και είσαι σταθερός ξεκίνα finetune. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Γιατί Linpack καλοκαιριάτικα ωρέ; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Linpack να λιώσει χάμω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Χαχαχα έτσι, χωρίς οίκτο :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Επομενως παω να κανω τα εξης για αρχη: Ai Overclock Tuner -> Manual CPU Ratio Setting -> 9 FSB Strap to North Bridge -> Auto FSB Frequency -> 400 PCIE Frequency -> 100 NB Voltage -> 1.40V SB Voltage -> 1.05V CPU Voltage -> 1.20V DRAM Voltage -> 1.80-1.85V Αρκουν για αρχη η πρεπει να ακολουθησω ολα τα settings που μου εγραψες για να ειμαι οκ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Βάλε λίγο παραπάνω Vcore και ξεκίνα να στρεσάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Λοιπον αλλαξα ολα τα settings που ειπε ο φιλος και εβαλα το προγραμμα OCCT και πατησα να τεσταρει με το Linpack για μια ωρα αλλα σταματησε στα 3 λεπτα λεγοντας CPU too Hot... CPU Voltage εβαλα 1,30V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Τι ψύξη έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δεν ειμαι σιγουρος για την μαρκα αλλα μοιαζει πολυ με αυτην εδω http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Hdt-S1283-Dark-Knight-CAC-SXHH3-U04.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Έχω την Achilles που είναι σχεδόν ίδια, δεν παίζει να έχεις θέμα με τις θερμοκρασίες με αυτή την ψύκτρα, εκτός αν δεν έχεις βάλει πάστα, ή έχει ξεκουμπωθεί κάποιο push pin. Κάνε ένα κόπο και δες αν είναι σωστά βαλμένη, και σιγουρέψου ότι είναι σίγουρα αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Η ψυκρτα μπηκε προχτες και μπηκε και παστα κανονικα...Στρεσαρω αυτη τη στιγμη που γραφω με Prime95 και ειμαι max στους 72 βαθμους....Τι θερμοκρασια θα ηταν φυσιολογικη με φουλ στρες?Μηπως να ριξω λιγο την ταση? ---------- Προσθήκη 08-06-2010 στις 00:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 07-06-2010 στις 23:41 ---------- Κατεβασα το CPU Voltage στο 1,25 και τρεχω το linpack 10 λεπτα ηδη με max θερμοκρασια 75 βαθμους σε 100% CPU load... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 1.25 και 75 βαθμοί - ή δεν πατάει καλά η 1283 ή πολύ λίγος αέρας I'd say... πάντως για 3.6 λογικά μπορείς να πέσεις και χαμηλότερα σε vcore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Το κουτι πιστευω ειναι αρκετα ευαερο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650593 και ο ανεμηστηρας της ψυκτρας στοφαρει στις 3150 RPM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.