citiz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 ε. Αλλα και η γκομενα που μαθαινει για την οικογενεια της, μιλαμε για το ποιο facelless expresion to sadest news ever on tv!! Κρεμυδια να της καθαριζαν και να της λεγανε οτι ηρθε το τελος του κοσμου αυτη θα τους κοιτουσε αταραχη. το πήρε αρκετά ψύχραιμα από ότι φαίνεται@
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Κρεμυδια να της καθαριζαν και να της λεγανε οτι ηρθε το τελος του κοσμου αυτη θα τους κοιτουσε αταραχη. ε ναι αντί να πάρουν κάνα παράδειγμα από αυτόν... (Remix Version)
meanton Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα!! Πόσα επεισόδια έχουν βγει μέχρι στιγμης;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 10 αν δεν κάνω λάθος
KaizerSoze Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 10, συμβολαια για αλλα 12, δεν νομιζω ομως να εχει 2η σεζον
Kasrith Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 10, συμβολαια για αλλα 12, δεν νομιζω ομως να εχει 2η σεζον Κατάλαβα...
meanton Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 10, συμβολαια για αλλα 12, δεν νομιζω ομως να εχει 2η σεζον είναι σιγουρο αυτο οτι δεν θα υπαρξει 2η σεζον;
Sellers Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Αν ήταν σίγουρο δεν θα έλεγε "νομίζω" Είσαι σίγουρος για αυτό? Η σειρά κλείνει κανονικά ή φαίνεται πως είναι κομμένη? Αξίζει κάποιος να την ξεκινήσει ή θα μείνει με την απορία.
Kasrith Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Είσαι σίγουρος για αυτό? Νομίζω... Ασε τα Eventια και πιάσε το Wire ναουμ
KaizerSoze Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Είσαι σίγουρος για αυτό? Η σειρά κλείνει κανονικά ή φαίνεται πως είναι κομμένη? Αξίζει κάποιος να την ξεκινήσει ή θα μείνει με την απορία. Δεν ξερουμε ακομα. Η σειρα ξεκινησε με καλα νουμερα και απο 12 την πηγαν στα 22 επισοδεια, φουλ σεζόν δηλαδη Σε καποια φαση ομως τα νουμερα εχουν αρχισει να πεφτουν σημαντικα οποτε ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ολοι οτι θα δειξουν τα 22 που συμφωνησαν αλλα δεν θα υπαρξει 2η σεζον Προς το παρον βεβαια δεν εχει ανακοινωθει τιποτα για του χρονου, οποτε αυτο μπορει να ειναι καλο(αλλιως θα τους το λεγανε) ή κακο(τελικα να τους κοψουν ενω νομιζαν οτι θα τους ανανεωσουν και το τελος της 1ης να το εχουν φτιαξει σαν season finale και οχι series finale)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 προφανώς άρχισαν να πέφτουν τα νούμερα, το awesomeness factor έχει πέσει κάτω από το μηδέν...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Νομίζω... Ασε τα Eventια και πιάσε το Wire ναουμ Οτι βλεπει αυτον τον καιρο να αφησει και να πιασει το Wire λεω εγω.
speedy23 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Νομίζω... Ασε τα Eventια και πιάσε το Wire ναουμ Omar Little ρε και ξερο ψωμι.Ενας απο τους 2 λογους που βλεπω ακομα το Boardwalk Empire εστω και αν εμφανιζεται ελαχιστα. "Off topic mode off"
antreaslam Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 παντως, εμένα το event μου αρέσει. Είναι επιστ.φαντασίας, αλλά εχει υπόθεση, εχει ΨΙΛΟανατροπές, (πολλές αναμενόμενες, οκ!), γενικά, περνάω ευχαριστα την ώρα μου! Ελπίζω, τουλάχιστον, αν τελειώσει σε μία σαιζόν, να ...δωθεί σωστό τέλος, οπως λέει ο κάιζερ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα