yannis27gr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δεν ειν' κακο, αλλα δε νομιζω οτι θα ειναι και το επομενο τηλεοπτικο φαινομενο. Θα ειμαι 100% ικανοποιημενος αν το περιμενω με τα 3/4 της προσμονης που εχω για καθε επεισοδιο του Fringe. Ειναι λιγο γραφικο ωρες ωρες, πρεπει να το ομολογησουμε, αλλα τουλαχιστον εχει μια συνεχη ροη, δεν κουραζει κ οι ηθοποιοι δεν ειναι τοσο αταλαντοι. Αναμενουμε τη συνεχεια. Δεν έχω δει καλύτερη περιγραφή για το... Jericho
skiabox Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Το κενο στο τελευταιο επεισοδιο το προσεξατε?
anthony_88 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δεν έχω δει καλύτερη περιγραφή για το... Jericho XAXAXAXAXA, εχω κοψει το Event εδω απο το τελος του 2ου επεισοδιου... Ωραια σειρουλα το Jericho, βλεποταν ευχαριστα. Ο μαυρος ηταν μεγαλη μορφη!
skiabox Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 KaizerSoze : Με το πως βρεθηκανε στο αστυνομικο τμημα ο απαγωγεας με το θυμα.
KaizerSoze Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 KaizerSoze : Με το πως βρεθηκανε στο αστυνομικο τμημα ο απαγωγεας με το θυμα. Mε μπερδευεις Τι δεν καταλαβες, πως βρεθηκαν οι απαγωγεις στο τμημα? Επιτηδες αφησαν την Λειλα να ξεφυγει, και την παρακολουθουσαν Ή το πως εφτασε ο Σον, ο φιλος της στο τμημα?
skiabox Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Πιστεύω ότι υπάρχει ένα κενό από εκεί που η ᾽κακιά᾽ γκόμενα σκοτώνει τον αστυνομικό που ελέγχει το βαν μέχρι το σημείο που έχουν κάνει κατάληψη σε αστυνομικό τμήμα.
guido Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 skiabox έχεις πηδήξει μάλλον ένα ολόκληρο επεισόδιο (το 4o...) αυτο με το βαν είναι στο 3ο . Kαι αυτό με το τμήμα είναι στο 5ο. Στο 4ο ,στο τέλος σου δείχνει πως βρέθηκαν στο τμήμα
skiabox Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Και εγω αυτήν την εντύπωση είχα στην αρχή, ότι δηλαδή έχασα κάποιο επεισόδιο, αλλά δεν έχω χάσει κάποιο...ίσως έχασα κάποια λεπτά για κάποιο λόγο, ποιός ξέρει.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μεχρι τωρα φαινεται συμπαθητικο. Οπως ειπε και καποιος πιο πανω δεν ειναι το φαινομενο της χρονιας αλλα περναει ευχαριστα η ωρα. Βεβαια, απο μια τετοια σειρα θα περιμενε κανεις cliffhangers σε καθε επεισοδιο και ενα δεμενο καροτο μπροστα απο τον τηλεθεατη. Δεν ξερω αν προσπαθουν κατι τετοιο και δεν τους βγαινει η εγω δεν ειμαι τοσο θυμα μετα το Lost αλλα δεν ξερω, ισως αν ηταν αλλο ενα ειδους Lost (δηλαδη να περιμενεις με αγωνια το επομενο επεισοδιο) να ειχα αλλη γνωμη για την σειρα και πιθανως να μην εγραφα αυτο το ποστ αλλα να μετραγα ωρες μεχρι να'ρθει η Τριτη μεσημερι.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Μεχρι τωρα φαινεται συμπαθητικο. Οπως ειπε και καποιος πιο πανω δεν ειναι το φαινομενο της χρονιας αλλα περναει ευχαριστα η ωρα. Βεβαια, απο μια τετοια σειρα θα περιμενε κανεις cliffhangers σε καθε επεισοδιο και ενα δεμενο καροτο μπροστα απο τον τηλεθεατη. Δεν ξερω αν προσπαθουν κατι τετοιο και δεν τους βγαινει η εγω δεν ειμαι τοσο θυμα μετα το Lost αλλα δεν ξερω, ισως αν ηταν αλλο ενα ειδους Lost (δηλαδη να περιμενεις με αγωνια το επομενο επεισοδιο) να ειχα αλλη γνωμη για την σειρα και πιθανως να μην εγραφα αυτο το ποστ αλλα να μετραγα ωρες μεχρι να'ρθει η Τριτη μεσημερι.
Em_Zed Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Η αλήθεια ειναι οτι έχει πεσει τρελό promotion εδώ για τη σειρά - από τα billboards στο δρόμο μέχρι τις αφίσες στο μετρό, 2 βδομάδες έβλεπα τις θολωμένες φιγούρες των πρωταγωνιστών, με το tagline things will get clear,ή κάτι τέτοιο. Το The New Review του Observer είχε συνέντευξη του Nick Wauters, ο οποίος έλεγε ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν μια σειρά που να σε αφήνει με ερωτήσεις, αλλά να προσπαθούν σε κάθε επεισόδιο να λύσουν τις όποιες απορίες, δημιουργώντας ταυτόγχρονα νέα cliffhangers, όπως λέει και ο BaLs. Μια εβδομάδα μετά, στο καινούριο τεύχος του The New Review, o κριτικός τηλεόρασης έκανε λόγο για τα σεναριακά κενά και τις ανεξήγητες καταστάσεις - που πήγε η δημοσιογράφος που θα έδινε αποκλειστική ο πρόεδρος; Πως πέρασε ο τύπος το όπλο από κοτζάμ αεροδρόμιο; Και το πιο απλό: αν θες να απαγάγεις κάποιον, γιατί περιμένεις να πάει 6,500 χιλιόμετρα μακριά, σε κρουαζιέρα για να το κάνεις τότε;; Το 2ο επεισόδιο ακόμα περιμένει στο Sky planner και μάλλον έτσι θα γεμίζουν τα βράδια Παρασκευής - τουλάχιστον δε κρύβει τις επιρροές του και ο ήρωας φαίνεται ακόμα ευάλωτος - ακούς Τζακ; Και φυσικά ελπίζω να υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση στο ποιο θα ειναι το event.
tzinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 ενω μου ψιλοαρεσει και δεν το παιρνω και πολυ στα σοβαρα, οποτε μινιμουμ απαιτησεις, αρχιζει να μας τα χαλαει λιγο. Το τελευταιο επεισοδειο καλυτερα να μην το παιζανε καθολου, πολυ δραμα και κλαψωμουνια. Ειδικα με τον αστυνομικο και την γιαγιακα του. Αλλα και η γκομενα που μαθαινει για την οικογενεια της, μιλαμε για το ποιο facelless expresion to sadest news ever on tv!! Κρεμυδια να της καθαριζαν και να της λεγανε οτι ηρθε το τελος του κοσμου αυτη θα τους κοιτουσε αταραχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα