Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το Event θα μιλησουμε?

Ειδα το 2ο

Εμενα μαγκες μαρεσει

μαρεσε περισσοτερο απο το 1ο

Να πω 3 στοιχεια που μου αρεσουν και με κανουν να πιστευω οτι δεν ειναι το νεο FlashFowrad?

1. Δεν Λοστιζει. Δεν ειναι ενα παζλ που προσπαθεις να λυσεις με λιγα κομματακια ανα επισοδειο. Ειναι μια ιστορια που απλα δεν ξερεις ολες τις λεπτομεριες. Mπορει να μοιαζει παζλ λογω των flashbacks αλλα δεν ειναι

2. Καθε σκηνη και διαλογος εχει σχεση με την υποθεση. Δεν χανει χρονο με ασχετες σκηνες και καλα για να δειξει σχεσεις μεταξυ των χαρακτηρων, το πως σκεφτονται, ρομαντζα και συναισθηματα. Καποιες σειρες μπορουν να το κανουν αυτο ΚΑΙ να εχουν υποθεση(σπανια), πολλες χανονται σε κουλτουρε συναισθημα και ειναι απλα βαρετες(συχνα)

Στα 2 πρωτα επισοδεια εμενα μαρεσει παντως.

3. Μπορω να φανταστω να πηγαινει για 2η σεζον(κατι που δεν μπορουσα για το FF, δεν μου κολλαγε απο την υποθεση). Αυτο μπορω να φανταστω να τραβαει 2-3 σεζον

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το Event θα μιλησουμε?

Ειδα το 2ο

Εμενα μαγκες μαρεσει

μαρεσε περισσοτερο απο το 1ο

Να πω 3 στοιχεια που μου αρεσουν και με κανουν να πιστευω οτι δεν ειναι το νεο FlashFowrad?

1. Δεν Λοστιζει. Δεν ειναι ενα παζλ που προσπαθεις να λυσεις με λιγα κομματακια ανα επισοδειο. Ειναι μια ιστορια που απλα δεν ξερεις ολες τις λεπτομεριες. Mπορει να μοιαζει παζλ λογω των flashbacks αλλα δεν ειναι

2. Καθε σκηνη και διαλογος εχει σχεση με την υποθεση. Δεν χανει χρονο με ασχετες σκηνες και καλα για να δειξει σχεσεις μεταξυ των χαρακτηρων, το πως σκεφτονται, ρομαντζα και συναισθηματα. Καποιες σειρες μπορουν να το κανουν αυτο ΚΑΙ να εχουν υποθεση(σπανια), πολλες χανονται σε κουλτουρε συναισθημα και ειναι απλα βαρετες(συχνα)

Στα 2 πρωτα επισοδεια εμενα μαρεσει παντως.

3. Μπορω να φανταστω να πηγαινει για 2η σεζον(κατι που δεν μπορουσα για το FF, δεν μου κολλαγε απο την υποθεση). Αυτο μπορω να φανταστω να τραβαει 2-3 σεζον

Ε θα μπορούσαν να αποφύγουν κάποιες σκηνές, ειδικά με τον κλαψιάρη τον τυπά δεν ξέρω με άφησαν αδιάφορο.

ΟΚ καταλαβαίνω ότι

το όλο σκηνικό με την γκόμενα του προσπάθησαν να πρωθήσουν το story αλλά κάθε τρεις και λίγο "where's is she?" "we were supposed to get married" . Ρε ρόμπα αντί να μείνεις μαλάκας που το αεροπλάνο σου προσγειώθηκε στα καλά καθούμενα στην έρημο δεν λες κουβέντα για αυτό το γεγονός στο νοσοκομείο παρα μόνο κλαίγεσαι για την ψόφια την ξανθιά, ε μου χάλασαν λίγο το επεισόδιο.

Overall καλά πάει .

Δημοσ.

καλά το πάει . γενικά στα θετικά είναι οτι έχει πολύ γρήγορο ρυθμό . Όπως επίσης οτι ευτυχώς τα flashback δεν προσθέτουν μυστήριο όπως κακιά ώρα κάπου αλλού , αλλά στην ουσία αποτελούν straight τα γεγονότα που προηγήθηκαν , που εξηγούν την τωρινή κατάσταση.

Kasrith είναι Must See! :-D

Δημοσ.

finch, διαφωνω

Βασικα να αποσαφηνισω δεν λεω οτι ειναι σωνει και καλα καλες οι σκηνες, αλλα ακομα και αυτες με την κλαψα που λες τελικα εχουν να κανουν με το τι συμβαινει. Δεν καθεται να κλαιγεται πχ στο ασχετο

αλλα οταν προσπαθει να πεισει τους μπατσους

lame?ισως, αλλα τουλαχιστον ειναι κομματι της υποθεσης

ΥΓ. Καθολου κλαψα, αυτος θαταν ο Ντεξτερ ρε μαν. Καλως ή κακως είναι το καλο παλικαρι της υποθεσης, αρα η κλαψα εννοειται

Δημοσ.

Καλή σειρούλα.Καλό και το 2ο επεισόδιο.Ο καινουριος ο τυπας ειναι γνωστος ηθοποιος αλλα δε θυμαμαι απο που ακριβως.

Δημοσ.
Καλή σειρούλα.Καλό και το 2ο επεισόδιο.Ο καινουριος ο τυπας ειναι γνωστος ηθοποιος αλλα δε θυμαμαι απο που ακριβως.

http://www.imdb.com/name/nm0004286/

Αποτι ειδα τον εχω δει σιγουρα σε καμια 10αρια απο τις δουλειες του αλλα δεν βρισκω καμια που να λεω 'Α ναι ρε, ο τετοιος ειναι, απο το εκεινο'

Δημοσ.

Δεν ειν' κακο, αλλα δε νομιζω οτι θα ειναι και το επομενο τηλεοπτικο φαινομενο. Θα ειμαι 100% ικανοποιημενος αν το περιμενω με τα 3/4 της προσμονης που εχω για καθε επεισοδιο του Fringe. Ειναι λιγο γραφικο ωρες ωρες, πρεπει να το ομολογησουμε, αλλα τουλαχιστον εχει μια συνεχη ροη, δεν κουραζει κ οι ηθοποιοι δεν ειναι τοσο αταλαντοι. Αναμενουμε τη συνεχεια.

Δημοσ.
Δεν ειν' κακο, αλλα δε νομιζω οτι θα ειναι και το επομενο τηλεοπτικο φαινομενο. Θα ειμαι 100% ικανοποιημενος αν το περιμενω με τα 3/4 της προσμονης που εχω για καθε επεισοδιο του Fringe. Ειναι λιγο γραφικο ωρες ωρες, πρεπει να το ομολογησουμε, αλλα τουλαχιστον εχει μια συνεχη ροη, δεν κουραζει κ οι ηθοποιοι δεν ειναι τοσο αταλαντοι. Αναμενουμε τη συνεχεια.

Καλα δε συγκρινεται με το fringe.Αλλα και το fringe εχει βελτιωθει απιστευτα σε σχεση με παλιοτερα.

Δημοσ.

χμ , νομίζω οτι δεν έχει νόημα η σύγκριση με fringe. έχουν τελείως διαφορετικό στυλ. Το μεγαλύτερο μέρος του fringe ήταν αυτοτελείς υποθέσεις , άσχετος αν συνδέονταν με το main theme το οποίο εξελισσόταν πολύ αργά.

Δημοσ.

Nα πουμε την αληθεια, και μενα μαρεσει περισσοτερο το Fringe αλλα τα πρωτα επισοδεια του, ειδικα μεχρι το διαλλειμα των εορτων της 1ης σεζον ηταν "οχι ρε γαμωτο,και ειχα ελπιδες γιαυτη τη σειρα"

Δημοσ.

Xμ...προχωραει ετσι?

Δηλαδη οκ, πλεον ειναι πιο Logic-defying απο το 24 αλλα...προχωραει τουλαχιστον.

Αποτι δειχνει, ξεκαθαριζει οτι ασχετα με το τι εχει συμβει στο παρελθον, εχει σημασια και το τι γινεται τωρα

Δημοσ.

Μια χαρα και το τερευταιο επεισοδιο...Αυτο που μαρεσει ειναι οτι υπαρχει εξελιξη σε καθε επεισοδιο και δεν εχουμε χασομερια για να βγαλουμε 22-24 επεισοδια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...