Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
πηγε χαλια το πιλοτικο επεισοδιο,οποτε αν δεν ανεβει η τηλεθεαση παει για προωρο κοψιμο.

Χαλια με 11.2 εκατομμυρια και 3.7 στο 18-49??:shock:

Δηλαδη το καλο πως ειναι?20 εκατομυρια και 5.3?Ωχ, κατσε αυτο ειναι το Dancing with the Stars

Περα απο την πλακα, ειναι πολυ καλα τα νουμερα του πιλοτου, ειδικα το 3.7 στο 18-49, σε timeslot με το DWTS που μαζευει 20 εκατομμυρια και 5+ στη δημογραφικη και εχει και τη μεγαλυτερη φουσκα εβερ, το Two and a Half Men που για καποιο λογο κανει τρελα νουμερα

Ακομα ειναι θετικο οτι μολις τελειωσε η παπαρια με τον Τσαρλι Σιν, στο 2ο μισαωρο ανεβηκε

Τεσπα, αν μη τι αλλο τα νουμερα του ηταν αρκετα καλα και δεν προμηνυουν σειρα που θα κοπει. Αν γινει χαλια μετα και πεσουν τα νουμερα ναι, αλλα προς το παρον ο πιλοτος τραβηξε κοσμο

Δημοσ.

μόλις είδα τον πιλότο, καλός μου φάνηκε αλλά μπερδεύτηκα σε μερικά σημεία και αναγκάστηκα να δω μερικές σκηνές ξανά.

οφτοπικ: KaizerSoze είσαι ο ίδιος KaizerSoze με τον μεταφραστή της σειράς? αν ναι tnx for the subs. :)

Δημοσ.

Καλα, ενταξει, ΠΟΛΥ φιλοτιμες προσπαθειες αλλα δεν...

Νομιζω οτι μονο αυτο και το big bang theory, την αλλη υπερμουφα, εχω δει τοσο πολυ και παλι δεν γελαω με τιποτα

Δημοσ.
Και γιατί τα βλέπεις βρε μαζόχα; Μετά το Λοστ έπαθες ανοσία; :P

Δεν τα βλεπω

Μουχει μεινει απο περσυ. 11 ωρες για ΛΑ και αλλες 7 απο ΝΥ προς τα εδω ελιωσα στο bbt και το 2,5men στο αεροπλανο να δω μπας και αξιζουν. Ε, παπαρια:lol:

Δημοσ.

Για το bbt καταλαβαινω, ειναι λιγο nerdικο χιουμορ, αλλα το 2.5men μετα την πρωτη σεζον ειναι απλα κορυφαιο...

Δημοσ.
Για το bbt καταλαβαινω, ειναι λιγο nerdικο χιουμορ, αλλα το 2.5men μετα την πρωτη σεζον ειναι απλα κορυφαιο...

...αν εισαι 12 χρονων και χαζογελας με τη λεξη βυζι και ερεθιζεσαι αν σκεφτεσαι τον Τσαρλι Σιν να "κερναει"

Δημοσ.
Προλαβες σε μια πτηση να δεις πανω απο την πρωτη σεζον??

Μπα, 10 επισοδειακια απο το ενα, 10 απο το αλλο

Ε, ενταξει ρε σεις, δεν ειναι και το Carnivale να πουμε να πρεπει να το δεις ολο. Δηλαδη ποσο αλλαξε το χιουμορ μετα την σεζον που ειδα(δεν νομιζω οτι ηταν καν η 1η σεζον), απολυσανε τον Ψαλτη και εφτιαξε?

Δημοσ.

Για το two and a half men είμαι μαζί με Κάιζερ. Πολύ έλεος η σειρά. Αυτή και το 30 rock δεν μπορώ να τις παρακολουθήσω με τίποτα.

Δημοσ.
Δεν τα βλεπω

Μουχει μεινει απο περσυ. 11 ωρες για ΛΑ και αλλες 7 απο ΝΥ προς τα εδω ελιωσα στο bbt και το 2,5men στο αεροπλανο να δω μπας και αξιζουν. Ε, παπαρια:lol:

Για Τσαρλι -ροουλ μοντελ- Χαρπερ, ευτυχως υπαρχουν παρα πολλα εκατομμυρια ανα τον κοσμο που διαφωνουν μαζι σου.

Μλκ εγω πιστευω ζηλευεις. Και Τσαρλι. Και Σπυροπουλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...