christiana78 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Πιο τυχερός απ'αυτόν http://www.imdb.com/name/nm0005351/bio δεν γίνεται....γιαχ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Πιο τυχερός απ'αυτόν http://www.imdb.com/name/nm0005351/bioδεν γίνεται....γιαχ Megan Fox VS Scarlett Johansson? bring it on! (οεο)
christiana78 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Αααα its a guy thing ...δεν παω κόντρα.... αν λέγαμε για άντρες....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 μα για τις γυναίκες τους ήταν το θέμα
christiana78 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Ε, ναι το ξέρω αλλά εγω θεωρώ την scarlet πιο όμορφη αλλά εντάξει τα γούστα των αντρων και των γυναικών διαφέρουν ..
sheik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Διερρευσε τι ειναι το event. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΕΓΑ SPOILER alien invasion Πρωτοτύπησαν πάλι...
kirileman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Και κάτι μου λέει πως τα επαγγέλματα των πρωταγωνιστών θα είναι αστυνομικός, γιατρός, άντε και κάνας κληρικός!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Διερρευσε τι ειναι το event.ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΕΓΑ SPOILER alien invasion Πρωτοτύπησαν πάλι... μέσα στο top3 των υποθέσεων ήταν, προσωπικά ήταν η 1η μου
privateer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=ATlVIei9WNA[/ame]
Kasrith Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Βλεποντας το trailer πριν κατι μερες στην tv, μου ηρθαν στο μυαλο ολα αυτα που αναφερατε mashed all together. 24, V, Flashforward και λιγο Lost. E φτανει πια. Και κάτι μου λέει πως τα επαγγέλματα των πρωταγωνιστών θα είναι αστυνομικός, γιατρός, άντε και κάνας κληρικός! STANDARD
guido Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Βλεποντας το trailer πριν κατι μερες στην tv, μου ηρθαν στο μυαλο ολα αυτα που αναφερατε mashed all together. 24, V, Flashforward και λιγο Lost. E φτανει πια. Φτάνει από πια άποψη; Οι μισές σειρές ειναι με μπάτσους , γιατρους , δικηγορους κτλ , πάλι καλά που βγαίνει και κάτι σε αυτό το στυλ . Τώρα αν θα είναι κάτι καλό η καμιά πατάτα , δεν εξαρτάται νομίζω από το πόσο πρωτότυπο είναι το main theme δηλ το τι ακριβώς είναι το event που αναφέρθηκε στο spoiler , και το αν έχουν βγει καμιά 10 σειρές με το ίδιο theme. @yannis27gr ναι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μόνο εμένα μου θυμίζει Jericho; γιατί είδες στο trailer να είναι post apocalyptic φάση όπως το jericho?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω ξερω οτι στο imdb παιζουν στοιχηματα αν θα κοπει στο τελος της χρονιας η θα προλαβει να δει και δευτερη σεζον. Εμενα με εχει κεντρισει παντως (οπως και flashforward πριν ενα χρονο ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα