Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sorry αλλά η ερμηνεία σου είναι ΤΕΛΕΙΩΣ λάνθασμένη...

η σειρά έφαγε το cancel πριν τελειώσει η πρώτη season, πράγμα που σημαίνει ότι οι μόνοι που μπορούσαν να την δουν (μιας και δεν είχαν κυκλοφορήσει DVD/BD) ήταν οι Αμερικάνοι, που δεν έχουν απολύτως κανένα λόγο να την κατεβάσουν αφού το κανάλι δεν είναι καν cable (NBC) αλλά "κανονικό"...

η τηλεθέαση δεν ήταν χαμηλή λοιπόν λόγω "πειρατείας", αλλά λόγο GTPK σειράς...

Φυσικά θα μπορούσα να σου παραθέσω καμια δεκαριά λόγους, για τους οποίους κάποιος θα προτιμούσε να κατεβάσει μια σειρά, από το να περιμένει να τη δει στην τηλεόραση.

Επίσης θα μπορούσα να σου αναφέρω και κάποιους λόγους για τους οποίους μια σειρά δεν θα μπορούσε να τραβήξει διαφήμιση, και να μην συνδέονται με την ποιότητά της.

Τέλος δε νομίζω ότι είναι ασφαλές κριτήριο για την ποιότητα μιας σειράς, η αποδοχή της από το αμερικάνικο κοινό. ;)

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για την ανανέωσή της πάντως απ' το κανάλι, η αποδοχή της απ' το αμερικανικό κοινό είναι εκ των ουκ άνευ.

Νομίζω πως ειναι αυτονόητο.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

όπως είπε κι ο προλαλλήσαντας το αμερικάνικο κοινό είναι ο κύριος λόγος για το αν θα φάει cancel ή όχι μια σειρά...

ο μόνος λόγος για να την κατεβάσει κάποιος στην Αμερική, είναι να μην μπορεί να την δει την ώρα που παιζόταν στην TV και να μην έχει και PVR για να την γράψει ή Νetflix (ή άλλη αντίστοιχη υπηρεσία) για να την δει όποτε θέλει...

και μην μου πεις ότι είχε απέναντί της άλλες σειρές μεγεθήρια γιατί κάλιστα θα μπορούσαν να της αλλάξουν μέρα και ώρα προβολής αν πίστευαν ότι μπορούσε να γίνει κάτι...

Δημοσ.

καλα το FF, αν εξαιρέσεις τον πιλότο, μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων ήταν ο ορισμός της βαρεμάρας.

Δημοσ.

Και οι 2 σειρές είχαν πολύ καλούς πιλότους, που σε κάνουν να περιμένεις κάτι το πολύ καλό, αλλά μετά ξεφούσκωσαν απότομα.

Κρίμα γιατί και οι 2 υποθέσεις ήταν ενδιαφέρουσες και είχαν προοπτικές, αλλά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...