Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 μούφα και το V μούφα και αυτό...
Achilleas007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μόλις είδα το 22ο [τελευταίο] επεισόδιο της 1ης season της σειράς. Πραγματικά μια πολύ ωραία σειρά με καλό action και ωραίο story , η οποία με έκανε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να κολλήσω σε αυτήν.Κρίμα που τελικά το NBC την ακύρωσε , αλλά με βάση διάφορες δηλώσεις που έχουν κάνει producers της σειράς , η σειρά ψάχνει άλλο κανάλι για να προβάλει την 2η season της.
gbras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Εγω τωρα αρχισα να την βλεπω. Η σειρα ειναι ΓΑΜΑΤΗ!! ισως η καλυτερη που εχω δει. Δεν μπορω να καταλαβω πως την εκοψαν. Ελπιζω να συνεχισει. Οποιος δεν την εχει δει ας τη δοκιμασει.Εγω ημουν ετοιμος να την σβησω λογω του οτι κοπηκε αλλα τελικα εβαλα να την δω και κολλησα απο το πρωτο επεισοδιο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 ήταν γτπκ και καλά της έκαναν... βαρέθηκα να βλέπω pew pew & uber technology με το σταγονόμετρο...χωρίς WOW factor περιμένει να κρατήσει κοινό στην Αμερική? ούτε για αστείο...
DimAslan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Η μαυρομάλλα όμως ήταν όλα τα λεφτά... κούκλα γμτ μου... άντε να την πάρει κανένα άλλο κανάλι να συνεχίσει... άντε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 άντε να την πάρει κανένα άλλο κανάλι να συνεχίσει... άντε... έχει γίνει ποτέ αυτό?
privateer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Η μαυρομαλλα οντως θεα! ο μονος λογος που μου λειπει το the event
DimAslan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Άιντε όλοι μαζί να υπογράψουμε ένα petition... να ξαναξεκινήσει... Τί λέτε; Ε; Ε;
privateer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Ειχε ενα μικρο ρολο πριν 4 επεισοδια στο two and the half men για οποιον ενδιαφερεται
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 και στο Supernatural, 1η season
guido Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 εμένα που μου άρεσε η Λέιλα να ανησυχώ δηλαδή;
Cossutius. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Το ίδιο θελω να ρωτήσω και για αυτη τη σειρά. Εχω μάθει οτι θυμιζει λιγο λοστ, το οποιο δεν έχω δει (και δε θελω). Αξίζει να τη ξεκινήσω?Θα έχει κάποιο τέλος? Η θα μας αφήσει πάλι με το απαυτό στο χέρι??:-P
speedy23 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Οχι, δεν εχει τελος.Μην την αρχισεις αμα περιμενεις καταληξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα