DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Νέα σειρά από NBC. Μυστήριο, Δολοπλοκίες, Action. Η ακριβής υπόθεση ακόμα άγνωστη. Το trailer πολλά υποσχόμενο. http://www.nbc.com/the-event/ Περισσότερες πληροφορίες http://en.wikipedia.org/wiki/The_Event_%28TV_series%29
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 god damn it, μισώ αυτα preview...
Sellers Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Βλέπω τα 2 πρώτα λεπτά του τρέιλερ και μου θυμίζει Τζακ Μπάουερ η όλη κατάσταση.
Nik.K Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Βλέπω τα 2 πρώτα λεπτά του τρέιλερ και μου θυμίζει Τζακ Μπάουερ η όλη κατάσταση. Τωρα που λειπει η γατα ( τελειωσε το 24 ) χορευουν τα ποντικια......
firegarden Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 A suspense-filled journey where the answers only lead to bigger questions."" Οτι δηλαδη εκανε και το Lost.Ελπιζω να μην αποδειχθει το ιδιο απογοητευτικο ...
KaizerSoze Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μπορει να ειναι νεο FlashForward, μπορει καλυτερο Λοστ. Οτι θα το τσεκαρουμε θα το τσεκαρουμε παντως
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 20/9 ξεκινάει αυτό. Πρέπει να είναι από τα πιο υποσχόμενα φέτος πάντως... Πολύ conspiracy βέβαια...
christiana78 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Εγώ έχω φοβηθει πια και αν θα ολοκληρώνουν την κάθε σειρα που θα αρχίσω να βλέπω.Την πάτησα με το "Sarah Conor chronichles" και με το "Blade" δεν θέλω να την ξαναπατήσω. Μου φαίνεται θα περιμένω τις σειρές να τελειώσουν πρώτα και μετά θα τις βλέπω....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 το Sarah Connor Chronicles είχε ωραία 2η season...
christiana78 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Τί να το κάνεις οταν στο κόβουν και σε αφήνουν λαμάκα;.... Και μου άρεσε πολύ... Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2010 από christiana78
skiabox Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 το Sarah Connor Chronicles είχε ωραία 2η season... Ωραια σειρα.Παιζει και ο πιο τυχερος ανδρας του κοσμου (Brian Austin Green).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα