Προς το περιεχόμενο

Persons Unknown

DeadOrganPlayer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Ποια μαλακία τέλος δεν μπορούσε να έχει η σειρά. Για τον ..... εντελώς.

πράγματι ήταν καλό facepalm...

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε σεις αυτη η μαυρουλα που το παιζει ματσο, ποσο χαλια χαρακτηρας και ηθοποιος ειναι? Παναγια μου, μιλαμε για αστειο ακτιγκ. Και οι δυο μανατζερ και ο στρατιωτης...σχεδον ολοι.. αλλα αυτοι παραειναι χαλια

Καλα η μαυρούλα , ειδικά στο επεισόδιο που εμφανίστηκε και έκανε σαν δαιμονισμένη το μισό επεισόδιο , είχα κλάσει στα γέλια. Ειλικρινά δεν πίστευα το πόσο γελοίο ήταν αυτό που έβλεπα.

Ακόμα πιο αστεία ήταν πως η "εξήγηση" για όλο αυτό ήταν , πως νόμιζε είναι νεκρή. Εκεί πέθανα :-D

Δημοσ.
ρε σεις αυτη η μαυρουλα που το παιζει ματσο, ποσο χαλια χαρακτηρας και ηθοποιος ειναι? Παναγια μου, μιλαμε για αστειο ακτιγκ.

Παίζει να είναι ότι πιο ατάλαντο έχω δει, συμπεριλαμβανομένων και των κομπάρσων του Ρετιρέ.

---------- Προσθήκη στις 03:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:27 ----------

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, Ε.Λ.Ε.Ο.Σ !!!

Αφού είπαν ΜΙΑ σεζόν. Μην την δεί κανείς αυτήν την παπαριά, που μου θέλει και παραπάνω απο μια σεζόν.

Δημοσ.

Θα με κάνετε να κατεβάσω το τελευταίο επεισόδιο απλά για να δω.

Ψήνεται κανείς να μου πει σε spoiler όλο το στόρι; Έχω δει μόνο το 1ο επεισόδιο. lol

• Moderators
Δημοσ.

ρε σεις αυτη η μαυρουλα που το παιζει ματσο, ποσο χαλια χαρακτηρας και ηθοποιος ειναι? Παναγια μου, μιλαμε για αστειο ακτιγκ. Και οι δυο μανατζερ και ο στρατιωτης...σχεδον ολοι.. αλλα αυτοι παραειναι χαλια

Μέχρι το επεισόδιο που εμφανίζεται η μαυρούλα έχω δει. Με οριακό ενδιαφέρον και κάνοντας κάτι άλλο παράλληλα. Και μετά το παράτησα. Παίζει να αρχίσω να το βλέπω ανάποδα, αν αξίζει το φινάλε that is.

Η μαυρούλα (Kandyse McClure) ήταν η Dualla από το BattleStar Gallactica. Εκεί δεν έκανε καμιά καταπληκτική ερμηνεία (αλλά είχε τις στιγμές της ), και ο ρόλος της ήταν χαλαρά πιο ταιριαστός στο σουλούπι της.

Δημοσ.

Εμενα παντως μου αφησε την εντυπωση οτι παει και για δευτερη σεζον, μακαρι να ηταν το τελος γιατι χαλια σειρα εμενα μονο ο τυπακος ο πατηρ τζοζεφ μου αρεσε λιγο κατα τα τα αλλα το μονο που δημιουργησε μυστηριο ηταν το πως τελειωσε γιατι και καλα θα τα αποκαλυπταν ολα.

Δημοσ.

Ψήνεται κανείς να μου πει σε spoiler όλο το στόρι; Έχω δει μόνο το 1ο επεισόδιο. lol

Κι εγώ έχω το ίδιο ρηκουεστ. Πληζ.

Δημοσ.

Πρώτα απο όλα, υπάρχει και δεύτερη σεζόν, δηλαδή τα περισσότερα είναι αναπάντητα.

Αυτούς τους 7, τους απαγάγει μια εταιρεία (ΟΥΑΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΕΣ), η οποία κάτι κάνει, έχει καλό σκοπό, και θέλει να βοηθήσει τον πλανήτη, αλλα δεν μας είπαν τι. Αυτό το μέρος που βρίσκονται, που είναι μια μικρή πόλη, είναι κάτι σαν τεστ που περνάνε, και είναι το Level 1 απο όλα τα τεστ που έχουν να περάσουν. Στο τέλος της σεζόν το σκάνε απο εκεί με κάποιον τρόπο και γυρίζουν στον κανονικό κόσμο, αλλά στο τέλος του επεισοδίου, οι 6 απο αυτούς ξυπνάνε σε ένα καράβι στην μέση μια θάλασσας και τους λέει ένας τύπος ''Καλως ήρθατε στo Level 2'', ενώ ο έβδομος που ήταν και βαλτός απο την εταιρία ξαναξυπνάει στην πόλη μαζί με άλλους 6 ''διαγωνιζόμενους'' οι οποίοι λογικά θα περάσουν ότι πέρασαν και οι πρώτοι στην πόλη.

Δημοσ.

Πρώτα απο όλα, υπάρχει και δεύτερη σεζόν, δηλαδή τα περισσότερα είναι αναπάντητα.

Αυτούς τους 7, τους απαγάγει μια εταιρεία (ΟΥΑΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΕΣ), η οποία κάτι κάνει, έχει καλό σκοπό, και θέλει να βοηθήσει τον πλανήτη, αλλα δεν μας είπαν τι. Αυτό το μέρος που βρίσκονται, που είναι μια μικρή πόλη, είναι κάτι σαν τεστ που περνάνε, και είναι το Level 1 απο όλα τα τεστ που έχουν να περάσουν. Στο τέλος της σεζόν το σκάνε απο εκεί με κάποιον τρόπο και γυρίζουν στον κανονικό κόσμο, αλλά στο τέλος του επεισοδίου, οι 6 απο αυτούς ξυπνάνε σε ένα καράβι στην μέση μια θάλασσας και τους λέει ένας τύπος ''Καλως ήρθατε στo Level 2'', ενώ ο έβδομος που ήταν και βαλτός απο την εταιρία ξαναξυπνάει στην πόλη μαζί με άλλους 6 ''διαγωνιζόμενους'' οι οποίοι λογικά θα περάσουν ότι πέρασαν και οι πρώτοι στην πόλη.

χαχα...έτσι όπως το περιγράφεις φαίνεται γαμάτο!

Στη πράξη φυσικά μάλλον δεν είναι από ότι έχω καταλάβει από εδώ μεσα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...