Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 και εγώ μόνο για το γαμώτο...
Sellers Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Έτσι και είναι καμιά μπαρούφα το όλο σκηνικό δεν ξαναβλέπω σειρές που περιλαμβάνουν μυστήρια.
swstost Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Και εγώ το βλέπω ακόμα λόγω γενικής ξηρασίας και περιμένω το "The Event"...
guido Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 έχω δει μέχρι το 9. αντε να τελειώσει η μαλακία γιατι το βλέπω με το ζόρι σχεδόν ,καθώς μου είναι δύσκολο να κόψω σειρά. ειλικρινά όχι οτι περίμενα τπτ σοβαρό , απλά μια σειρά να περνάει η ώρα ξέρω γω λόγω ξηρασίας. Αλλά ειναι ειλικρινά απίστευτα βαρετό. χίλιες φορές το "the gates" για αυτη την καλοκαιρινή season . μπορεί να ναι χαζομαρούλα, αστείο , της πλάκας κτλ κτλ , αλλά τουλάχιστον δεν σε παίρνει ο υπνος σαν αυτη τη παπαριά
skiabox Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 και εγώ μόνο για το γαμώτο... ήρωας ήρωας....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 με fast forward/skip εννοείται... ...καλοκαιρινό διαμαντάκι έτσι?
Sellers Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Τελείωσε βγήκαν όλα τα επεισόδια. Τα είδε κανείς?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 τα κατέβασα αλλά βαριέμαι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 ευτυχώς που είναι ratio free...
guido Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 πφ είδα χθες 10 και 11. τρελή βαρεμάρα. λέω να τα δω σήμερα , να ξεμπερδεύω .
firewalker Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Ποια μαλακία τέλος δεν μπορούσε να έχει η σειρά. Για τον ..... εντελώς.
tzinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 δεν εχω δει ακομα το τελος. αλλα μην μου πειτε οτι δεν προβλεψα ποσο χαλια θα ειναι η σειρα. Απο τα 2 πρωτα επεισοδεια. Ξερω, θα πεταξετε ατακες του στυλ και τι θελεις βραβειο.....κτλπ. Το θεμα εινα οτι πλεον εχουμε ενα νεο ειδος σειρων, χωρις προτοτυπια, χωρις ιδεες. Δεν χρειαζεται τιποτα, ουτε πλανο, ουτε νοημα, ουτε εξηγησεις. Απλα πετας συνεχεια, η εταιρια, το προγραμα, το νησι, οι κοπανοι, δε κομπανι, δε μπος, οι τζερικο, οι μπομπες απο αγνωστους....ολα αοριστα και φλου. Απλα να φτιαξουμε κατι ψευτικο να πεταξουμε χαρακτηρες γυρω του και να το σερνουμε οσο παει. καλπικο μυστηριο και αερολογιες, εκει οδηγουνται ολες αυτες οι σειρες. Ευτηχως υπαρχουν ακομα διαμαντακια που σεβονται τον θεατη ρε σεις αυτη η μαυρουλα που το παιζει ματσο, ποσο χαλια χαρακτηρας και ηθοποιος ειναι? Παναγια μου, μιλαμε για αστειο ακτιγκ. Και οι δυο μανατζερ και ο στρατιωτης...σχεδον ολοι.. αλλα αυτοι παραειναι χαλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.