Luxx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Για χειμωνα δλδ δε μας κανει, ε; Ουτε για φθινοπωρο να υποθεσω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 με την λογική ότι έχουμε περιορισμένο χρόνο και πως φθινόπωρο/χειμώνα παίζουν οι "καλές" σειρές τότε όχι δεν μας κάνει γιατί θα έχουν προτεραιότητα οι καλές και δεν θα μένει χρόνος για αυτή
scullyist Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Toν είδε κανείς τον ηχολήπτη που φαίνεται πίσω από την πόρτα στο τελευταίο πλάνο? Ξενέρα και γέλιο πάνω στο -και καλά- cliffhanger
john1987 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Πωπω εχει αρχισει να γινεται απιστευτα βαρετο.
skiabox Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Εγω σταματησα να το βλεπω (και λογω ελειψης χρονου αλλα και λογω βαρεμαρας).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 έλα ρε βαρέθηκες το καλοκαιρινό διαμαντάκι?
dismemberer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Χαχα. Εγω παντως συνεχιζω να το βλεπω. Οχι τπτ αλλο, μολις τελειωσα με το στρατο και ψαχνω κατι απλα για να καψω το χρονο που ειμαι στο σπιτι.
skiabox Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 έλα ρε βαρέθηκες το καλοκαιρινό διαμαντάκι? εχουμε να γραψουμε και κωδικα!
Luxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δλδ να μη κανω το κοπο να το δω. Και ειχα κατεβασει τα 2 πρωτα επεισοδια.
andreasl Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Παιδιά εγώ σταμάτησα να το βλέπω επειδή από τα σχόλια σας κατάλαβα ότι πρόκειται για μούφα. Αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει με πμ τελικά ποιός τους απήγαγε, έτσι για να μου φύγει η απορία...
Sellers Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δεν μάθαμε ακόμα, αλλά απο τα λίγα που είπαν, για ακόμα μια φορά έχουμε μια εταιρία, η οποία τους απήγαγε και κάνει πειράματα-project κ.λ.π κ.λ.π Πολύ πολύ κοινότυπο αλλά για κάποιο λόγο έχω κολλήσει και θέλω να μάθω τι θα γίνει στο τέλος. Αν φυσικά τραβούσε σεζόν και σεζόν και δεν τελείωνε σε 13 επεισόδια θα είχε κάνει τέτοια κοιλιά που μπροστά της θα φαινόμουν αδύνατος.
Sellers Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Οι σκηνές στο ''δάσος'' και η σκηνή που κρατάει ο άλλος την γκόμενα απο την κορυφή της πολυκατοικίας, ήταν εντελώς ψεύτικες. Όσον αφορά την πλοκή, εντάξει, ενδιαφέρουσα ξερω'γω αλλά πολύ βαρετή η εξέλιξη του κάθε επεισοδίου. Άιντε να δούμε.
antreaslam Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 καλα, παντως το προτελευταιο, ήταν τραγικό επεισόδιο! θα το δω και εγώ μέχρι το τέλος, αλλά...δυστυχώς, δεν εχει δυναμική η σειρά, ευτυχώς που ...ειναι βεβαιωμένο οότι θα τραβήξει μόνο 13 επεισοδια...
Sellers Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Το βλέπει κανείς άλλος αυτό ή μόνο εγώ έμεινα? Παίχτηκε και το 11, άλλα 2 έμειναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.