Προς το περιεχόμενο

Persons Unknown

DeadOrganPlayer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λύστε μου μια απορία όσοι είδατε και το τρίτο επεισόδιο:

Στο τέλος τέλος τι ακριβώς μας δείνχει? Πάει ο τυπάς που τον βάλαν για να καθαρίσει τον δημοσιογράφο και δείχνει στον μπάτσο μια φωτογραφία που δείχνει ότι η μάνα του κοριτσιού είναι παντρεμένη με τιν δημοσιογράφο? Και ο δημοσιογράφος τι σκατά ψάχνει δηλαδή? Αυτός δεν το ήξερε ότι ήταν παντρεμένος με αυτήν που ερευνά?

Δημοσ.

Στο τέλος τέλος τι ακριβώς μας δείνχει? Πάει ο τυπάς που τον βάλαν για να καθαρίσει τον δημοσιογράφο και δείχνει στον μπάτσο μια φωτογραφία που δείχνει ότι η μάνα του κοριτσιού είναι παντρεμένη με τιν δημοσιογράφο? Και ο δημοσιογράφος τι σκατά ψάχνει δηλαδή? Αυτός δεν το ήξερε ότι ήταν παντρεμένος με αυτήν που ερευνά?

Εύλογη η απορία σου αυτό το κομμάτι ούτε εγώ το κατάλαβα.

Εκτός και αν δεν φαίνεται το πρόσωπο της στο βίντεο και δεν του έχει πει αυτή οτι έχει παιδί,και φυσικά δεν γνώρισε την πεθερά του ποτέ, αλλά απο την άλλη αυτή τι έκανε άλλαξε και όνομα;

Δημοσ.

Ίσως να μην τους παράτησε ακριβώς αλλά "αυτοί" να τον χώρισαν από την οικογένεια του...

Είδε κανείς το τέταρτο να μας πει εντυπώσεις;

Δημοσ.

Το λέει στο 4ο.

Δεν μου άρεσε παρεμπιπτόντως.

Δημοσ.

ειδα προ λιγου το 4ρτο, μιας και δεν υπαρχει και τιποτα αλλο καινουριο. Οποιος νομιζει οτι ημουν αυστηρος στην κριτικη που εκανα απο το 1το κιολας επεισοδειο, ας δει παρακαλω το 4ρτο και τα ξαναλεμε λολ. Η κοπελιτσα (κοπελαρος για την ακριβεια) που φωναζει ναντυυυυυ μαλλον συναγωνιζεται τον michael απο το λοστ που τρυγυρνουσε στο δασος και φωναζε waaallllttttt

Δημοσ.

Παιδιά η σειρά είναι ΜΑΛΑΚΙΑ απο τις λίγες, αλλά ακριβώς επειδή:

α) είναι καλοκαίρι και δεν έχει και πολλά πράγματα

β) είναι μόνο 13 επεισοδιάκια

γ) έχει ένα υποτυπώδες μυστήριο που σε κρατάει

την βλέπουμε και τέλος. Οι ηθοποιοί είναι άθλιοι και το ίδιο και όλα τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Right tzinos was right δηλαδή;

Για μια φορά τον άκουσα πάντως πριν δω μια σειρά και δεν έχασα - όλες τις υπόλοιπες απλά καταλήγαμε να τις θάβουμε μαζί αφού τις είχαμε δει.

Δημοσ.
Παιδιά η σειρά είναι ΜΑΛΑΚΙΑ απο τις λίγες, αλλά ακριβώς επειδή:

α) είναι καλοκαίρι και δεν έχει και πολλά πράγματα

β) είναι μόνο 13 επεισοδιάκια

γ) έχει ένα υποτυπώδες μυστήριο που σε κρατάει

την βλέπουμε και τέλος. Οι ηθοποιοί είναι άθλιοι και το ίδιο και όλα τα υπόλοιπα.

Έτσι ακριβώς είναι.

Πάντως υπάρχει και το Lie to me αυτή την εποχή.

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως υπάρχει και το Lie to me αυτή την εποχή.

Aυτο.Μια χαρουλα ειναι.

Θα ακουσω τον Sellers παντως οσον αφορα την συγκεκριμενη και δεν θα την αγγιξω.

Δημοσ.

Βγήκε το 5ο.

Για καλοκαιρινό φιλεράκι βλέπεται, αλλά τίποτα παραπάνω.

Μία μετριότητα μέχρι να έρθει το φθινόπωρο και να ρίξουν τα βαριά χαρτιά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...