Προς το περιεχόμενο

Persons Unknown

DeadOrganPlayer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέτε στο τελευταίο επεισόδιο να είναι όλοι μέσα στην εκκλησία του χωριού, μη γνωρίχζοντας ότι είναι9 πεθαμένοι, και να μη μάθουμε ποτέ γιατί ήταν εκεί;:fear::eek::lol:

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

προς το τέλος του μήνα αρχιζει και το Top Gear :-D

Αντε επιτελους.

παντως η σειρα για καλοκαιρακι καλα ξεκινησε, δεν εχει και τιποτα καλυτερο να δουμε μεχρι να φυγουμε για διακοπες

Δημοσ.

ειμαι και εγω ενα κλισε λολ. Η φωνη της λογικης και της ποιοτικης τηλεθασης. γιου αρ ειδερ γουιθ με ορ γουιθαουτ με.

Δημοσ.

tzino πιστευω εχεις φτασει στο επιπεδο μην ευχαριστιεσαι τιποτα lol

Ενω συμφωνω σε αυτα που λες σχεδον παντα και εμπιστευομαι το γουστο σου,πιστευω οτι εισαι υπερ το δεον αυστηρος,στο κατω κατω αμερικανικη τηλεοραση ειναι.

Δημοσ.

Κάπου εδώ νομίζω είναι που αναφέρεται το Carnival.

• Members
Δημοσ.

Ενω συμφωνω σε αυτα που λες σχεδον παντα και εμπιστευομαι το γουστο σου,πιστευω οτι εισαι υπερ το δεον αυστηρος,στο κατω κατω αμερικανικη τηλεοραση ειναι.

Εμένα με βολεύει πάντως το ότι είναι τόσο αυστηρός - βοηθάει στο να επιλέξω τί σειρά θα δω.

Αν δηλαδή μια σειρά δεν περνάει με σχετικά καλό βαθμό το... "tzinoμετρο" :P, πλέον δύσκολα την ξεκινάω.

(με λίγα λόγια, συνέχισε να τα χώνεις tzino :-D)

Δημοσ.

Κορυφαιο και το 2ο επεισοδιο!

Εγω παντως για 13 επεισοδια δεν το κοβω.

Τουλαχιστον για 3 seasons!

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγω παντως για 13 επεισοδια δεν το κοβω.

Τουλαχιστον για 3 seasons!

είναι mini-series, οπότε μην περιμένεις πάνω από 1 season

Δημοσ.

πολυ αθλια και τα δυο επεισοδια....μπαινει σε freeze mode, αλλα θα παρακολουθω το thread ελπιζοντας να καλυτερεψει στη συνεχεια για να τη συνεχισω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...