DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Νέα σειρά μυστηρίου του NBC. http://www.dreadcentral.com/news/37712/a-look-nbcs-persons-unknown Ενδιαφέρουσα υπόθεση, αξιόλογος δημιουργός, μένει να δούμε και το αποτέλεσμα ποιο θα είναι... Το trailer δείχνει πολύ ενδιαφέρον. http://www.personsunknown.com/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 και αρκετές γνωστές φάτσες...
Sellers Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Το trailer δείχνει πολύ ενδιαφέρον. Ξέχασες το ''πάρα πάρα'': Το trailer δείχνει πάρα πάρα πολύ ενδιαφέρον. Αααα, καλύτερα τώρα. Και μόνο απο αυτό: αξίζει κανείς να κάτσει να το παρακολουθήσει. Πραγματικά μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον.
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δείχνει ενδιαφέρον. Θυμίζει έντονα το The Prisoner, (με λίγες πινελιές από Saw). 13 επεισόδια, και λένε ότι ολοκληρώνεται στην 1η (και άρα μοναδική) του season.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Και μένα μου αρέσει που προορίζεται να κρατήσει μόνο 13 επεισόδια. Δείχνει ότι υπάρχει ένα πλάνο προσχεδιασμένο. Στη πράξη βέβαια όλα αλλάζουν και μπορεί μετά από 6 χρόνια να τσακωνόμαστε για το αν ήταν όλα στο μυαλο του δημιουργου από την αρχή
Sellers Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Έλα ρε, όλο κακίες είστε. Αύριο παίζει ο πιλότος.
firewalker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Χαζομαρούλα μου κάνει. Αλλά για αξίζει διότι είναι μίνι.
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Στη πράξη βέβαια όλα αλλάζουν και μπορεί μετά από 6 χρόνια να τσακωνόμαστε για το αν ήταν όλα στο μυαλού του δημιουργουαπό την αρχή Indeed. Αν και κατά τη γνώμη μου πάντα, θα αργήσει πολύ να έρθει αυτή η εποχή ξανά για σειρά σε αυτό το genre. Λέω να δω τα πρώτα επεισόδια (γιατί ξεκινά άμεσα στις 7 Ιουνίου), αλλά αν κολλήσω και με δεδομένο ότι ήδη έχω κάποιες άλλες σειρές σε προτεραιότητα, θα πάει μια κι έξω όλη η season αφού ολοκληρωθεί.
PCM Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Είναι απο τον σεναριογράφο της ταινίας "The Usual Suspects" ? Η ταινία αυτή είχε ένα απο τα καλύτερα twists στην ιστορία του σινεμά. Μόνο και μόνο αυτό, με έψησε...
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Είναι απο τον σεναριογράφο της ταινίας "The Usual Suspects" ? Η ταινία αυτή είχε ένα απο τα καλύτερα twists στην ιστορία του σινεμά.Μόνο και μόνο αυτό, με έψησε... Και μένα αν και δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος "πάτησε" σε κάποια επιτυχία και αξιοποιώντας τη φήμη του πούλησε κάτι που τελικά ήταν αρλούμπα κι αν δεν είχε την αρχική φήμη του δημιουργού για σπρώξιμο θα είχε πάει άπατο. Δε λέω κάτι γι αυτή τη σειρά, ελπίζω να αξίζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 βγήκε σήμερα ξημερώματα το 1ο episode
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ενδιαφέρον το πρώτο επεισόδιο. Θυμίζει όντως The Prisoner.
Sellers Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Οι ηθοποιοί ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΙ ή είναι ιδέα μου? Νταξ, καλό το σενάριο, έξυπνη σαν ιδέα (όχι τρομερά πρωτότυπη) αλλά τα κλισέ της σειράς είναι ατελείωτα. Σε σημείο δηλαδή που σε κάποια στιγμή λέω άντε πότε θα σκάσει η όμορφη. Και μετά τσου, έσκασε μύτη η ξανθιά. Όπως και να έχει με κράτησε πάντως. Ξέρει κανείς αν θα παίζεται κανονικά κάθε εβδομάδα ή αν μας έδειξαν απλά τον πιλότο και τώρα απο Σεπτέμβρη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 http://www.imdb.com/title/tt1333050/episodes#season-1 σύμφωνα με αυτό έχει episode την επόμενη βδομάδα, άρα λογικά θα παιχτεί μέσα στο καλοκαίρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.