Προς το περιεχόμενο

Persons Unknown

DeadOrganPlayer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέα σειρά μυστηρίου του NBC.

http://www.dreadcentral.com/news/37712/a-look-nbcs-persons-unknown

Ενδιαφέρουσα υπόθεση, αξιόλογος δημιουργός, μένει να δούμε και το αποτέλεσμα ποιο θα είναι...

Το trailer δείχνει πολύ ενδιαφέρον.

http://www.personsunknown.com/

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το trailer δείχνει πολύ ενδιαφέρον.

Ξέχασες το ''πάρα πάρα'':

Το trailer δείχνει πάρα πάρα πολύ ενδιαφέρον.

Αααα, καλύτερα τώρα.

Και μόνο απο αυτό:

65394103.png

αξίζει κανείς να κάτσει να το παρακολουθήσει.

Πραγματικά μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον.

• Moderators
Δημοσ.

Δείχνει ενδιαφέρον. Θυμίζει έντονα το The Prisoner, (με λίγες πινελιές από Saw).

13 επεισόδια, και λένε ότι ολοκληρώνεται στην 1η (και άρα μοναδική) του season.:-)

Δημοσ.

Και μένα μου αρέσει που προορίζεται να κρατήσει μόνο 13 επεισόδια.

Δείχνει ότι υπάρχει ένα πλάνο προσχεδιασμένο.

Στη πράξη βέβαια όλα αλλάζουν και μπορεί μετά από 6 χρόνια να τσακωνόμαστε για το αν ήταν όλα στο μυαλο του δημιουργου από την αρχή :lol:

• Moderators
Δημοσ.

Στη πράξη βέβαια όλα αλλάζουν και μπορεί μετά από 6 χρόνια να τσακωνόμαστε για το αν ήταν όλα στο μυαλού του δημιουργουαπό την αρχή :lol:

Indeed. Αν και κατά τη γνώμη μου πάντα, θα αργήσει πολύ να έρθει αυτή η εποχή ξανά για σειρά σε αυτό το genre.

Λέω να δω τα πρώτα επεισόδια (γιατί ξεκινά άμεσα στις 7 Ιουνίου), αλλά αν κολλήσω και με δεδομένο ότι ήδη έχω κάποιες άλλες σειρές σε προτεραιότητα, θα πάει μια κι έξω όλη η season αφού ολοκληρωθεί.

Δημοσ.

Είναι απο τον σεναριογράφο της ταινίας "The Usual Suspects" ? Η ταινία αυτή είχε ένα απο τα καλύτερα twists στην ιστορία του σινεμά.

Μόνο και μόνο αυτό, με έψησε...

Δημοσ.
Είναι απο τον σεναριογράφο της ταινίας "The Usual Suspects" ? Η ταινία αυτή είχε ένα απο τα καλύτερα twists στην ιστορία του σινεμά.

Μόνο και μόνο αυτό, με έψησε...

Και μένα αν και δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος "πάτησε" σε κάποια επιτυχία και αξιοποιώντας τη φήμη του πούλησε κάτι που τελικά ήταν αρλούμπα κι αν δεν είχε την αρχική φήμη του δημιουργού για σπρώξιμο θα είχε πάει άπατο.

Δε λέω κάτι γι αυτή τη σειρά, ελπίζω να αξίζει.

Δημοσ.

Οι ηθοποιοί ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΙ ή είναι ιδέα μου?

Νταξ, καλό το σενάριο, έξυπνη σαν ιδέα (όχι τρομερά πρωτότυπη) αλλά τα κλισέ της σειράς είναι ατελείωτα. Σε σημείο δηλαδή που σε κάποια στιγμή λέω

άντε πότε θα σκάσει η όμορφη. Και μετά τσου, έσκασε μύτη η ξανθιά.

Όπως και να έχει με κράτησε πάντως. Ξέρει κανείς αν θα παίζεται κανονικά κάθε εβδομάδα ή αν μας έδειξαν απλά τον πιλότο και τώρα απο Σεπτέμβρη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...