StavrosD Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Το καλύτερο backup μετά το internet είναι το DVDDecrypter, και μετά για μείωση του μεγέθους από 8.5GB σε 4.5GB το DVDShrink
Athanasios2104 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Την επιλογή "Αφαίρεση ανεπιθύμητων PGC (όπως προειδοποιήσεις του FBI)" την τικάρετε; Επίσης, μερικές φορές μου βγάζει και την επιλογή "Αντιγραφή Μη-DVD αρχείων" . Υποθέτω έχει να κάνει με παιχνίδια/φωτογραφίες της ταινίας που δεν λογίζονται για αρχεία vob ?
Athanasios2104 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 ρε παιδιά, έχω αντιγράψει τις περισσότερες ταινίες που έχω ως τώρα, η αντιγραφή + εγγραφή (σε 9αρι dvd, δεν κόβω κάτι) γίνεται κανονικά, άλλα 2-3 ταινίες που δοκίμασα να δω με το αντιγραμμένο δισκάκι, κολλάνε κάπου προς το τέλος της ταινίας. Το αυθεντικό παίζει κανονικά, οπότε δεν είναι θέμα dvd player.
Heatspreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Για να μην ανοίγω νέο θέμα... Από τις ταινίες που έχω σε BluRay, πολλές από αυτές τις έχω κάνει mkv. Αυτά τα mkv τα γράφω σε DVD-R 4,7GB. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος, DISC AT ONCE (DAO) ή TRACK AT ONCE (TAO) και γιατί; Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Για να μην ανοίγω νέο θέμα... Από τις ταινίες που έχω σε BluRay, πολλές από αυτές τις έχω κάνει mkv. Αυτά τα mkv τα γράφω σε DVD-R 4,7GB. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος, DISC AT ONCE (DAO) ή TRACK AT ONCE (TAO) και γιατί; Ευχαριστώ. Από το να κάνεις revamp ένα παλιό θέμα, το οποίο είναι και άσχετο με το δικό σου, καλύτερα να άνοιγες νέο θέμα. Τζάμπα είναι... Πάντως η διαφορά είναι μόνο στο ότι στο DAO θα κλειδώσει το dvd μετά την εγγραφή υποχρεωτικά, ενώ στο TAO έχεις την δυνατότητα να το αφήσεις ανοιχτό και να προσθέσεις αργότερα και άλλα tracks (συμπληρωματικά αρχεία στην ουσία). Το κακό είναι ότι σε μερικά dvd-roms θα σου εμφανίζει μόνο το τελευταίο track, δηλαδή ότι πρόσθεσες την τελευταία φορά πριν κλειδώσεις το δισκάκι, ενώ αν δεν το κλειδώσεις μπορεί να μην στο αναγνωρίζουν κάποιες συσκευές.
Heatspreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Οπότε καλύτερα DAO μιας και δεν προσθέτω ποτέ κάτι αργότερα. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα