Athanasios2104 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Θα ήθελα να αντιγράψω (και σε dvds και στο σκληρό) τις αυθεντικές τανίες που έχω, άλλα μετά από googling δεν έχω καταλήξει ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος. Κάποιοι προτείνουν το Ripit4Me, άλλοι το DVD Shrink και το Decrypher, άλλοι το AnyDVD + Nero... κοινώς πάρ'τ'αυγό και κούρεφτο . Για cd/dvd burning χρησιμοποιώ το Ashampoo Burning Studio 6 (που είναι απλό burning software), δοκίμασα καταρχήν να κάνω copy dvd-to-dvd άλλα μου ζητούσε dvd-ram ή dual layer, που δεν είχα εύκαιρο οπότε δεν ξέρω αν όντως δουλεύει. Ωστόσο όταν δοκίμασα να κάψω σε .iso την ταινία και την φόρτωσα στο Virtual CloneDrive της Slysoft, άλλα δεν έπαιζε ούτε με wmp ούτε με vlc player. Οπότε αμφιβάλλω να δουλεύει και το copy dvd-to-dvd. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν θέλω να χαθεί καθόλου η ποιότητα και τα extra contents που έχει το αυθεντικό δισκάκι
umaga Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 dvdfabδοκιμασες? παντος το ashampoo ειναι απο τα καλητερα προγραμματα για dvd cd burn εγω εχω το 9
Athanasios2104 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 dvdfabδοκιμασες? παντος το ashampoo ειναι απο τα καλητερα προγραμματα για dvd cd burn εγω εχω το 9 δεν δοκίμασα κανένα εκτός από το ashampoo που ήδη είχα, δεν θέλω να κάνω τσάμπα installs/unistalls θα τσεκάρω το dvdfab πάντως που λέει "no quality loss", ευχαριστώ edit: Να υποθέσω ότι αφού γίνει 1 φορά αντιγραφή σε dvd, μετά μπορώ να το κάνω .iso από το αντιγραμμένο dvd? Γιατί δεν είδα το dvdfab να κάνει αντιγραφή στο σκληρό.
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 edit: Να υποθέσω ότι αφού γίνει 1 φορά αντιγραφή σε dvd, μετά μπορώ να το κάνω .iso από το αντιγραμμένο dvd? Γιατί δεν είδα το dvdfab να κάνει αντιγραφή στο σκληρό. bump
flik Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Κάνει αντιγραφή στον δίσκο. Νομίζω κάπου επιλέγεις target να είναι .iso και όχι κάποια μονάδα δίσκου. Κάνει 100%
TSTVERIKOKO Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 με το format factory εχω βρει την υγεια μου , κανεις οτι γουσταρεις
jim_p Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Dvd fab hd decrypter.Τα κανει ολα και τζαμπα. http://www.dvdfab.com/en/hd-decrypter.htm Επισης, backup != κοπια.
Athanasios2104 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Dvd fab hd decrypter.Τα κανει ολα και τζαμπα.http://www.dvdfab.com/en/hd-decrypter.htm Επισης, backup != κοπια. η διαφορά με το dvdfab δλδ ποια είναι; για το backup != κόπια δεν σε έπιασα
jim_p Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Το κανονικο, επι πληρωμη dvdfab βγαζει το οποιο κλειδωμα υπαρχει και συμπιεζει την ταινια για να χωραει σε ενα 5αρι ή 9αρι δισκακι. Το decrypter απλα βγαζει το κλειδωμα και αντιγραφει τα υπολοιπα οπως ειναι, χωρις συμπιεση. Backup = να κανω ενα iso/φακελο με τα περιεχομενα του dvd, σε σκληρο, για καβατζα αν συμβει κατι στο δισκακι. Κοπια = να γραψω την ταινια σε νεο δισκακι, εχοντας κανει απο πριν την παραπανω διαδικασια.
Athanasios2104 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Το κανονικο, επι πληρωμη dvdfab βγαζει το οποιο κλειδωμα υπαρχει και συμπιεζει την ταινια για να χωραει σε ενα 5αρι ή 9αρι δισκακι.Το decrypter απλα βγαζει το κλειδωμα και αντιγραφει τα υπολοιπα οπως ειναι, χωρις συμπιεση.. μόλις το δοκίμασα, άλλα μου φαίνεται κανονικό dvdfab με απενεργοποιημένες τις επιλογές για bluray και mobile. Δλδ έχει ακόμη και επιλογή για dvd 5 ή 9, για "τεμαχισμό" (επιλογή ήχων, υπότιτλων κτλ). Το κατέβασα από το link που μου έδωσες... μπας και είναι το κανονικό dvdfab άλλα trial;
jim_p Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Εχει για να χωρεσει το δισκακι σε 5αρι ή 9αρι? Μηπως εχω χασει επεισοδια? Αν ειχες το κανονικο dvdfab και εβαλες αυτο, προφανως καταλαβε οτι ειχες το κλειδι ηδη και αφησε τις επιλογες ενεργες.
StavrosD Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Το καλύτερο bakcup υπάρχει ήδη: Το ίντερνετ! Αν σου χαλάσει κάποιο δισκάκι μπαίνεις στο ίντερνετ και το κατεβάζεις σε DVD format.
damastes Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Το καλύτερο bakcup υπάρχει ήδη: Το ίντερνετ! Αν σου χαλάσει κάποιο δισκάκι μπαίνεις στο ίντερνετ και το κατεβάζεις σε DVD format. ε ναι, αλλά αν ήθελε να το κάνει αυτό θα μπορούσε εξαρχής και δεν θα ανοιγε θέμα πως να αντιγράψει original DVD, σωστά;
Athanasios2104 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Εχει για να χωρεσει το δισκακι σε 5αρι ή 9αρι? Μηπως εχω χασει επεισοδια? Αν ειχες το κανονικο dvdfab και εβαλες αυτο, προφανως καταλαβε οτι ειχες το κλειδι ηδη και αφησε τις επιλογες ενεργες. μπα όχι, απλώς όλα τα feature πλην του decrypher είναι trial (expiry 9 July)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα