papanikos_13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Καλημερα, Προσφατα τελειωσα ενα σεμηναριο web design και δουλευω ενα project για να διαφιμησω το καταστημα μου, με wordpress... Εχω ενα θεματακι ομως.. πρεπει να κανω το pc μου φορματ και δεν ξερω ποια αρχεια πρεπει να κρατησω backup και απο που, τρεχω το xamp (που φτιαχνει εικονικο server στο pc και το ετοιμαζω εκει μέχρι να το τελειώσω και να το ανεβάσω. Ευχαριστω εκ των προταιρων! ---------- Προσθήκη στις 17:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:23 ---------- kανεις developer ρε παιδια?
Maniakos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Κάνε υπομονή και κάποιος μπορεί να σου απαντήσει. Πριν μερικές ώρες έκανες το post.
_tasos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις backup; Αν είναι μόνο ένα install του wordpress, λογικά θα υπάρχει ένα φάκελος στο root του xammp με το όνομα του site. Κάνεις copy όλο αυτό. Μετά με το phpmyadmin παίρνεις ένα backup τη db του. Μετά το format απλά αντιγράφεις τον φάκελο εκεί που ήταν αρχικά και κάνεις restore το db backup από το phpmyadmin. Υ.Γ. Δεν έχω δουλέψει με το xammp, με wamp μόνο. Λογικά δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.
dewn735 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Βασικά, μπορείς να κάνεις μια κόπια όλον τον φάκελο του xampp (για να μη χάσεις και τις ρυθμίσεις των php και apache) και είσαι κομπλέ. PS: Ο φάκελος που σου λέει ο _tasos είναι ο xampp/htdocs
Smell Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Οπως εγραψαν και τα παιδια παραπανω κανε αντιγραφη τον φακελο του site (xampp/htdocs) και απο το phpmhadmin παρε ενα backup της βασης. για να μην χρειαζεται να ξανασεταρεις τις βασεις πηγαινε στον φακελο xampp\mysql\data και αντεγραψε τον ,μετα το format κανε κανονικα εγκατασταση απο την αρχη το xampp και ριξε τα αρχεια των mysql(xampp\mysql\data),στην συνεχεια ριχνεις και τα αρχεια στο htdocs και η σελιδα σου λειτουργει κανονικα. εαν χρειαζεσε παραπανω βοηθεια κανε reply
papanikos_13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 παιδια θα το δοκιμασω το βραδυ π εχω ελευθερο χρονο, ευχαριστω πολυ! Θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.