freetomi24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Γεια σας παιδια! Αγορασα εναν η/υ με win7 και δεν μου αναγνωριζει την καμερα μου! Μπήκα στην Logitech βρηκα την καμερα μου αλλα δεν εχει βγαλει drivers! Δηλαδη τωρα πεταμα η καμερα? Ατην εδω ειναι.. κατεβασα τους drivers για vista αλλα παλι δεν την αναγνωριζει...
washcloud Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 μια επιλογή που έχουν τα 7 για "emulation mode", την δοκίμασες;
Nik.K Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Αφου δεν δουλευει καν με Vista βραστα... http://www.logitech.com/en-roeu/support_downloads/downloads/webcams/legacy_devices/3382?section=downloads&bit=&osid=13
freetomi24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 μια επιλογή που έχουν τα 7 για "emulation mode", την δοκίμασες; Δηλαδη? Δεν το ξερο αυτο.. πως μπορω να το κανω?
SPANK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δοκίμασες τους drivers για xp ? Μου έχουν δουλέψει σε ιδιο πρόβλημα που ειχα με παλαιότερη cam απο την creative που δεν την έβλεπαν τα 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.