Προς το περιεχόμενο

Micro -HD : συρικνωση του HD

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oλοι που εχετε HD ταινιες και media players (WD HD κτλ),για το προβλημα χωρου που εμφανιζεται η λυση λεγεται micro HD (m-hd) :

720p k 1080p ταινιες σε 2 με 3 GB χωρου!

Δηλαδη μειωση χωρου στον δισκο τουλαχιστον στο μισο ,η στο ενα τριτο και πολλες φορες στον 1/4 (σε 1080p)

Εχει πεσει πολυ delete στον δισκο του WD LIVE μου σε ταινιες που επιαναν 7 και 8 giga και αντικατασταθηκαν με αυτες των 2 giga με ελαχιστη ή και μηδενικη διαφορα στην ποιοτητα και το αποτελεσμα τεραστια εξοικονομηση χωρου

Δημοσ.

Καλημερα φιλε μου.

Πως γινεται να εχεις συμπιεση στο 1/4 και η διαφορα στην ποιοτητα να ειναι ελαχιστη ? :-)

Δημοσ.

Ψάξτε το!!!!Βάλτε micro-hd στο google και στα πρώτα κιόλας αποτελέσματα θα δείτε φωτογραφίες!!!Ήδη έχουν ξεκινήσει να το χρησιμοποιούν κάποια group και τα αποτελέσματα είναι ΦΟΒΕΡΑ!

Δημοσ.

εχετε δει m-hd 720p-1080p ταινια?

Οταν δειτε συγκρινετε με ιδια 720p με μεγεθος 5 - 7 -8 gb και θα μου πειτε αν αξιζουν ή οχι

edit :

runner1 θα μας καψεις!! θα κλεισουν το θεμα αν βαζουμε links που ειναι και παρανομα...

φυσικα μπορουσα να δωσω στους προυγουμενους απειρα links για "αποδειξεις" που ειπε ο tarantules αλλα δεν θελω να φαω ban

Δημοσ.

Eνταξει κανεις δεν ειπε οτι δεν θα εχουν καλη ποιοτητα, αλλα το θεμα ειναι ποσο ορατες η οχι ειναι οι διαφορες, οπως αλλωστε και παλιοτερα εχει τεθει το ερωτημα ποσο ορατες ειναι οι διαφορες καποιου bd απο μια καλοφτιαγμενη ματροσκα.Και οι οποιες διαφορες θα γινονται περισσοτερο αντιληπτες σε πολλες ιντσες .Τωρα αν η ματροσκα ειναι 5 , 6,7 και την κανεις 2,3 οκ πιθανοτατα, αλλα οπως ειπε και ο thresh...

Αλλα θα δουμε και στην πραξη , απο περιεργεια οχι τιποτα αλλο :P

Δημοσ.

ξαναρωταω ποσοι εχετε δει m-hd ταινια? αν εχεις ταινιες των 15 και 20GB o 500αρης χωραει 25 αντε 30 ταινιες "κανονικου" HD και

160-200 (!) ταινιες m-hd 720p

Δεν μιλαω για divx που δεν βλεπονται με τιποτα.μιλαω για 200 ταινιες που στην 42" tv μου δεν βλεπω καμια τρομερη διαφορα απο τα κανονικα HD των 8 GB

post-23533-129063095871_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

και ξαναρωτάω σε σύγκριση με τα 16-20gb .mkv βλέπεις κάτι ή δεν έχεις δει 16-20gb .mkv?

βγαίνουν με DTS?

Δημοσ.

τα μεγαλυτερα mkv που εχω ειναι 9 gb ,οχι δεν εχω δει σε 15 gb ,συγκρινω αυτα των 9 Gb στην 42" tv με το WD live player και βλεπω οτι η διαφορα στην ποιοτητα δεν ειναι τοσο μεγαλη που να αξιζει να τα εχεις σε τοσ μεγαλο μεγεθος

Δημοσ.

τα μεγαλυτερα mkv που εχω ειναι 9 gb ,οχι δεν εχω δει σε 15 gb ,συγκρινω αυτα των 9 Gb στην 42" tv με το WD live player και βλεπω οτι η διαφορα στην ποιοτητα δεν ειναι τοσο μεγαλη που να αξιζει να τα εχεις σε τοσ μεγαλο μεγεθος

ac3 βγαινουν οχι dts απ οσο εχω δει

Δημοσ.

Φιλε μου , αν χανεται το dts (αν ) τοτε ουτε καν θα το σκεφτομουνα εγω.Αλλα ειπαμε , ειναι που το βλεπεις και ακους .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...