tr3quart1sta Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 λοιπον παρατηρησα οτι η nvidia ενεργοποιειται σε ελαφρια προγραμματα οπως cinch, adium κλπ με αποτελεσμα να τρωγεται αδικα παραπανω μπαταρια αποσο χρειαζεται... εγκαθιστωντας το προγραμμα gxfcardstatus μπορεις να δεις ποια καρτα ειναι ενεργοποιημενη την καθε στιγμη και μπορεις ακομα και να διαλεξεις ποια θα ειναι ενεργοποιημενη. βαζοντας την intel μονο και δοκιμαζοντας το πιο βαρυ προγραμμα που εχω αυτη τη στιγμη στο mbp μου το Portal ειδα οτι το σηκωνει ανετα χωρις κανενα κολλημα (πριν βαλω τον 7200 σκληρο ειχε κολληματα) . η ερωτηση μου ειναι υπαρχει κανενα ρισκο αμα εχει κανεις ενεργοποιημενη μονιμα την intel (για χαρη της μπαταριας) ? δλδ να ζοριστει ας πουμε παραπανω αποσο θα επρεπε η κατι τετοιο...???
Palp Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Οι κάρτες γραφικών δεν ζορίζονται. Απλά αν κάνεις εργασίες που δεν είναι αρκετή θα έχεις χαμηλές επιδόσεις. Προσωπικά αν δεν τρέχω κάποιο 3d πρόγραμμα έχω την intel ενεργοποιημένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.