slipknot Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Το forecast βγάζει κάτι 30άρια+. Φεύγουμε από τη μία κόλαση για να καταλήξουμε στην άλλη;
freedubus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Nαι, γνωστή μου στη Bιέννη μου είπε οτι έχουν τρελή ζέστη αυτές τις μέρες και αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες.
slipknot Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Καλά, τουλάχιστον δε θα ρίξει χιόνι όπως πριν κάτι βδομάδες,
leftermann Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 ε τότε ρε συ σλιπ τι ρωτάς ναούμ; Την σκηνή, κάνα κουτί παυσίπονα, άντε και κάνα δισκίο βιταμίνη C. Τίποτα άλλο. ΟΥΤΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ.
Garnele Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Το δισκίο βιταμίνης C ΚΥΡΙΕ, είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Και δεν πιάνει καθόλου χώρο. Εδώ ο άλλος είπε να πάρει τασάκι!! (εκτός αν λέμε για τέτοιο που είναι υπέροχο)
freedubus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Τις γόπες τις αμολάμε στους θάμνους, ε γκαρνέλε; 'Η στα κεφάλια των αποπίσω τζιτζιφιόγκων Ιταλών.
Garnele Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Τις γόπες τις αμολάμε στους θάμνους, ε γκαρνέλε;Τι λες ρε. Μπουκάλι. (απευθύνεσαι στο άτομο που έχει ΟΝΤΩΣ το παραπάνω τασάκι στην τσάντα του =ρ)
VitamineQ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 @funker3 τον πυρσό τον είπα απλά επειδή μου αρέσει και είναι μια καλή λύση για φως το βράδυ. Υπάρχει και με αντικουνουπική δράση οπότε βολεύει. @slipknot και πέρσι στην Αυστρία είχε πάρα πολύ ζέστη, αλλά ένα βράδυ έριξε βροχή μόνο, και ήταν αρκετό. Πρόσεξε τις ραφές της σκηνής όπως σου είπανε, και αν γίνετε πάρε μια που έχει διπλό ύφασμα, γιατί θα μπει σίγουρα νερό μέσα, ή πάρε και ένα μουσαμά για να βάλεις πάνω στη σκηνή. Καλύτερα να κουβαλήσεις κάτι παραπάνω και ας μην το χρησιμοποιήσεις παρά να γίνει η σκηνή σου βάρκα. Το είχα πάθει μια φορά στη Γερμανία και ήταν οτι χειρότερο να μην έχεις στεγνά ρούχα για τις υπόλοιπες μέρες (ήμουν και άτυχος έριξε την μπόρα τη δεύτερη μέρα). ρε παιδιά κανονικό τασάκι εννοώ. γιατί να κάθεσαι αραχτός έξω από τη σκηνή και να πετάς γόπες κάτω; τα μπουκάλια έχουν άλλη χρησιμότητα. Για το stage, τα τελευταία χρόνια δίνουν στην είσοδο κάτι τασάκια σαν αυτό της φώτο http://yfrog.com/0fimg0065koj (είναι βολικό και στη παραλία).
Morticia Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μετά από επώδυνη εμπειρία παίρνουμε φουσκωτά στρώματα θαλάσσης μαζί (ξεφούσκωτα ). Τώρα εσύ μπορεί να αντέχεις να κοιμηθείς στο αφρολέξ. Βασικό επίσης είναι τα κουνουποδιωκτικά (εκείνα που είναι σαν τσιρώτα). Ένα άλλο ωραίο είναι κάτι φακοί που έχουν τσιγκέλι και κρέμονται απ'την σκεπή της σκηνής. Εάν δεν έχετε πάρει ακόμα σκηνή να υπολογίσεις για κάθε 2 άτομα χώρο για έναν ακόμα. Όταν λένε σκηνή 2 ατόμων εννοούν 1,5 Α, και κουλουράκια για να κεράσεις του γείτονες (τέλεια ευκαιρία για PR )
leftermann Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 ... Όταν λένε σκηνή 2 ατόμων εννοούν 1,5 ... όταν λένε 2 ατόμων, εννοούνε γιαπωνέζων
RottenLungs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ για τις συμβουλές ρε παιδιά... Πραγματικά δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση. Συγκινήθηκα
Morticia Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Φαίνεται ότι είσαι ευσυγκίνητος από την υπογραφή σου Κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή ταινία. Έκλαιγα από την αρχή έως το τέλος. Α! Πάρε και κανένα επιτραπέζιο!!! (ξέρεις από αυτά τα ταξιδίου)
RottenLungs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 χαχαχαχαχαχα Ε τόσο κωλόχαρτο θα έχω... Δεν νομίζω να μου λείψουν τα χαρτομάντηλα!!! ---------- Προσθήκη 07-06-2010 στις 00:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 06-06-2010 στις 23:56 ---------- Φαίνεται ότι είσαι ευσυγκίνητος από την υπογραφή σου Κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή ταινία. Έκλαιγα από την αρχή έως το τέλος. Α! Πάρε και κανένα επιτραπέζιο!!! (ξέρεις από αυτά τα ταξιδίου) Ευσυγκίνητο δεν με λές. (όχι οτι θα είχα κανένα πρόβλημα αλλα αντικειμενικά δεν μπορείς να με χαρακτηρίσεις έτσι) Το Straight Story είναι η αγαπημένη μου ταινία γιατι είναι απλή αλλα όχι επιφανειακή, με τέλεια εικόνα και απίστευτη ερμηνεία απο τον Γέρο - Και εγώ απο την αρχή εώς το τέλος ήμουνα δακρυσμένος - Πληροφοριακά την έχω δεί 6-7 φορές... (πραγματικά σκέφομαι τις εκφράσεις του και τον συμπονάω ακόμα και τώρα - Απλά θεός) Επίσης με πονάει και το όλο story γιατι είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέματα με άτομα που έχουν κάποια αναπηρία. Όπως η κόρη του παππού. Υ.Γ. Απο επιτραπέζια παίζω μόνο σκάκι και ΦΥΣΙΚΑ τάβλι (μόνο πλακωτό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.