Garnele Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Το ιδανικό για ύπνο σε σκηνή είναι διπλό υπόστρωμα. @RottenLungs Αναφορικά με την Πελοπόννησο, πέρσι αποφασίσαμε να κάνουμε ρομαντικές διακοπές-ροουντ τριπ-ελεύθερο κάμπινγκ εκεί. Οπότε, μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι γύρω από τη Μονεμβασιά δεν είδα κάτι όμορφο οργανωμένο σε κάμπινγκ. Θαρρώ ότι κοντά στο Λεωνίδιο πετύχαμε ένα πραγματικά συμπαθέστατο, κι αυτό επειδή είχε βλάστηση. Πολλή. Κατά τ' άλλα σίγουρα ΜΗΝ πας Ελαφόνησο, θα το μετανιώσεις, ό,τι ωραίο σου έχουν πει για το νησί και το κάμπινγκ είναι παρελθόν. Επίσης, αυτό είναι βοηθητικό αν κινηθείς προς Μονεμβασιά.
slipknot Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Όσον αφορά τη σκηνή και τα sleeping bags υπήρξε τράκα. Άρα μας μένουν τα στρώματα και οι τσάντες από τα άκρως απαραίτητα, τα υπόλοιπα βρίσκονται εύκολα από σπίτια κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι από τη σκηνή φαίνεται να λείπουν αυτές οι μπανέλες και στα links των καταστημάτων που ποστάρατε δεν τις βλέπω πουθενά. Ανησυχώ λίγο αν και δεν παίζει να μην τις πουλάνε ε; Όσο για τις καιρικές συνθήκες, δεδομένου του ότι το camping δε θα γίνει στην Ελλάδα, με το καλοκαίρι της και τις γνωστές καιρικές συνθήκες, προβληματίζομαι αρκετά. Γράψατε μεν διάφορα που δεν είχα σκεφτεί, όπως μουσαμάς κάτω απ' τη σκηνή για την υγρασία, τι θα γίνει όμως αν έχουμε >[url="http://www.youtube.com/watch?v=KosP2W3Lszk"]τιτάνιες πλημμύρες [/url] και >[url="http://www.youtube.com/watch?v=xqH9tRAm_i0"]ατσάλινα μποφόρ[/url] ;
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Oτι γινεται και στα video.. Οταν μαζευει νερο κατω απο τη σκηνη ειναι σαν να κοιμασαι σε στρωμα νερου..
RottenLungs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση. Με βοηθήσατε αρκετά. @garnele για πές και πράγματα που αξίζει να κάνεις εκεί μια και έχεις πάει (τα καλύτερα μέρη που επισκέυτηκες κτλ - Και εμείς ζευγαράκια θα πάμε - 3 για την ακρίβεια)... Για κάμπινγ βρήκα ένα που λέγεται Camping Paradise. Το ξέρεις;
Garnele Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Παίζει να πέρασα κι από κει, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Γουιντ σερφ έχει άπειρες παραλίες για να κάνεις αν ψήνεσαι. Εμείς πάντως ήμασταν με το χάρτη αγκαλιά και ψάχναμε.. Παραλίες/όμορφα χωριά/καταχωνιασμένες ταβέρνες, καφενεία και μπαράκια και τέτοια.
freedubus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Όσον αφορά τη σκηνή και τα sleeping bags υπήρξε τράκα. Άρα μας μένουν τα στρώματα και οι τσάντες από τα άκρως απαραίτητα, τα υπόλοιπα βρίσκονται εύκολα από σπίτια κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι από τη σκηνή φαίνεται να λείπουν αυτές οι μπανέλες και στα links των καταστημάτων που ποστάρατε δεν τις βλέπω πουθενά. Ανησυχώ λίγο αν και δεν παίζει να μην τις πουλάνε ε; Σκηνή χωρίς μπανέλες σου δώσανε;
slipknot Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Σκηνή χωρίς μπανέλες σου δώσανε; Την ίδια απορία έχω. Απλά δεν την έχω στα χέρια μου, την έχει ο άλλος με τον οποίο θα κάνουμε το camping και ακόμα δεν την έχω δει. Μπορεί να μην παίζει πρόβλημα.
ClouD Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Oτι γινεται και στα video.. Οταν μαζευει νερο κατω απο τη σκηνη ειναι σαν να κοιμασαι σε στρωμα νερου.. Εφόσον το νερό που βρέθηκε κάτω από τη σκηνή δεν βρει τρόπο να μπει μέσα στη σκηνή... Bill Hickups, διπλοτσέκαρε τις ραφές και φερμουάρ στη σκηνή που έκανες τράκα για να μη γίνεις πολύ cold και vicious άμα πιάσει καμια βροχή :ρ.
slipknot Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Bill Hickups, διπλοτσέκαρε τις ραφές και φερμουάρ στη σκηνή που έκανες τράκα για να μη γίνεις πολύ cold και vicious άμα πιάσει καμια βροχή :ρ. Χαχ, καλό. Εννοείται ότι θα γίνει.
timekeeper Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά, εγώ βρήκα ξενοδοχείο στο κέντρο της Ρόδου με 40 ευρώ (μαζί με πρωινό και μάλιστα την υψηλή σαιζόν!!!
Fidelio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Γουιντ σερφ έχει άπειρες παραλίες για να κάνεις αν ψήνεσαι. (...) Σποτ για σερφάκι προς τα κάτω , παίζει Μαυροβόυνιο Γύθειο και Πούντα - Ελαφόνησο. Εφόσον ο άνεμος το επιτρέψει. ΓΙΑΤΙ έχετε ξενερώσει με την ελαφόνησο; Την αδικείτε πολύ μου φάινεται. Οποιος δεν έχει πάει ΠΟΤΕ πρέπει να πάει μια φορά ΑΝ επισκεφτεί την λακωνία .. Εδώ ένα βιντεάκι απο την Πούντα για σερφάκι - kite.
leftermann Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Slip πού θα πας, Βάκεν; Έρχομαι κι εγώ, βάζω και σκηνή σένια με φουλ έξτρα. Αν δεν έχεις μπανέλες, πουλάνε σκέτες (και στα καρφούρια έχω δει) αλλά πρέπει να ξες το μήκος. Αν εκεί που πας έχει όντως βροχές και μποφόρια, πάρε μια καλή ακριβή σκηνή. Terra πχ, νομίζω από τις καλύτερες. Έχω μια μικρή τέρα που έκανε διπλά λεφτά από την 4άρα που πήρα μετά (campus) αλλά καμιά σχέση σαν κατασκευή. Και καλά πασαλάκια, αυτά που είναι πλακέ και κάνουν γωνία, όχι αυτά που είναι σαν καρφιά. Κατατά, εγώ μια ζωή πήγαινα με ένα αφρολεξάκι στρωματάκι, ένα σεντόνι, αουτάν, και ανοιχτήρι για μπουκάλια. Τίποτα άλλο. Α σόρρυ, ΚΑΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ.
slipknot Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Slip πού θα πας, Βάκεν; Έρχομαι κι εγώ, βάζω και σκηνή σένια με φουλ έξτρα. Novarock, Αυστρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.