riak Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα, Έχω δημιουργήσει έναν πίνακα σε MySql και θέλω να τον εμφανίσω ολόκληρο σε μια σελίδα, μέσω php.Έχω δει παραδείγματα με συμπλήρωση φόρμας και εμφάνηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.Αυτό που θέλω όμως είναι, μόλις μπαίνω στην σελίδα να εμφανίζεται ο πίνακας ολόκληρος. Ευχαριστώ.
isay Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δώσε μας και τη δομή του πίνακα και βλέπουμε Επίσης θα μπορούσες να δεις τα περιεχόμενα με το phpmyadmin
riak Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Πρεπει να το κάνω με κώδικα php.Είναι για εργασία... Ο πίνακας έχει τα πεδία: id:int,name:varchar,price:int
isay Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Πρεπει να το κάνω με κώδικα php.Είναι για εργασία...Ο πίνακας έχει τα πεδία: id:int,name:varchar,price:int Κάνε τις αναγκαίες αλλαγές και δοκίμασε το παρακάτω > <html> <head> <title>titlos</title> </head> <body> <?php $conn=mysql_connect("localhost","root","insomniagr"); // (host, username, password) if (!$conn) { die('Could not connect: ' . mysql_error()); } $db = mysql_select_db('database',$conn); //(database) ?> <table width="100%"> <tr><td>ID</td><td>NAME</td><td>PRICE</td></tr> <?php $sql = "SELECT id,name,price FROM pinakas"; $result=mysql_query($sql,$conn); while ($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_NUM)) { echo "<tr><td>$row[0]</td><td>$row[1]</td><td>$row[2]</td></tr>"; } mysql_free_result($result); ?> </table> <?php mysql_close($conn); ?> </body> </html>
riak Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Είχα δοκιμάσει με σχεδόν ολόιδιο κώδικα,αλλά δεν έπαιζε και πίστευα ότι ήθελε κάτι παραπάνω... Δοκίμασα κ αυτόν τον κώδικα αλλά πάλι δε μου παίζει! Έχω ελέξει την βάση και τον πίνακα και είναι οκ.Δοκίμασα και το ερώτημα στο query browser,μήπως υπήρχε κάποιο πρόβλημα με αυτό ή τον πίνακα,αλλά εμφανίζονται κανονικά τα αποτελέσματα. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω
isay Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 ... Δοκίμασα κ αυτόν τον κώδικα αλλά πάλι δε μου παίζει! Ο κώδικας που σου έδωσα είναι σωστός και <<παίζει>>. Εξήγησε τι εννοείς <<δεν παίζει>>. Σου βγάζει κάποιο μήνυμα; Δεν έχουμε μαντικές ιδιότητες. Έκανες τις αναγκαίες αλλαγές για τα στοιχεία σύνδεσης' date=' την βάση δεδομένων και το όνομα του πίνακα; Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω Εγώ τη μόνη αλλαγή που θα έκανα είναι εκεί που λεει ><table width="100%"> θα έβαζα ><table width="90%" border=1>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.