Προς το περιεχόμενο

σοβαρο προβλημα με pc

jonnyb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα....πηγα και αγορασα για το pc μου αυθεντικα τα windows 7 home premium γιατι ειχα προβληματα με διαφορα προγραμματα και αμεσως μολις εκανα φορματ κ τα εγκατεστησα αρχισε το pc να κολλαει....σε καθε παραθυρο που ανοιγα μετα απο λιγο μου ελεγε οτι δεν αποκρινοταν....τελος παντων για να μην πολυλογω το εχω παει 7 φορες για φτιαξιμο κ μου λενε οτι δε βρισκουν τιποτα.απλα οτι κατι ειχε με τις μνημες του κ οτι επρεπε χειροκινητα απο τα BIOS να του ρυθμισουμε τα Hz.συνεχιζω να εχω προβλημα.παει πανω απο μηνας τωρα... αμα μπορει καποιος να με βοηθησει ας στειλει....ευχαριστω.

Δημοσ.

Με τόσο λίγες πληροφορίες δύσκολο να βοηθήσουμε. Πάντως η χειροκίνητη ρύθμιση από το bios δεν μου αρέσει. Μπορεί να υποκρύπτει είτε πρόβλημα των dimm οπότε πάνε για ανακύκλωση είτε πρόβλημα της motherboard.

Δημοσ.

λοιπον εχω πανω μια SAPPHIRE RADEON VAPOR-X HD4890 2GB

μνημες CORSAIR XMS3 DHX DDR3 4GB μητρικη GIGABYTE GA P55 UD6 και επεξεργαστη INTEL CORE i7-860 2.80GHZ LGA1156.....

---------- Προσθήκη στις 03:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:01 ----------

μου εκαναν κ memtest κ δεν ειχε τιποτα μου ειπαν....τωρα δεν ξερω....

Δημοσ.

φιλε τοσες φορες που το εχω παει δε θα το εχουν βαλει εστω μια?το εστειλαν κ στην αθηνα μια βδομαδα....

Δημοσ.

Δεν δανειζεσαι απο κανα φιλο ενα ζευγαρι μνημες να τις βαλεις επανω να δεις ? Μπορει να εχουν προβλημα,να παιζει καμμια ασυμβατοτητα με την motherboard (για το τελευταιο γραψε λαθος,νομιζα οτι ηταν καινουργιο το pc)...

Δημοσ.

καινουριο το πηρα απλα εγω εχω διαλεξει τα εξαρτηματα του....θα κανω κ εγω το memtest να δω τι παιζει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...