jonnyb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 παιδια καλησπερα....πηγα και αγορασα για το pc μου αυθεντικα τα windows 7 home premium γιατι ειχα προβληματα με διαφορα προγραμματα και αμεσως μολις εκανα φορματ κ τα εγκατεστησα αρχισε το pc να κολλαει....σε καθε παραθυρο που ανοιγα μετα απο λιγο μου ελεγε οτι δεν αποκρινοταν....τελος παντων για να μην πολυλογω το εχω παει 7 φορες για φτιαξιμο κ μου λενε οτι δε βρισκουν τιποτα.απλα οτι κατι ειχε με τις μνημες του κ οτι επρεπε χειροκινητα απο τα BIOS να του ρυθμισουμε τα Hz.συνεχιζω να εχω προβλημα.παει πανω απο μηνας τωρα... αμα μπορει καποιος να με βοηθησει ας στειλει....ευχαριστω.
cnagr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Με τόσο λίγες πληροφορίες δύσκολο να βοηθήσουμε. Πάντως η χειροκίνητη ρύθμιση από το bios δεν μου αρέσει. Μπορεί να υποκρύπτει είτε πρόβλημα των dimm οπότε πάνε για ανακύκλωση είτε πρόβλημα της motherboard.
phanispal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Πες μας από τι αποτελείται το σύστημά σου αρχικά. Καλώς ήρθες
jonnyb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 λοιπον εχω πανω μια SAPPHIRE RADEON VAPOR-X HD4890 2GB μνημες CORSAIR XMS3 DHX DDR3 4GB μητρικη GIGABYTE GA P55 UD6 και επεξεργαστη INTEL CORE i7-860 2.80GHZ LGA1156..... ---------- Προσθήκη στις 03:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:01 ---------- μου εκαναν κ memtest κ δεν ειχε τιποτα μου ειπαν....τωρα δεν ξερω....
jonnyb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 φιλε τοσες φορες που το εχω παει δε θα το εχουν βαλει εστω μια?το εστειλαν κ στην αθηνα μια βδομαδα....
benign Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Κανε και εσυ ενα memtest και αστο αρκετη ωρα. http://hcidesign.com/memtest/
bluesattack Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δεν δανειζεσαι απο κανα φιλο ενα ζευγαρι μνημες να τις βαλεις επανω να δεις ? Μπορει να εχουν προβλημα,να παιζει καμμια ασυμβατοτητα με την motherboard (για το τελευταιο γραψε λαθος,νομιζα οτι ηταν καινουργιο το pc)...
jonnyb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 καινουριο το πηρα απλα εγω εχω διαλεξει τα εξαρτηματα του....θα κανω κ εγω το memtest να δω τι παιζει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.