IMAndreas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Χαιρετώ! Ξέρω πως υπάρχουν 2 θέματα που αφορούν το wd media player όμως μου είναι αδύνατο να τα διαβάσω μιας και είναι αρκετά μακροσκελή....... Έχω το WD TV HD Media Player (Gen 1) WD00AVP με το τελευταίο firmware update. Όμως από ότι το σύγκρηνα με ενός φίλου μου το WD TV HD Media Player (Gen 2) WDBABG0000NBK ξεκινώντας από τις συσκευασίες το δικό μου στο πλάι έχει αυτά Uploaded with ImageShack.us ενώ του φίλου μου αυτά Uploaded with ImageShack.us . Έχοντας λοιπόν δοκιμάσει διάφορα αρχεία....κλικ με ήχο dts παίζουν χωρίς ήχο. Προσπάθησα να κάνω update ώστε να βάλω από το άλλο (gen 2) το firmware όμως δεν μπορώ.... Τι μπορώ να κάνω ώστε να κάνω το media player μου σαν του φίλου μου??
bluesattack Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Το συνδεεις στην τηλεοραση ετσι ? Δεν , εκτος αν μετατρεψεις τον ηχο.
Nik.K Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μηπως ειναι διαφορετικα μοντελα ? Αποτι βλεπω το ενα εχει DTS Downmix ενω το αλλο οχι.....
bluesattack Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μηπως ειναι διαφορετικα μοντελα ? Eιναι τα gen 1 και gen 2 ,και αυτη ειναι μια απο τις διαφορες που εχουν...
IMAndreas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δεν μπορώ να κάνω κάτι με το λογισμικό του??? :S
bluesattack Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δεν μπορώ να κάνω κάτι με το λογισμικό του??? :S Φιλε μου νομιζω πως οχι.Μπορει να κανω λαθος , αλλα νομιζω ηταν θεμα αδειας (oσο το ειχα το παρακολουθουσα το θεμα , τωρα ) .Και οσο εχω διαβασει , και σχετικα προσφατα δεν υπαρχει φως ουτε με καποιο costum firmware.. Αλλα ριξε και μια ματια στα , http://wdtvforum.com/main/ , http://forum.wdlxtv.com/, να σιγουρευτεις κιολας. Αλλα αν δεν εχεις σκοπο να παρεις ενισχυτη (η μαλλον ετσι και αλλιως ),καλυτερα να το αποσυρεις σιγα σιγα...
vag.patrick Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 στο συγκεκριμενο τιποτα...δεν υποστηριζει DTS διοτι χρειαζοταν αδεια και συγχρονως δεν υπαρχει το απαραιτητο chip. Η μονη λυση ειναι η μετατροπη της ταινιας με ηχο μορφης AC3 ή συνδεση σε εναν εξωτερικο ενισχυτη που υποστηριζει DTS.
cardhu1824 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 εχω προβλημα με WD media player.Επαιζε ολες τις ταινιες,τωρα οποια ταινια ειναι ACE δεν εχει ηχο και ταυτοχρονα εχει ηχητικα παρασιτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.