poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 εκανα reset, σ'ολα next κλπ, και πριν τελειωσει το σεταρισμα, μου βγαζει το ιδιο παραθυρο, αλλα μπαινει στο ιντερνετ. το wireless ομως, αν και ανοιχτο, δεν συνδεετε σενα λαπτοπ που εχω εδω. ενω το εχει στη λιστα κανονικα, με φουλ σημα και χωρις κωδικο. ωραια καντο παλι reset αλλα μην κανεις το wizard.δεν γινεται να σου βαζει username kai password μονο του.εχω σεταρει απειρα thomson
markos76ers Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 ωραια καντο παλι reset αλλα μην κανεις το wizard.δεν γινεται να σου βαζει username kai password μονο του.εχω σεταρει απειρα thomson τοκανα κιαλλο reset, και μου το ζητησε παλι. εβαλα Admin - admin και δουλεψε επιτελους. η διαφορα ηταν στο Α κεφαλαιο και μικρο..γιατι ειχα δει διαφορα αλλα .. αλλα λυθηκε.. ευχαριστω παντως για την βοηθεια σας παιδια! ναστε καλα! ελπιζω παραλληλα να βγαλω κιαλλα ατομα απτον κοπο αν τους τυχει.. thnx anyway!
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 κανονικα σε 1000 thomson που εχω δει ως τωρα απο web interface δεν υπαρχει ποτε κωδικος.στο telnet εχει κωδικο και εκει ειναι username Administrator password τιποτα.εκτος αν δεν μιλαμε για thomson.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.