p_under Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 κ εμενα η gt240 μου τα σπαει σε σχεση με την 8600gt . οτι ναι ναι πραγματικα .
Mountzouris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Πολύ καλή στη κάρτα. Γιατί δεν είναι η 260 καλή κάρτα? α) Νομιζω πως ηδη ο topic starter ηδη απαντησε πως δεν προκειται να προχωρησει σε αγορα καρτας γραφικων, εκ των δυο που αρχικα αναφερθηκαν τουλαχιστον. β) Απ΄το ειναι καλη καρτα μεχρι τα σπαει, εχουμε καμια 400αρια ευρω διαφορα επι του παροντος. γ) Ας υποθεσουμε οτι υπαρχει αναφορα στο συγκριτικο στην φραση τα σπαει. Αν η 260 τα σπαει η 5770 τι κανει; Μιας και οπως αναλυσαμε οι διαφορες ειναι πολυ ψιλες? Για ολα αυτα εγραψα οτι ξεφυγαμε...
Heatspreader Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 α) Νομιζω πως ηδη ο topic starter ηδη απαντησε πως δεν προκειται να προχωρησει σε αγορα καρτας γραφικων, εκ των δυο που αρχικα αναφερθηκαν τουλαχιστον. Χεστήκαμε! Το Topic μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλον που είναι ανάμεσα στις δύο κάρτες, δεν είναι απαραίτητα του OP. γ) Ας υποθεσουμε οτι υπαρχει αναφορα στο συγκριτικο στην φραση τα σπαει. Αν η 260 τα σπαει η 5770 τι κανει; Μιας και οπως αναλυσαμε οι διαφορες ειναι πολυ ψιλες? Μπορείς να ποστάρεις ξανά το συγκριτικό, γιατί κάτι θυμάμαι, αλλά αν δεν κάνω λάθος ήταν κάπως παράξενο το Site και δεν έδωσα σημασία.
Mountzouris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Χεστήκαμε! Να το προσεξεις. Η ακρατεια ειναι υπουλη. Ξερω γιατι ειχε και ο παππους μου. Το Topic μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλον που είναι ανάμεσα στις δύο κάρτες, δεν είναι απαραίτητα του OP. Σαφως, αν αυτος εμφανιστει. Μεχρι στιγμης ενας ηταν, συγκεκριμενα ο OP και αποφασισε. Ωστοσο συνεχιζουμε να γραφουμε. Παραλογο? Μπορείς να ποστάρεις ξανά το συγκριτικό, γιατί κάτι θυμάμαι, αλλά αν δεν κάνω λάθος ήταν κάπως παράξενο το Site και δεν έδωσα σημασία. Ειναι στις πρωτες σελιδες. Ριξε μια ματια. Βεβαια οταν λεω αναλυσαμε, ειναι κατι που δεν βγαινει απο τα συγκριτικα μονο, αλλα και απο το συνολο των post.
sozz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 δεν θεωρεις οτι η gtx 260 τα σπαει και θεωρεις την 5770 που σχεδον σε ολα τα παιχνιδια ειναι απο πισω?? http://www.guru3d.com/article/msi-r5770-hawk-review/1 ΥΓεβαλα αυτην την 5770 γιατι ειναι καινουργια και δεν εχει τους πρωτους driver
Mountzouris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Διαβαζεις τα post μεχρι τη μεση? Ημουνα πολυ συγκεκριμενος. Δεν θεωρω πως τα σπαει καμια απο τις 2. Να μου πεις την 5970 να πω ναι, η καρτα τα σπαει. Απλο. Αυτο που εγραψα ωστοσο, ειναι οτι αν η 260 τα σπαει, ομοιως και η 5770 δεν τα σπαει, μιας και ειναι σε καποια λιγο πισω (στα περισσοτερα), σε αλλα λιγο μπροστα - συνεπως δεν εχουνε και τιποτα τεραστιες διαφορες - ομως η 5770 ειναι λιγοτερο ενεργοβορα, πιο κρυα, με πιο καινουρια αρχιτεκτονικη και υποστηριζει και directx11.
moldovan20 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 δεν θεωρεις οτι η gtx 260 τα σπαει και θεωρεις την 5770 που σχεδον σε ολα τα παιχνιδια ειναι απο πισω??http://www.guru3d.com/article/msi-r5770-hawk-review/1 ΥΓεβαλα αυτην την 5770 γιατι ειναι καινουργια και δεν εχει τους πρωτους driver Όπως είπες δεν είναι σε όλα .Και επίσης μιλάς για διαφορές τις τάξεως του 1-3 fps ? Αν είναι να έχω την κατανάλωση και τη θερμοκρασία της 260 σε σχέση με την 5770 (δε βάζω το direct 11 μέσα) για να παίζω crysis με 1 fps παραπάνω ,όχι ευχαριστώ ,εγώ δεν θα πάρω
d3m0n Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 δεν θεωρεις οτι η gtx 260 τα σπαει και θεωρεις την 5770 που σχεδον σε ολα τα παιχνιδια ειναι απο πισω??http://www.guru3d.com/article/msi-r5770-hawk-review/1 ΥΓεβαλα αυτην την 5770 γιατι ειναι καινουργια και δεν εχει τους πρωτους driver Ντάξει sozz έχεις την καλύτερη κάρτα το εμπεδώσαμε. Άντε παίξε κανά Crysis τώρα να σέρνεται η 260.
lionheart75 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Πφφφ αηδία κατάντησε το τόπικ... Nα μας έλεγε ο Ts και τι κάρτα πήρε να χαμε θέμα για συζήτηση. Και ρε σείς μη βρίζετε την κάρτα του sozzάκου, σπέρνει λέμε.
sozz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 δεν ειπα οτι η gtx 260 ειναι η καλυτερη καρτα αλλα δεν ειναι μαπα οπως ολη την θαβεται(αρε nvidia τη μας κανεις) τουλαχιστων τα παει καλυτερα απο την 5770... ---------- Προσθήκη στις 20:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:01 ---------- Ντάξει sozz έχεις την καλύτερη κάρτα το εμπεδώσαμε. Άντε παίξε κανά Crysis τώρα να σέρνεται η 260. αν εβλεπες καλα το ποστ και δεν ηθελες να βγαλεις την κακια προς εμενα θα εβλεπες οτι την συγκρινω με την 5770 και οχι με ολες τις καρτες και δεν ειπα οτι η gtx 260 τα σπαει αλλα τουλαχτιστον τα παει καλυτερα σε επιδοσεις απο την 5770 αλλα οπως εχω ξαναπει εδω περα δεν πρεπει να γραψεις κατι κοντρα στην ΑΤΙ κατευθειαν να σε φανε ολοι
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Ολοι εχουμε καταλαβει οτι εισαι υπερ της nVidia οποτε μην το κουραζεις...... Αντι να trollaris πες κατι ουσιωδεις
Heatspreader Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Να το προσεξεις. Η ακρατεια ειναι υπουλη. Ξερω γιατι ειχε και ο παππους μου. Σε πείραξε? Σαφως, αν αυτος εμφανιστει. Μεχρι στιγμης ενας ηταν, συγκεκριμενα ο OP και αποφασισε. Ωστοσο συνεχιζουμε να γραφουμε. Παραλογο? Και εμένα τον ίδιο με ενδιαφέρει να κάνω συζήτηση γύρω από αυτό για να ξέρω πια είναι καλύτερη κάρτα. Όταν ρώτησα πια είναι καλύτερη, δεν ρώτησα ειρωνικά, ήθελα να μάθω και ρώτησα και τώρα κατάλαβα ότι αφού είναι πιο νέα τεχνολογία η 5770 έχει έστω και λίγο, προβάδισμα, + κατανάλωση, θόρυβος, κλπ... Ειναι στις πρωτες σελιδες. Ριξε μια ματια. Βεβαια οταν λεω αναλυσαμε, ειναι κατι που δεν βγαινει απο τα συγκριτικα μονο, αλλα και απο το συνολο των post. Ναι βρε, κατάλαβα... Πφφφ αηδία κατάντησε το τόπικ... Nα μας έλεγε ο Ts και τι κάρτα πήρε να χαμε θέμα για συζήτηση. Και ρε σείς μη βρίζετε την κάρτα του sozzάκου, σπέρνει λέμε. Θέλω να σκάσει με κάνα 5870 CF να μας τρελάνει! δεν ειπα οτι η gtx 260 ειναι η καλυτερη καρτα αλλα δεν ειναι μαπα οπως ολη την θαβεται(αρε nvidia τη μας κανεις) Και ευχαριστημένος να είσαι! Θα μπορούσες να είχες φάει ban αν ήσουν σε Forum σαν το παρακάτω με GTX260! Εγώ ίσα ίσα δεν τρώω πόρτα! http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062837296&postcount=46
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Καλα οταν του θυμισεις τα προβληματα των Dual τα ξαναλεμε.......
sozz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Ολοι εχουμε καταλαβει οτι εισαι υπερ της nVidia οποτε μην το κουραζεις......Αντι να trollaris πες κατι ουσιωδεις εγω λεω κατι ουσιωδες αλλος ποσταρει μονο για να προσβαλει 5770 vs gtx 260 και ολη ποσταρετε με καρτες 5850/5870 ---------- Προσθήκη στις 23:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:29 ---------- Καλα οταν του θυμισεις τα προβληματα των Dual τα ξαναλεμε....... οκ δεν τα ηξερα απο την στιγμη που τα εμαθα δεν ξαναποσταρα ξερολα ---------- Προσθήκη στις 23:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:30 ---------- Και ευχαριστημένος να είσαι! Θα μπορούσες να είχες φάει ban αν ήσουν σε Forum σαν το παρακάτω με GTX260! Εγώ ίσα ίσα δεν τρώω πόρτα! http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062837296&postcount=46 δεν καταλαβα τι θελεις να πεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.