sozz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Πλάκα - πλάκα να είχαμε μια 5970.... ! Βέβαια αν προχωρούσα σύντομα σε κάτι τέτοιο βλέπω να με χωρίζει η σύζυγος... :lol: να την κανεις τι? μαλλον ενοεις 2χ5970? γιατι 2χ5850 δεν το λες και χειροτερα απο την 5970
moldovan20 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Πλάκα - πλάκα να είχαμε μια 5970.... ! Βέβαια αν προχωρούσα σύντομα σε κάτι τέτοιο βλέπω να με χωρίζει η σύζυγος... :lol: Εσύ έχεις κάνει play station το σαλόνι . Φαντάζομαι τη γυναίκα παρέα με τις φίλες και το lion να παίζει metro2033 :lol:
Heatspreader Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μακρια,και διπυρηνη και ΑΤΙ. Όλα μαζί! Κάτι άλλο δεν μένει! Πέρα από τη πλάκα νευριάζω λίγο που για να μας παίρνουν τα λεφτά δεν βγάζουν κάτι πραγματικά δυνατό, αλλά μα δείνουν μέτριες κάρτες και τέρατα mobo για να κάνουμε κ@λοSLI/CF και μας βάζουν δύο GPU σε μία κάρτα! Όλο πατέντες έλεος! Βγάλτε μία κάρτα σοβαροί ρε μ@λ@κες! GTX480 και είναι σε κάποια χειρότερη από GTX295! Έλεος! Καινούρια κάρτα!
lionheart75 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ακομα δεν το πηρες το συστημα και σκεφτεσαι αναβαθμιση.Ξυλο που θες Aδυναμίες... τι να κάνουμε. Όταν έχεις το ανικανοποίητο φίλε LouCi4er, δυστυχώς. @Heatspreader να πάς ρε για εξομολόγηση αυριο πρωί - πρωί. Ακούς εκεί να σου πέφτει λίγη η 5970. Και ποιά θα έπαιρνες δηλαδής? ---------- Προσθήκη στις 00:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:04 ---------- Εσύ έχεις κάνει play station το σαλόνι .Φαντάζομαι τη γυναίκα παρέα με τις φίλες και το lion να παίζει metro2033 :lol: Μπα, παίζουμε μαζί.
LouCi4er Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Aδυναμίες... τι να κάνουμε. Όταν έχεις το ανικανοποίητο φίλε LouCi4er, δυστυχώς. Εμενα μου λες.Την ιδια λοξα εχω και 'γω
moldovan20 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μπα, παίζουμε μαζί. Μου θύμησες παλιά καψίματα στο lineage τώρα :cry:
Heatspreader Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 @Heatspreader να πάς ρε για εξομολόγηση αυριο πρωί - πρωί. Ακούς εκεί να σου πέφτει λίγη η 5970. Το ειπες ενω ηταν κυριακη, δεν πιανεται... Σύμφωνα με τον φίλο δεν θα έχω πρόβλημα... Και ποιά θα έπαιρνες δηλαδής? Οτιδήποτε άλλο σε Single GPU! Οτιδήποτε όμως! Ακόμα και 5850! Αν μου τη χάριζαν βέβαια θα την πούλαγα ή... θα την άλλαζα... Μου θύμησες παλιά καψίματα στο lineage τώρα :cry: Με πήγες πολύ πίσω... Πω πω...
stevi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Sadamiraq κατ αρχην αν ημουν αποφασισμενος να τν παρω δν ανοιγα το τοπικ ή μπορει κ να το ανοιγα ζητωντας τν γνωμη σας για τν αποφαση μου κατι το οποιο δν μου φαινεται παραλογο....δν καταλαβα απο που συμπερανες οτι απο πριν θα περνα τν nvidia κ μου το παιζεισ κ εξυπνος κ καλα!το οτι ειπα οτι τα chipset tis nvidia ξερω γενικως οτι ειναι καλυτερα απ τισ ατι δν συμαινει οτι απ τν αρχη θα περνα τν 260... ισως να χα μια προδιαθεση αλλα δν ειχα αποφασισει κατι... απλα ηθελα να παρω γνωμες να δω τι παιζει..αυτος ηταν κ ο σκοπος του θεματος κ οχι να ποσταρουμε για να πουμε τν καλυτερη ατακα κ να νομιζουμε οτι κατι ειπαμε! Kακώς ασχολούμαστε κύριοι.Μερικές φορές όπως φαίνεται δεν αξίζει lionheart75 επειδη δν αποφασισα αυτο που προτεινουν καποιοι δν σημαινει οτι κακως μιλαμε για το θεμα...κουβεντα κανουμε κ αυτος ειναι ο ρολος της! να ανταλλασουμε αποψεις....αν εισυ πιστευεις οτι κακως ασχοληθηκες με γεια σου κ χαρα σου! σκοτιστηκα πολυ εγω ξερεις τωρα! d3m0n δν βρισκω το λογο που ποσταρες: Wow, ο φίλος σου πρέπει να είναι πολύ σχετικός με τον κόσμο των pc. προφανως για να πεις κ εσυ τν αττακα σου!! ωραια αφου τν ακουσαμε παμε παρακατω φιλε Heatspreader ειπες : Απλά ίσως το λάθος του φίλου του OP, είναι ότι συγκρίνει δυο κάρτες διαφορετικής αρχιτεκτονικής, βασιζόμενος στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και όχι στις επιδόσεις τους στα παιχνίδια. μα οι επιδοσεις στα παιχνιδια δν εξαρτιονται αμεσα κ απο τα χαρακτηριστικα τω καρτων? οσον αφορα tin cpu εχω pentium D 2.8Ghz k ram 2gb sta 667mhz... κ θελω να ρωτησω κ κατι αλλο που ειδα πριν στο νετ...με το παραπανω συστημα υπαρχει κινδυνος να εχω "bottleneck"?? δηλαδη το συστημα να μν αποδιδει οσο θα πρεπε λογω τοποθετησης καινουριων εξαρτηματων σε συστημα με παλαιοτερα εξαρτηματα??
sozz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 pentium D!!!! http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Connect3D-Pci-E-4850-512Mb-CN-HD4850-512D3E.htm και κανεναν μτχ 4πυρινο socket 775 αν βρεις και τον παιρνει η mobo αλλιως αλλαξες ολα cpu+ram+mobo και του χρονου παιρνεις μια καρτα γραφικων
stevi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 kοιτα με τν 8800 δν ειχα απολυτως κανενα προβλημα....τωρα σιγουρα μιλαμε για πιο νεα τεχνολογια στις καρτες αυτες αλλα λεφτα κ για cpu δν υπαρχουν....
pano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 stevi ποιά μητρική έχεις και ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου;
Mountzouris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ο φιλος και η θεωρια της σχετικοτητας τεινει να γινει το thread. Βεβαια καποιον που με pentium D σου προτεινω τη 260 σχετικο δεν τον λες, αλλα τεσπα. Stevi ακομα και στην 8800 σου εκανε bottleneck αλλα δεν το επαιρνες ειδηση. Αλλωστε δεν βγαινει κανα μυνημα να στο λεει. Οσον αφορα την καρτα, οτι και να παρεις πανω απο την προγουμενη θα σου βαραει τρελο bottleneck. Αποψη μου, δωσε κανα 50αρι σε καμια 9800 η σε καμια 8800 και οταν αλλαξεις συστημα, το ξανασυζηταμε. Απο΄κει και περα επειδη εγραψες διαφορα περι nvidia vs ati να σου πω καποια πραγματα. Γενικα η μια δεν εχει καλυτερα chipακια απο την αλλη. Ειδικα ναι. Οπως επισης και το κομματι των χρονισμων δε λεει και πολλα πραγματα παντα. Απλα να σου πω πως ο επεξεργαστης μου για παραδειγμα εχει πιο χαμηλο χρονισμο απο τον δικο σου. Δε νομιζω να τους συγκρινεις. Κατι τετοιο παιζει και στις gpu. Αλλωστ το p processor σημαινει.
guardianx71 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Pentium D δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 100 ευρώ για vga. Και 600 να έδινες για gt480 θα ήταν το ίδιο με μία των 60 . Δες το chart που πόσταρα πιο πριν και επέλεξε . Προσωπικά θα σου έλεγα μια 9800 ή ακόμη και 9600. Εκτώς και αν σκοπεύεις να αλλάξεις σύντομα και cpu. Αλλά μιλάμε για σύντομα γιατί οι τιμές στις κάρτες αλλάζουν ανά 3-6 μήνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.