lionheart75 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ε καλά δεν του βάζει και το μαχαίρι στον λαιμό... Απο το τελευταίο πόστ του πάντως τον είδα αποφασισμένο για το ποιά είναι η καλύτερη απο τις δύο. Για take a look. Τεσπα, πολύ ασχολήθηκα. Λές και θα την αγοράσω εγώ.
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Παραπληροφορεί όμως.. Γι' αυτό ο φίλος ρώτησε και εδώ, δεν του έχει τυφλή εμπιστοσύνη όπως η Άννα...
moldovan20 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Το θέμα είναι ότι κάποιοι επιμένουν να είναι κολλημένοι με την nvidia/ati amd/intel ανεξάρτητα το πια είναι καλύτερη επιλογή κατά καιρούς και αυτό όπως φαίνεται δεν αλλάζει .Δε μπορώ να καταλάβω λες και είναι δικιά τους η εταιρία . Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι καλή η gtx260 ,αλλά στα ίδια λεφτά η 5770 σου δίνει καλύτερο πακέτο (θερμοκρασίες ,κατανάλωση μπλα μπλα μπλα) από εκεί και πέρα αν είσαι κολλημένος δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις απαντήσεις .
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ξέρεις κάτι, δεν είναι απαραίτητα Funboy-σμος... Τις ATi δεν τις γουστάρω, τι να κάνω? Και πριν πάρω ATi, δεν τις γούσταρα... Και τώρα αν πάρω ATi, δεν θα είμαι 100% καλά ψυχολογικά, θα προτειμούσα μία nVidia...
lionheart75 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Το θέμα είναι ότι κάποιοι επιμένουν να είναι κολλημένοι με την nvidia/ati amd/intel ανεξάρτητα το πια είναι καλύτερη επιλογή κατά καιρούς και αυτό όπως φαίνεται δεν αλλάζει .Δε μπορώ να καταλάβω λες και είναι δικιά τους η εταιρία .Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι καλή η gtx260 ,αλλά στα ίδια λεφτά η 5770 σου δίνει καλύτερο πακέτο (θερμοκρασίες ,κατανάλωση μπλα μπλα μπλα) από εκεί και πέρα αν είσαι κολλημένος δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις απαντήσεις . κ απ οσο ξερω τα chipset tis nvidia ειναι καλυτερα σε σχεση με τα αντιστοιχα τις ατι κ τελικα θα καταληξω σιγουρα στν nvidia... αυτα... Ακριβώς αυτό moldovan20. Παιδιά δεν είναι κακό να έχουμε κόλλημα με την μία ή την άλλη εταιρεία. Γούστα αυτά και καθαρά υποκειμενικό. Αντικειμενικά όμως ισχύουν άλλα κατα καιρούς. Για ποιό λόγο όμως να ανοίγουμε threads ζητώντας γνώμες αφού ήδη είμαστε αποφασισμένοι?
Mountzouris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ξέρεις κάτι, δεν είναι απαραίτητα Funboy-σμος...Τις ATi δεν τις γουστάρω, τι να κάνω? Και πριν πάρω ATi, δεν τις γούσταρα... Και τώρα αν πάρω ATi, δεν θα είμαι 100% καλά ψυχολογικά, θα προτειμούσα μία nVidia... Αυτο πως λεγεται τοτε αν οχι Funboy-σμος?
moldovan20 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Ξέρεις κάτι, δεν είναι απαραίτητα Funboy-σμος...Τις ATi δεν τις γουστάρω, τι να κάνω? Και πριν πάρω ATi, δεν τις γούσταρα... Και τώρα αν πάρω ATi, δεν θα είμαι 100% καλά ψυχολογικά, θα προτειμούσα μία nVidia... Και εγώ έχω ψυχολογικό από 8400m σε laptop .Αν όμως έβγαζε η nvidia την 480 στις θερμοκρασίες/καταναλώσεις 5870 με ανάλογη τιμή και είχα στο νου μου μία απο τις 2 δε θα το σκεφτόμουνα . Και οι 2 εταιρίες έχουν περάσει από καλές και κακές στιγμές .Προς το παρόν είναι η χρονιά της ati ,στη συνέχεια βλέπουμε . Πάντως αλήθεια θα'θελα να παίσει στα χέρια σου μια 5970 και να ακούσω εντυπώσεις από εσένα :lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Αυτο πως λεγεται τοτε αν οχι Funboy-σμος? fanboyισμός... fan όχι fun
LouCi4er Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 fanboyισμός... fan όχι fun Μπορει καποιος να ειναι funboy και οχι fanboy.Που ξερεις Τελος παντων,ο καθενας εχει το δικαιωμα να υποστιριζει οποια εταιρεια θελει.Στο χωριο μου λενε αν δεν παινεψεις το σπιτι σου,θα πεσει να σε πλακωσει.
lionheart75 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Πλάκα - πλάκα να είχαμε μια 5970.... ! Βέβαια αν προχωρούσα σύντομα σε κάτι τέτοιο βλέπω να με χωρίζει η σύζυγος... :lol:
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δεν είναι Fanboy-σμος αυτό. Fanboy-σμος είναι να σου αρέσει μία εταιρία ή ένα προϊόν, κλπ και να επιμένεις ότι είναι το καλύτερο χωρίς να έχεις στοιχεία να παραθέσεις, προσπαθώντας να πείσεις και άλλους ότι αυτό που σου αρέσει εσένα είναι το καλύτερο. Οπότε αυτό λέγεται προτίμηση σε μία εταιρία...
LouCi4er Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Πλάκα - πλάκα να είχαμε μια 5970.... ! Βέβαια αν προχωρούσα σύντομα σε κάτι τέτοιο βλέπω να με χωρίζει η σύζυγος... :lol: Ακομα δεν το πηρες το συστημα και σκεφτεσαι αναβαθμιση.Ξυλο που θες
Heatspreader Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Πλάκα - πλάκα να είχαμε μια 5970.... ! Να είχαμε να τη καίγαμε... Ούτε με σφαίρες. Μα αυτό ακριβώς δεν γίνεται; ή κάνω λάθος; Με μένα? Λάθος κάνεις... Ίσα ίσα που πρότεινα ATi... Πρέπει να πάω εκκλησία για εξομολόγηση μετά από αυτό
LouCi4er Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Να είχαμε να τη καίγαμε...Ούτε με σφαίρες. Μακρια,και διπυρηνη και ΑΤΙ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.