sozz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Καλυτερα ξερολας παρα troll ειδες ολοι οι ανθρωποι εχουμε τα προβληματας... αν μπορεις κανε μου μια χαρη μην ξαναποσταρεις σε ποστ μου οκ? μου εχεις γινει πολυ κουραστικος οτι και να ποσταρω μετα απο λιγο εμφανιζεσαι εσυ να μου τα πρηζεις
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 1.Μαθε να γραφεις 2.Οσο θα λες αρες μαρες κουκουναρες θα απανταω για να μην παραπληροφορεις 3.Οποτε γουσταρω θα ποσταρω δεν θα σε ρωτησω
sozz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 1.Μαθε να γραφεις2.Οσο θα λες αρες μαρες κουκουναρες θα απανταω για να μην παραπληροφορεις 3.Οποτε γουσταρω θα ποσταρω δεν θα σε ρωτησω οκ παντως απο εμενα ειναι το τελευταιο μηνυμα προς εσενα
lionheart75 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Παιδιά μισό. Πάω να φερω ποπ-κορν, θέλει κανείς?
Heatspreader Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Εγώ λέω να βάζουμε στοιχήματα στα πόσα Posts θα κλειδώσει...
d3m0n Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 αν εβλεπες καλα το ποστ και δεν ηθελες να βγαλεις την κακια προς εμενα θα εβλεπες οτι την συγκρινω με την 5770 και οχι με ολες τις καρτες και δεν ειπα οτι η gtx 260 τα σπαει αλλα τουλαχτιστον τα παει καλυτερα σε επιδοσεις απο την 5770αλλα οπως εχω ξαναπει εδω περα δεν πρεπει να γραψεις κατι κοντρα στην ΑΤΙ κατευθειαν να σε φανε ολοι Καλά ρε sozz δεν πειράζει σε συγχωρώ. Τράβα να παίξεις crysis τώρα.
sozz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Καλά ρε sozz δεν πειράζει σε συγχωρώ. Τράβα να παίξεις crysis τώρα. μακαρι να το ειχες τερματισει οσες φορες το εχω τερματισει και εγω και ενας θες κανενα 1v1 στο ιντερνετ πολυ ευχαριστως
d3m0n Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δεν ασχολούμαι με μαλακίες. Θες κανά Cod 1v1 να φας καλά; Και δεν έχουμε όλοι στόχο να τερματίσουμε όσες περισσότερες φορές το crysis. Μόνο εσύ και κάτι άλλα χαζεμένα.
sozz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δεν ασχολούμαι με μαλακίες. Θες κανά Cod 1v1 να φας καλά; Και δεν έχουμε όλοι στόχο να τερματίσουμε όσες περισσότερες φορές το crysis. Μόνο εσύ και κάτι άλλα χαζεμένα. αν το παιχνιδι το εχεις τοσα χρονια φυσικο ειναι να το εχεις τερματισει πολλες φορες απο την αλλη εγω αυτους που παιζουν 15 ωρες την ημερα cod και το μονο που κανουν ειναι να πηγαινουν πανω κατω πανω κατω και να παιζουν την καθε πιστα 100 φορες μεχρι να την μαθουν απεξω για να μετρανε ποσα kill βγαλανε και να καυλωνουν οταν το ονομα τους ειναι πρωτο τους λεω χαζοκαμενους ΥΓτουλαχιστων το crysis εχει διαφορα πραγματα να κανεις στο ιντερνετ και μετα απο λιγο το βαριεσαι και μονος σου αντιθετα με το cod που βλεπεις ατομα να παιζουν 24ωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.