Προς το περιεχόμενο

5770 vs GTX 260

stevi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλυτερα ξερολας παρα troll

ειδες ολοι οι ανθρωποι εχουμε τα προβληματας...

αν μπορεις κανε μου μια χαρη μην ξαναποσταρεις σε ποστ μου οκ? μου εχεις γινει πολυ κουραστικος :o οτι και να ποσταρω μετα απο λιγο εμφανιζεσαι εσυ να μου τα πρηζεις

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1.Μαθε να γραφεις

2.Οσο θα λες αρες μαρες κουκουναρες θα απανταω για να μην παραπληροφορεις

3.Οποτε γουσταρω θα ποσταρω δεν θα σε ρωτησω

Δημοσ.
1.Μαθε να γραφεις

2.Οσο θα λες αρες μαρες κουκουναρες θα απανταω για να μην παραπληροφορεις

3.Οποτε γουσταρω θα ποσταρω δεν θα σε ρωτησω

οκ παντως απο εμενα ειναι το τελευταιο μηνυμα προς εσενα ;)

Δημοσ.
αν εβλεπες καλα το ποστ και δεν ηθελες να βγαλεις την κακια προς εμενα θα εβλεπες οτι την συγκρινω με την 5770 και οχι με ολες τις καρτες και δεν ειπα οτι η gtx 260 τα σπαει αλλα τουλαχτιστον τα παει καλυτερα σε επιδοσεις απο την 5770

αλλα οπως εχω ξαναπει εδω περα δεν πρεπει να γραψεις κατι κοντρα στην ΑΤΙ κατευθειαν να σε φανε ολοι :o

Καλά ρε sozz δεν πειράζει σε συγχωρώ. Τράβα να παίξεις crysis τώρα.:lol:

Δημοσ.
Καλά ρε sozz δεν πειράζει σε συγχωρώ. Τράβα να παίξεις crysis τώρα.:lol:

μακαρι να το ειχες τερματισει οσες φορες το εχω τερματισει και εγω

και ενας θες κανενα 1v1 στο ιντερνετ πολυ ευχαριστως :o

Δημοσ.

Δεν ασχολούμαι με μαλακίες. Θες κανά Cod 1v1 να φας καλά;

Και δεν έχουμε όλοι στόχο να τερματίσουμε όσες περισσότερες φορές το crysis. Μόνο εσύ και κάτι άλλα χαζεμένα.

Δημοσ.
Δεν ασχολούμαι με μαλακίες. Θες κανά Cod 1v1 να φας καλά;

Και δεν έχουμε όλοι στόχο να τερματίσουμε όσες περισσότερες φορές το crysis. Μόνο εσύ και κάτι άλλα χαζεμένα.

αν το παιχνιδι το εχεις τοσα χρονια φυσικο ειναι να το εχεις τερματισει πολλες φορες

απο την αλλη εγω αυτους που παιζουν 15 ωρες την ημερα cod και το μονο που κανουν ειναι να πηγαινουν πανω κατω πανω κατω και να παιζουν την καθε πιστα 100 φορες μεχρι να την μαθουν απεξω για να μετρανε ποσα kill βγαλανε και να καυλωνουν οταν το ονομα τους ειναι πρωτο τους λεω χαζοκαμενους :o

ΥΓτουλαχιστων το crysis εχει διαφορα πραγματα να κανεις στο ιντερνετ και μετα απο λιγο το βαριεσαι και μονος σου αντιθετα με το cod που βλεπεις ατομα να παιζουν 24ωρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...